Nikolina

Pozdrav, moje ime je Nikolina Balenović, ko-autorica internacionalnoga bestselera “Transformation lessons” zajedno sa Marie Diamond (zvijezde iz fima “Tajna)” i još 36 sjajnih autora; intuitivna savjetnica; duhovna učiteljica; life coach i feng shui savjetnica

Feng shui znanje sam stekla na petogodišnjoj edukaciji (ukupno 720 sati nastave – 5 godina) na Feng Shui akademiji u Bioviziji u Zagrebu. Life coach akademiju sam pohađala na Life coach akademiji u Zagrebu. Po konvencionalnom obrazovanju sam bacc. ekonomist.

Imam jak poriv učenju o duhovnosti – tako mi je život otvarao razna vrata i vodi me na razne edukacije … radionice Sonie Choquette (autorica i duhovna učiteljica) – o intuiciji, komunikaciji sa duhovnim vodićima i anđelima,  odnosima, intuitivnom čitanju i slične teme; naknadno sam imala osobna mentorstva sa njenom kćeri Sabrinom Tully. Tu su nadalje i reiki, transformaciju karmičkih obrazaca, Snowlion terapije, prirodno roditeljstvo, ThetaHealing® edukacije, Pellowah inicijaciju i razne druge tečajeve i radionice. Uvijek daljnja edukacija je kod mene neizostavna.

Članica sam ATL Europe (Association of Transformational Leaders – zajednica transformacijskih lidera Europe). Na tome sam jako zahvalna.  Organizaciju je osnovala Marie Diamond (zvijezda knjige i filma Tajna). U suradnji sa članovima ATL, nastala je zajednička knjiga “Transformation lessons”. Knjiga se može kupiti na Amazonu – link je OVDJE

Redovito vježbam yogu. Svakodnevno nastojim živjeti i raditi u skladu sa unutarnjim osjećajem sebe, sa svojom intuicijom, sa prirodom i njenim promjenama i Feng shui principima.

Drago mi je da svojim znanjem, uvidima i iskustvom mogu pomoći drugima.

Nisam bila sretna osoba i dugo mi je trebalo da se to promjeni u meni, da naučim naći sreću u sebi. Naučila sam sa vremenom kako kreirati svoj sretan život i danas me veseli da učim i potičem druge da i oni kreiraju svoj autentičan sretan život. Imati sretan život nije stanje, već je proces i svakodnevna odluka.

Veselim se što mogu sudjelovati u vašoj pozitivnoj promjeni.

 

Od srca,

Nikolina