Intuitivna savjetovanja

Intuitivno savjetovanje sreca

Sretan život ….. zvuči super!

 

Želite imati sretniji i intuitivniji život i spremni ste se stvarno i promijeniti ako je to potrebno da bi živjeli svoj život punim plućima. Oduševljavaju vas ljudi koji u srcu znaju što im je činiti i čine to iako se neki potezi mogu činiti zastrašujućima, ali oni idu i na kraju stvarno ispadne da je to bilo najbolje za njih – i vi bi to željeli za sebe, ali ne znate da li je to što čujete i osjećate pravi odgovor. 

 

Želite i sebi život iz srca, vođen intuitivno ali ne znate kako.

 

Muče vas neke situacije u životu – začarani krug, nemogućnost viđenja odgovora što mi je činiti, ili jako dobro znate što vam je činiti i znate koja je vaša svrha ali i dalje se osjećate nezadovoljno i vrtite se u krug, muči vas vaš partnerski odnos, problemi sa djecom,  …. 

 

U svemu tome spremni ste sve što je u vašoj moći napraviti da riješite sve prepreke i idete dalje sretni i sigurni u avanturu zvanu život.

 

U našem zajedničkom druženju jedan ili više od navedenih segmenata ćete doživjeti :

•    jasan uvid sebe – jasnoća
•    osnaženo i motivirano za poduzimanje sljedećih koraka
•    povezano sa svojom esencijom – vjera u sebe
•    osjećaj podržanosti
•    ljubav prema sebi
•    transformacija
•    ispunjenost i unutarnji mir

 

U našim intuitivnim savjetovanjima koristim svoje osobno iskustvo, intuiciju, kanalizirano prenošenje što dobivam i osjećam, ThetaHealing®, energetske tretmane + razne druge modalitete. Zajedno radimo na otklanjanju blokada i vraćam vas k vama samima – vašim autentičnim snagama.

 

To je za vas ukoliko:

 • visoko ste motivirani i želite promjenu, shvaćate da stanje kako se osjećate vam ne čini dobro – spremni ste napraviti drugačije
 • jasno vam je da je instant rješenja rade samo površne promjene i da je za promjenu koju želite potrebno vrijeme, energija i vaš trud i spremni ste na to
 • spremni ste prihvatiti odgovornost za svoj život
 • spremni ste u financijskom smislu ulagati u sebe i svoj razvoj

 

Za promjene koje želimo potrebno je vrijeme, ali što prije djelujemo prije ćemo doći tamo gdje želimo biti. Za ova savjetovanja za svoj puni učinak potrebno je raditi u kontinuitetu neko vrijeme.

Intuitivna savjetovanja radim putem telefona ili Skypa

 

Opcije:

 

1 opcija :

Mjesečni paket intuitivnih savjetovanja

Radimo na jednoj tvrdokornoj blokadi koja vas muči 🙂

4 termina – tri intuitivna savjetovanja & jedan energetski tretman za spoj sa izvornom frekvencijom

 

2 opcija:

Ljubav prema sebi – tromjesečni program

Radimo na vašoj ljubavi prema sebi, koja je najčešći korjen mnogih problema.

Više o navedenoj opciji OVDJE

Slobodno se javite na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

 

Zašto vam ja u tome mogu pomoći?

DSCN5808Moje ime je Nikolina Balenović i prošla sam sav moguć raspon negativnih emocija, osjećala sam se neshvaćeno, neprihvaćeno, da sam loša osoba, nesposobna, ne zavređujem, sram me bilo kako sam grozna, tuge kao u priči …. samo sam željela da me se pusti na miru i da vide da se trudim a ne da stalno slušam kako ne valjam i kako bi drugačije trebalo biti to što radim. Kritizirala sam samu sebe beskrajno, sumnjala u samu sebe konstantno. Imala sam jako jako lošu komunikaciju sama sa sobom – osjećala sam se da sam bezvrijedna i da sam greška svemira, pitala sam se zašto sam se uopće rodila – koji je moj smisao, stalno me pratio taj osjećaj – da nisam dovoljno dobra – stalno kao nešto ne valja na meni, pa trebala bi biti ovakva ili onakva (da imala sam SVE te grozne misli – skoro cijeli svoj život). Da uopće ne spominjem što je sve to imalo za posljedicu u mojem poslu, ljubavi, obitelji, sa prijateljima…. ajoj, osjećala sam se da mi ništa ne funkcionira. Tako da te osjećaje razumijem u potpunosti. A kada je netko prošao slično, tada vas može i bolje razumjeti.

Biti sretna za mene nije bilo prirodno stanje, već sam se sama i uz pomoć koju sam tražila dovela se u stanje osobne sreće i mira u sebi i osjećaj – dovoljno sam dobra baš takva kakva jesam. Ako sam mogla ja, može svatko. Ali treba se zauzeti za sebe, ODLUČITI, tražiti pomoć, ući i u dijelove sebe koji bole i  izaći iz poznate zone komfora.

Izuzetno puno sam radila na sebi -preko  15 godina, kroz razne načine, a i prošla sam iznimno puno edukacija na temu osobnog razvoja. Da nisam radila sa divnim terapeutima, savjetnicima i isjeljiteljima ne bih nikada riješila svoje probleme, ne bih danas bila sve što jesam. Jako sam im zahvalna svima jer postoje i zahvalna sam sebi jer sam odabrala hrabrost da radim sa njima, da ulažem u sebe i kada nisam imala novaca. Da sam samo čitala knjige i gledala Youtube videa – nema šanse da bih riješila svoje probleme – jer svi imamo kotač koji nas vrti u krug i ne možemo sve sami. Nije moguće da sve riješimo sami. I nije slučajno da postoje stotine i stotine divnih učitelja, terapeuta, isjeljitelja – svjetlosnih pomagača u cijelom svijetu 😉 Svi smo tu sa razlogom. 

Danas sam certificirani life coach, ThetaHealing®  prakričar, certificirani energetski terapeout, ujedno sam imala osobna mentorstva sa Sabrinom Tully (kćerkom Sonie Choquette, duhovne učiteljice) na temu intuicije, kanaliziranja i voljenja sebe i danas kombiniram sve navedeno i radim ono što osjećam da je osobi u tom trenutku bitno – da li su to kanalizirane poruke, meditacija, ThetaHealing tretmani, transformacija karmičkih obrazaca, savjeti, energetski tretmani,…

Imam specifičan dar vidovitosti, da uz dozvolu osobe vidim srž problema, gdje je nastao – što znatno skraćuje proces rada na sebi jer kada se otkrije glavni korijen problema lakše je ići u promjenu i rješenje. Nisu potrebne godine rada, jer se odmah vidi gdje je problem i odmah se može ići u transformaciju.

Ujedno još jedan moj dar je da ljudima sa kojima radim podižem im vibraciju – a što to znači – oni se nakon dužeg rada sa mnom osjećaju bolje sami sa sobom i sa onim što jesu – jer spontano izvlačim iz njih njihovu autentičnu prirodu, njihove talente, potencijale i sposobnosti i oni ih tada još više posjeduju u sebi i time posljedično više vole sebe i ono što jesu.

 

 

Jako će me veseliti pomoći vam da kreirate svoj predivan sretan život – sretna, samosvjesna, snažna JA.

Da budete ona prava autentična vi – najbolja verzija sebe.

 

 

 

 


 

To je za vas ukoliko :

· Duboka ste osoba i nije vam problem ići duboko u sebe, što znači nije vas strah ako izađe na površinu i ono što nije lijepo – ja idem duboko i od osobe u tom procesu mi je potrebno da želite dubinske promjene, želite transformaciju, preporađanje, dubinsku promjenu
· Želite znati istinu i dosta vam je da samu sebe sabotirate i zavaravate
· Nije vam problem pričati o svojim osjećajima
· Želite nježan i obziran pristup prema sebi od mene
· Odgovorna ste osoba
· Nije vam teško investirati u sebe za svoju dobrobit

Intuitivno vas ovo zove i privlači i osjećate pozivnicu “da to je za mene”, onda to nije slučajno.

 

Osnaživanje drugih je moj prirodni dar i predivno mi je gledati rast svojih klijentica kako kroz u pricipu brzo vrijeme u zajedničkom radu izrastaju u snažne samosvjesne osobe koje se spontano i suptilno povezuju sa svojim izvorom u sebi i počinju same osvještavati odgovore na svoja pitanja u samima sebi.

 


 

Svjedočanstva 🙂

 

Draga Nikolina,

 

hvala Vama na predivnim i konkretnim savjetima za bolji, uspješniji i sretniji život. Bez Vas ja ne bi bila ovakva kakva sam danas i s ovakvim mentalnim sklopom.

Hvala Vama što ste mi ukazali na moje pozitivne strane (pa čak i negativne), kvalitete i uspjehe koji su mi se činili malima, a ustvari su veliki. I oni mali uspjesi vrijede kao veliki.

Zahvalna sam i sretna što sam se predala i otvorila jer to je samo bio početak za sve ono što me čeka dalje u životu.

Hvala što ste me vodili u diplomskom radu i što ste me podsjetili da se ne moram bojat nikoga i ničega iako se i dalje malo bojim kako će i što bit, ali vjerujem da neće nastati pakao kao u kolovozu. Kad dođe trenutak obrane rada, javit ću Vam se da znate jer ste zaslužni velikim dijelom da uspijem završiti fakultet.

Također sam vas htjela uvrstiti u svoje riječi zahvale u diplomskome radu jer ste ostavili jedan veliki utisak na mene i kao duhovna učiteljica i kao žena. ?❤

 

Hvala na svemu ❤

Matea


 

Draga Nikolina,

zadnja tri mjeseca s tobom su mi bili nešto najbolje u životu. Najbolja investicija u samu sebe. Iako me ne poznaješ, zapravo me jako dobro poznaješ i pokazala si mi sve ono što negdje duboko u sebi znam, ali si ne mogu ili ne želim priznati. Vježbe koje smo radili i sva naša pričanja su me potaknuli da postanem još bolja verzija sebe. Da otpustim sve negativno u životu, da se manje živciram, da oprostim, da ne budem impulzivna i postanem smirenija, da se ne obazirem na druge nego da budem ponosna na sebe i način na koji radim, da sam organizirana i svestrana i najbolje od svega što vjeruješ u mene da sam snažna i da mogu sve. Znaš da mi je teško pao naš „rastanak“ i da svakako želim da se i u budućnosti družimo. Puno ti hvala na svemu moja najbolja učiteljice! ❤

Marijana

 


 

Jako sam ti zahvalna za svu tvoju pomoć, ne znam kako bi preživjela  godinu bez toga. Gledajući unatrag, ovo savjetovanje mi je bilo životno potrebno i promijenilo mi je život nabolje.

Zahvalna sam ti do sedmog nivoa i natrag..(nebo je preblizu????)

Hvala ti puno, čujemo se

Miliana

 


Draga Nikolina,

U svom prvom obraćanju Vama napisala sam:”Željela bih biti u miru sa sobom i drugima, da me tuđe mišljenje, ponašanje i tužne riječi ne dotiču, željela bih sretnu sebe, ispunjen život, zdravlje. Željela bih svoje želje staviti ispred svih drugih. Željela bih sretan život u narednim godinama”.

Tromjesečni rad s Vama pomogao mi je u prihvaćanju i voljenju sebe, pomogao mi je u spoznavanju svojih vrijednosti, unutarnje snage i što trebam prestati raditi da živim sretno.

Znanjem i iskustvom pomogli ste mi da vidim dijete u sebi, da se poštujem i njegujem sebe. Na jednostavan način poučili ste me da bolje i dublje spoznam i razumijem sebe, svoje misli, osjećaje, ponašanje i da sve što sam napravila je bilo baš kako je trebalo biti, ali i da sve čemu ste me poučili nastavim raditi. Uz Vas sam spoznala da ne želim po starom, da želim radost, uživati, osjećati, da sam dobra baš takva kakva sam, biti zaljubljena u život, da mogu svašta. Naučili ste me kako si dati nježnost, kako biti svoja i bez straha, osjetiti u duši mir i zadovoljstvo. Hvala Vam na vođenju i savjetima. Hvala Univerzumu i anđelima što su me doveli do Vas i pomogli da baš Vas izaberem za učiteljicu i mentoricu.

Hvala na svemu i do ponovnog susreta.

Marija ❤

 


 

 

Draga Nikolina,

radeći s tobom proteklih mjeseci, moj život je dobio novi smisao, nakon dugog niza godina koje su bile obojane sivim tonovima, sada moj život ima sve boje spektra. Osjećam se fantastično, živim fantastično, više vjerujem sebi, znam da ja mogu sve sto poželim jer nema toga što ja ne mogu naučiti i napraviti. Dok sam prije vjerovala u svoju lošu sreću i nepovjerenje prema sebi, sada sa tvojim fenomenalnim alatima koje si mi dala za cijeli život, ja postajem najbolja verzija sebe. Znam da me Svemir voli, imam podršku anđela i ja više volim sebe nego prije. Coaching sa Nikolinom je moja najbolja investicija, zato što se daje nesebično,voli ljude, draga je i vrckava, pristupačna, jednostavno najbolja. Imati tebe i učiti uz tebe, meni je neprocjenjivo 🙂

Mirjana

 


Draga Nikolina,

Hvala ti puno na svemu… Bilo mi je prekrasno raditi sa tobom…. Radim presjeke sebe prije rada s tobom i poslije rada s tobom koji su veliki.

Otvorili su mi se frontovi sa svih strana, spoznala sam puno toga o sebi, svojim vrlinama, dobrim stranama… Nažalost najlakše je sebe kriviti, ponižavati jer to je bio obrazac koji sam pokupila od ljudi koji su i sami bili nesretni i nisu znali za bolje u svom životu. Svjesnija sam svoje snage, svojih potencijala i znam da mogu tražiti za sebe, zauzeti se za sebe i da je to dobro…. Mogu tražiti više, mogu napredovati više… Puno toga sam otkrila o sebi i hvala ti na svemu. U sitacijama u kojima sam šutila i trpila  sada sam se prvi put zauzela za sebe i nisam htjela nastavak ponižavanja zbog tuđe sebičnosti…

Hvala ti na svemu draga Nikolina jer si posebna osoba i stvarno se trudiš i uživaš u napredovanju osoba…

Ja sam osjetila sav tvoj entuzijazam, radost kad si uočila moje napretke.

Hvala ti na svemu i čujemo se.
Sandra

 


Rad s Nikolinom bio je nešto poput sve bližeg i intenzivnijeg susreta sa samom sobom, svojom esencijom i urodjenom snagom, kroz svaki razgovor i tretman. Tamo gdje sam mislila da mi nedostaje energija, vještina, sloboda, pomogla mi je uvidjeti da je sve to tu i da ga je sam trebalo osloboditi, biti svoja. Takodjer, zahvaljujući našem radu, promijenila sam pogled na mnoge dijelove sebe koje sam prije osudjivala. Doista mi je pomogla shvatiti da je ne samo dovoljno, nego i prekrasno i veoma moćno biti upravo to što smo, vjerni sebi.

Nikolina energija, radost, spontanost, prirodnost, intuicija i duboki uvidi ogroman su dar za svakoga tko je susretne. Toplo preporučam rad s njom kao nešto jedinstveno što možete pokloniti sami sebi.

Hvala, hvala i još jednom hvala.

 

Mirjana


 

Ono što ti radiš za mene svojim neprocjenjivim talentima je životna promjena i dobro da se tvoje poduzeće zove Sretan život jer je to smisao tvog rada i tebe same.

Usrećivanje ljudi i pronalaženje onog najljepšeg i najboljeg u nama samima, a koje je ponekad tako duboko i jako skriveno da bez tvoje pomoći to ne možemo pronaći.
Uljepšavaš mi život, otvaraš mi oči i čistiš mi dušu.

Hvala ti moja zvijezdo vodiljo! 🙂

Volim te!
Sanda


 

Niki i njeno intuitivno čitanje mi je preporučila drugarica u vreme kada sam stajala na jednoj velikoj životnoj raskrsnici – privatnoj i poslovnoj. I odmah kad sam završila čitanje sam znala, da Niki je osoba sa kojim želim dalje da radim na sebi 🙂

U toku 3 meseca sam prosla procesom koji često nije bio jednostavan. Jer sam ali imala od početku veliko poverenje u Niki i njeno savetovanje, moje emocije i ponašanje (prema sebi i drugima) počali da se menjaju veoma brzo. Uz svakodnevne vežbe počala da raste moja sigurnost, radost, samopouzdanje, zahvalnost životu.  I istovremeno sam gubila strah, bolest, kritiku prema sebi, ali uglavnom mišlenje da nisam DOSTA – dobra mama (partnerka, kćerka), pametna, lepa, mršava ….

Draga Niki, hvala tebi da sam napokon počala da koristim svoju intuiciju i pomoc koju dobijamo od Svemira!

Srećna sam, da smo se upoznale 🙂

Jarka

 


Putovanje s Nikolinom je onaj osjećaj kad nikud ne odlaziš iz svoje sobe…a istovremeno zaranjaš duboko u čarobna bespuća svoje duše, ali i tamne, zaboravljene kutove u koje ti baš i nije drago zavlačiti se. No, generalka je tu….htjeli – ne htjeli, čim ste s Nikolinom u partnerstvo ušli nema više natrag.

Čista ljubav, prekrasna pojava i čitavo vrijeme prštavi, zarazni smijeh koji zvoni i ispunjava cijeli prostor oko tebe.

Putovati s njom znači da spremajući se na susret razmišljaš otprilike ovako:”Ma zašto uopće razmišljam šta ću joj reći kad će ionako ona prva meni ispričati kako sam se osjećala i šta sam netom prije radila.”

Nikolina je čudesna priča koja ti izgovori na glas one tvoje istine kojih si oduvijek bila svjesna da ih imaš, ali se nikad nisi usuđivala o tome pričati bojeći se da te ne proglase ludom.

Nikolina će ti reći neke stvari o tebi na tako jednostavan način da ćeš se pitati kako si mogla biti tako slijepa da to nikad prije nisi vidjela?

Nikolina će ti biti onaj drugi dio molitve:”Bože, ne daj mi ono što želim, nego ono što mi treba.”

S Nikolinom dobiješ oboje…i ono što želiš…ali i ono što ona dobro zna da ti treba i tiho ti to “podvali” smješkajući se kad joj kasnije u čudu pričaš koje promjene su ti se dogodile.

Ona ti pokloni neke bonuse koje gotovo podcijeniš…ono, kao…ma hajde, kad već nudi neka i to probam. A onda nakon dan-dva čitav dan se pitaš:”Ženo, šta si mi to napravila? Osjećam se začarobirano…”

Da, baš tako…začarobirano, promijenjeno, drugačije, novo, radosno, jako…

Pa i kad završi to naše zajedničko putovanje otkriješ da je u nekom kutku tvog bića ostavila jednu malu Nikolinu, jednu malu anđelicu koja te podsjeti baš onda kad je potrebno podsjetiti te na nešto što si malo zaboravila, koja te povuče za rukav kad požuriš, koja te pogurne kad zaostaneš i usporiš…koja te jednostavno čuva i  voli baš takvu kakva jesi.

Sanja

 


marinaOdavno me zanima duhovni razvoj i širenje svesti, pa na internetu tražim ono što mi treba! Tako sam došla do Nikoline i njenog sajta i odmah sam se zainteresovala…iako na netu ima svega i svačega, a ja sam skeptična po prirodi, intuicija mi je govorila da treba da upoznam Nikolinu?!

Iako sam iz Beograda, to nije bila nikakva prepreka! Brzo smo se oko svega dogovorile, a ona na prvom razgovoru vec zna šta vama treba?!

Uz jednostavne, svakodnevne vežbice u kojima sam uživala, za nekoliko dana, postigla sam samouverenost kakvu nisam dugo osećala, sigurnost u svoje kvalitete i vrline. Ranije mi je bilo neprijatno da o sebi govorim lepo i kad su me  hvalili, ja sam se branila! To više nije tako?!

Otkrile smo koji je moj istinski poziv, šta je to što me najviše uzbuđuje i ispunjava i ohrabrila me je da nastavim da se razvijam u tom pravcu!

I ono sto je meni bilo najdragocenije, pored sve dobrobiti koje mi je druženje s Nikolinom donelo, su poruke moje najdraze mame i mojih duhovnih vodića, koje mi je prenela! I ja sam tih dana uspela da dođem u kontakt sa svojim vodićima?!

Blago nama s Nikolinom!


Draga moja Nikolina, predivna Božanstvena ženo hvala ti za svaku minutu u mom životu!

Hvala ti za svaki savjet i riječ,koji nemaju cijenu.

Toliko si mi otvorila srce i dušu i pokrenula lavinu emocija i predivne energije,moje moći i svega predivnog da nemogu ni opisati.

Da draga moja,ti si me naučila poslati to sve i prema sebi samoj,jer prije bi to znala dati samo drugima,a ti si me naučila dati i samoj sebi.

Hvala ti za svaku riječ hvale i podrške i na svakom komplimentu zbog tebe sam ih zavoljela..

Hvala ti što si moja učiteljica u ovom čarobnom životu.Jako te volim i sretna sam što te poznajem.

Imaš predivno mjesto u knjižnici mog života zauvijek! ❤❤❤❤

Ivana Posavec


Počet ću u svojem novom stilu. Sasvim novom, jer apsolutno nikad do sada nisam baš iskazivala svoje oduševljenje. Sve mi je bilo lijepo, ili malo ljepše, no nikad nisam pokazivala ushićenje .

A sada …. Taaadaaa … ODUŠEVLJENA sam sa Vašim radom, pristupom i onim djetetom u Vama. A to je zarazno 🙂 I tako je nestala ona krutost i strogoća prema meni samoj, ali i prema drugima. Kad mi nešto nije jasno, kad ne znam kako bi, kažem sama sebi : „ A kako bi to dijete učinilo?“

Ne mogu naći riječ ili riječi kojima bih opisala koliko mi je drago da me Svemir spojio sa Vama. Ono što Vi radite je čarolija. Sa toliko lakoće vodite osobu u pravcu koji joj je potreban. Oduševila me spontanost u radu na skypu. Ja sam uvijek bila nekako stroga, nooooooooo sada …. Uz Vas sam naučila popustiti, olabaviti,  i dopustiti si da budem Dijete. Koje olakšanje!!!!!!!!!!

Hvala Vam na protekle mjesece druženja.  I još jednom hvala Svemiru što nas je spojio.

Zahvalna, Jana


 

Draga Nikolina,

možda je upravo sad vrijeme da Vam zahvalim svom ljubavlju svog srca na podršci koju ste mi pružili. Možda niste svjesni, ali, Vaša vjera u mene i u rješenje mojih problema me je često izvlačilo iz crnih rupa i dizalo kad bih pala. Vi ste jedna od rijetkih osoba koja me je poticala da idem naprijed i Vaša pozitivna energija me je vukla naprijed. Hvala Vam, to je sad najviše kako se mogu zahvaliti i nadam se da će Vam moja zahvalnost i ljubav dati dobro.

Ksenija


 

Nikolinu sam prvi puta vidjela na jednom od videa Ivane Plechinger i odmah mi je privukla pažnju svojom iskrenošću, dobrim duhom i spontanošću. Kako već intenzivnije unazad godinu dana radim na osobnom razvoju, ubrzo sam joj se javila za intuitivno čitanje. To je bilo vrlo lijepo, potpuno novo iskustvo za mene gdje sam od Nikoline dobila poruke mojeg višeg ja. Dio poruka sam i sama naslućivala i spoznala, ali kada mi ih je Nikolina potvrdila i pojasnila nekako se to onda čini puno stvarnije i bez sumnjanja.

Nakon toga sam se bez puno razmišljanja odlučila za intuitivna savjetovanja iz razloga što sam htjela uz Nikolininu pomoć brže doći do nekih odgovora i promjena kod sebe. Gledajući sada unatrag ne mogu ni zamislit da se nisam odlučila za to. Veselila sam se svaki utorak kada smo imali savjetovanje jer mi je Nikolina na sva moja pitanja i razmišljanja davala odgovore i njena viđenja situacija kao i alate koje sam redovito koristila. Te moćne alate koristim i dalje jer su mi značajno podigli kvalitetu mog života. Također dala mi je mir i razumijevanje za sve promjene koje su se kod mene događale. Njen vedar duh, optimizam, iskrenost i unutarnja ljepota danas su rijetkost i raditi s takvom osobom na osobnom razvoju za mene je bila privilegija i prekrasno iskustvo koje od srca preporučam svakome tko želi raditi na sebi.

 

Jelena

 


Uzmite za sebe ono što vam treba 🙂

 

Prvi korak je intutivno čitanje, više informacija OVDJE.

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.