Unutarnji mir – gledano iz jednog drugog kuta

Za vikend smo imali ATL sastanak na kojem su predivni ljudi iz ATL-a (udruženje transformacijskih lidera Europe, čiji sam član) dijelili svoja razna znanja kako bi svi skupa imali sjajan početak godine.

Bilo je puno zanimljivih segmenata. Jedan mi je zablinkao da ga podijelim sa vama.

Naime, pričali smo o u jednoj temi o miru i što je potrebno da bi bili u miru i širili taj mir na druge.

Uobičajeni odgovori su bili meditacija, mir u sebi, zahvalnost i slično. A onda je iskočilo i nešto jako zanimljivo. Par osoba je reklo da su one vrlo mirne osobe i da nisu konfliktne i ne vole konflikte, a da bi baš možda i trebale nekada ući u konflikt, jer ovako su više u podilaženju drugima zbog čuvanja mira.

 

Pitajte se…..

 

Da li je dobro zbog mira u „kući“ prešutiti ili preći preko svojih granica?

 

Pitajte se koja je vaša automatska reakcija.

 

Ako je vaša automatska reakcija – najvažnije je da je mir i ne izražavate uvijek svoje stavove, onda je za vas možda potrebno da se izrazite i kažete svoju istinu puno češće.

 

Osobe koje su mirnijeg karaktera i koje vole da su drugi uokolo njih sretni i da je sve oko njih u harmoniji imaju veće izazove nekada reći svoju potpunu istinu, zbog mira u obitelji, poslu i slično. Posljedično u sebi mogu imati neku neravnotežu.

 

Izražavanjem sebe, činiti ćete sebi dobro, osjećati ćete se dobro, zračiti čete istinom i autentičnošću, a druge čete podučiti na svoje granice.

 

Naravno nije lagano reći svoju istinu ako znate da će to izazvati sukob. Pogotovo kada znate da će se druga strana jako naljutiti na vas.

Međutim naša prva važna poruka za ovu 2023 godinu je da budemo svoji. Ukoliko niste pročitali slobodno pročitajte Kanalizirane poruke za 2023 godinu.

 

Ima jedna divna rečenica koja mi se je urezala. Mislim da ju je rekla Louis L. Hay. Ide ovako:

„Oni koji se ljute na naše postavljanje granica, su oni koji imaju dobrobiti od naših ne postavljanja granica.“

 

Ovo je tako važna rečenica koju iz srca želim da vam se upiše u vas i da je se sjetite svaki puta kada vas je strah reći svoju istinu i pomislite da ste loši jer nešto ne želite ili želite. Niste loši. Imate pravo na svoju istinu.

 

Posebno je to važno za znati ukoliko ste visoko osjetljivi, te se nekada bojite reći svoju istinu ili se bojite sukoba.

 

Ponekada je samo dovoljno izraziti svoje nezadovoljstvo na vrlo miran način. Izražavati sebe, vrlo je važno. To je veliki čin ljubavi prema sebi.

 

Sve visoko osjetljive osobe ne vole sukobe, niti nemir, međutim on je ponekada potreban.

 

Za rast i za mir ponekada je prvo potrebno biti spreman i na konflikte i frontalno suočavanje sa izazovima i izazovnim osobama, a možda i na gubitak osobe. Posljedično će biti mir.

 

Kao u prostoru, ako želim uredan dom, povremeno radimo generalno čišćenje. Kada ga radimo to ponekada izgleda kao kaos, uzima vremena i energije, neke stvari se bacaju, ali kada se posao napravi do kraja, dobrobiti se odmah osjete i ostaju dugo.

 

Dokle god ste usklađeni sa svojom istinom iz dubine sebe, komunicirate to mirno i u poštovanju prema drugima,  znajte da će na kraju sve biti dobro – iako se možda tako na prvu neće činiti.

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)