Intuitivno čitanje / Soul reading

Draga predivna dušo, dobro došla

Ova je stranica posvećen svim predivnim dušama koje žele živjeti svoj predivan život

DA baš tebi 🙂 

Spremni na novu pustolovinu? Na nova otkrića (a opet poznata u dubini sebe i duboko istinita)?…. Na izlaz iz labirinta misli i nemogućnosti viđenja „idealnog“ rješenja ili rješenja uopće ili se jednostavno osjećate pozvano ovdje – to nije slučajno, to je vođeno od vaše duše i od vaše nebeske podrške.

Svaka osoba je u svojoj duši predivna i prekrasna i kada bi svi živjeli svoje autentično Ja i kada bi u potpunosti koristili svoje darove i čuli vodstvo svojeg višeg Ja svijet bi bio jedno potpuno drugačije mjesto. Kako ne možemo mijenjati svijet, možemo mijenjati sebe, a time posljedično mijenjamo i svijet.

O čemu se ovdje radi?

 

Imam poseban dar kojim u lakoći vidim osobu za sve što ona jest na razini duše i imam posebnu sposobnost da čujem poruke duše što joj njena duša poručuje, tko ona jest, što treba naučiti, koje su joj lekcije, koje su joj blokade, što treba iscjeliti, kako da iscjeli sebe, što treba podjeliti sa drugim, kako da bolje razumije druge i sebe. Taj dar meni je neprocjenjiv i veliko bogatstvo i iznimno sam sretna da uz pomoć svojeg dara mogu biti vama predivna dušo od pomoći da bolje plovite u svojoj životnoj avanturi. Da živite i vi svoje darove i da ih isto tako dajete od sebe drugima. 

 

Intuitivno čitanje

Što je intuitivno čitanje?

Intuitivno čitanje / čitanje duše je poseban susret duša, gdje putem intuitivnih kanala se prenose kanalizirane informacije za vas, sa stajališta duše što vam je sada potrebno, gdje ste zapeli i koji je izlaz. Duša ima svoj put i ona želi u ovom životu učiti, iscjeliti određene rane, određenu karmu iz prošlih života i uz sve to skupa duša želi djeliti svoje darove.

U našem posebnom susretu dobiti ćete odgovore na sljedjeća pitanja:

Nice spring situation for your design on sky backgroundtko ste po pitanju duše u svojem najvećem potencijalu,
šire viđenje vas – viđenje najdublje istine,
koji su vaši darovi/talenti,
što stoji na putu ostvarenja vaše predivne duše – koje su blokade prisutne u vama,
♥ koji su prijedlozi rješenja određenog problema / prepreka koje sada stoje na putu

 


 

 

“Nikolina Balenović je moćna transformacijska učiteljica. Nikolina ima sposobnost da vam pomogne u otkrivanju vaše svrhe duše i da vam otkrije blokade koje vas koče da živite svoj Život iz snova. Njezina radost, njeni duboki uvidi i dubinsko znanje o Duši vodit će vas da u potpunosti istražite svoj Ljudski potencijal.”

Marie Diamond, globali transformacijski lider, internacionalna bestseller autorica, Feng Shui majstorica i zvijezda iz knjige i filma “Tajna” www.MarieDiamond.com

 


 

 

Što vi dobivate predivnim intuitivnim čitanjem?

Nešto sasvim novo, a tako dobro, toplo, autentično, intuitivno, vaše, duboko iskreno, iscjeljujuće i otvarajuće je iskustvo koje ćete proći u intuitivnom čitanju. To je spoj duša, duhovnih vodića, anđela i Višeg Ja. Možete osjetiti visoku vibraciju, iscjeljenje kroz osvjetljavanje istine i kroz vibraciju divnih svjetlosnih bića i dobiti ćete prijedloge riješenja za ono što vas muči 🙂 jiiiihi

Možete :

  ♥ osjećati se sretnije, jer ćete osjetiti svoju esenciju i svoju najvišu istinu – koja ste predivna duša,
  ♥ bolje sagledati sebe,
  ♥ osjetiti svoju snagu,
  ♥ jasnoća trenutne situacije
  ♥ unutarnji mir
  ♥ potvrda onoga što duboko osjećate u sebi
  ♥ dobiti dublje uvide u vaše potencijale, vaše talente, vaše sposobnosti i vaše darove,
  ♥ uvidjeti koje su blokade, vjerovanja ili obrasci koji vas koče da budete predivna sretna duša – koje lekcije morate naučiti
  ♥ dobiti prijedloge rješenja tako da vaše blokade budu prošlost a ispunjen život sretne duše vaša sadašnjost 🙂

Jednom kada osjetite svoj najveći potencijal koji je vaš, prirodno ćete stremiti na ispunjenju toga. A kada ste u skladu sa svojom autentičnom prirodom, stvari se čine lakima, u život vam ulaze nove divne osobe i sve nekako postaje jasnije.

Puno puta ne znamo što je to što nas blokira, što je to što stoji na putu – pitamo se “što nije uredu sa mnom”, u čemu griješim i ne vidimo i nikako ne vidimo što je to čime sami sebi otežavamo. Vidimo što muči druge, i što rade “krivo”, ali sebi teško vidimo kočnice. U intuitivnom čitanju možete dobiti odgovore na ta pitanja, jer u našem susretu rasvijetliti će se sve blokade koje se skrivaju – a jednom kada je istina otkrivena lakše je ići dalje. Na mjestu gdje je bio mrak sada bude svjetlo. Vrlo je teško ići dalje kada ne znamo što je to što stoji i koči nas.

Intuitivno čitanje skratiti će vam put premišljanja

 • Što je to krivo sa mnom?
 • Zašto se ne događa xyz? Zašto ja to ne mogu ostvariti?
 • Zašto mi ne ide ?
 • Da li je taj put/odluka/izbor stvarno dobro za mene?

 


Sabrina-Tully“Niki je talentirana i snažna intuitivna osoba koja će proniknuti u vaš život duboko i točno i može vam pružiti snažno vodstvo i uvide. Ima poseban dar koji joj omogućuje pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način.”

Sabrina Tully, kćerka Sonie Choquette, www.sabrinatully.com


 

Paypal kupnja – moguća klikom na donju sliku

 

Za koga je namijenjeno intuitivno čitanje?

To je za vas ukoliko :

  ♥ Želite jasnije viđenje sebe, svoje svrhe i svojih potencijala
  ♥ Nešto vas muči i ne možeš naći rješenje ma koliko se god trudili
  ♥ Osjećate se zablokirano
  ♥ Pitate se “tko sam stvarno Ja”
  ♥ Niste sretni
  ♥ Osjećate se pozvano, jednostavno vas nešto privlači i na ovu web stranicu i na intuitivno čitanje, tada je to poziv od vaših duhovnih vodića

Ja sam „soul reader“ – što znači u intuitivnom savjetovanju sa vama vidim vašu dušu, vaše potencijale i vaše autentično JA. U osnovi ne idem u budućnost jer smatram da budućnost ovisi o vašim izborima koje donosite svaki dan. Ujedno želim napomenuti da u čitanju nemam praksu davanja odgovora da li izabrati opciju A ili opciju B – jer odgovornost je uvijek na nama i moje u tome je da osnažujem vas da vi jače čujete i osjećate svoj unutarnji glas.

Jako je važno reći da intuitivno čitanje i intuitivno savjetovanje nije proricanje budućnosti. To je za vas je ako ste odgovoran osoba koja želi preuzeti odgovornost za svoj život, koja ne krivi druge za okolnosti u svojem životu i za vas je ako ste iskren prema sebi i spremni čuti i vidjeti istinu.

 

Kada vam intuitivno čitanje može biti od pomoći?

 • kada osjetite pozivnicu iznutra
 • kada je dugo vremena sve isto, osjećate se kao da stojite na mjestu
 • kada vam je dosta sadašnjeg stanja ali ne znate što ili kako bi trebali napraviti drugačije
 • kada se osjećate da bi vam dobro došle smjernice i usmjerenje što dalje
 • želite dublji “pogled” i osvrt na svoj odnos (partnerski, prijateljski, poslovni)

 

Da li ću vam reći nešto “strašno”?

Klijenti su mi znali reći da ih je bilo strah što ću im reći, pa ukoliko i vas muči isto, onda se možete opustiti, nema ničega strašnog. Sve što ću vam reći već negdje čuči unutar vas samih.

Ne predviđam budućnost, tako da nema “loše prognoze budućnosti”, jedino vas može “zaboljeti” istina, ali ta ista istina će vas i osloboditi.

Sigurno ste čuli kako je važno biti iskren prema sebi, eto to je jedino što može biti “strašno” čuti nešto o sebi za što su potrebne neke promjene unutar vas samih. A to ponekada znači izaći iz zone konfora. Ujedno kada tu kočnicu otpustite ili promijenite, tada ulazite u ono što vas čini sretnim.

 

Intuitivno čitanje samo jednom ili više puta?

U prvom intuitivnom čitanju se radi kanaliziranje darova / talenata / lekcija i dodatnih poruka koje su sada osobi potrebne. U svakom daljnjem intuitivnom čitanju ako i kada osoba osjeti da želi, radi se veći naglasak na sadašnju situaciju u životu i što je bitno sada, koje su lekcije sada važne i kako ih najbolje proći.

U svakom susrestu se dobiva svojevrsni putokaz duše za sada i za neke konkretne situacije, jer rastemo a time i nove razine dolaze ispred nas i poruke iz viših izvora + energetska podrška koja se dobiva u našem susretu su nam tada vrlo benefitne. Pogotovo ako se osjećate da ste zaglavili, da stojite na mjestu, da niste sigurni u svoju intuiciju, da ne možete razaznati što je um a što vam intuicija govori, ili kada vas naprosto zove da imate intuitivno čitanje sa mnom.

Ujedno u svakom našem susretu osjetiti ćete se povezano sa vašom izvornom frekvencijom , sa svojom istinom i sa svojom intuicijom i ta energetska podrška i duboko viđenje vas omogućuje vam dati dodatni vjetar u leđa da živite svoju svrhu odmah 🙂

 

Kako izgleda intuitivno čitanje? 

Intuitivno čitanje traje 1 sat.

U navedenih 1 sat, prvih 30 minuta prikupljam informacije koje su potrebne vama u ovom trenutku u životu, tada nismo u direktnom kontaktu, a drugih 30-45 minuta vam prenosim informacije koje sam dobila o vama.

U vrijeme dok ja prikupljam informacije o vama, bilo bi dobro da ste u miru sa sobom, da ste usmjereni na svoje tijelo i na svoje srce, da ste ovdje i sada u miru. Da ste sami u miru svojeg doma opušteni i da ne pričate sa drugim ljudima.

Radim putem Skypa ili Zoom-a.

Link za instalaciju Skypa ukoliko ga nemate instaliranog je sljedeći http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer/ – to je besplatan program kojim besplatno možete komunicirati – bitno je da imate mikrofon na svojem kompjuteru.

Čitanja ne snimam, međutim toplo preporučam vama da si ga vi snimite i preslušate sa vremena na vrijeme. Može vam biti vrlo korisno.

U našem zajedničkom druženje na meni je da vam prenosim informacije, a na vama je u kojem ćete smjeru dalje.

 

 


 

Nikolina

Moje ime je Nikolina Balenović. Nadahnjuje me da mogu pomoći drugima, da vidim ono divno u njima a još i više da i oni to vide u samima sebi .

U djetinjstvu kada me je jako privlačilo mistično, to je bila moja strast: što će se dogoditi, što je sada značila ova slučajnost koja se dogodila, igrala sam se stalno sa kartama, gledala u karte, astrologija me je zanimala. U srednjoj školi sam imala vrlo dubok i jak osjećaj u sebi da ću u životu raditi nešto drugačije i neuobičajeno, ali tada je ostalo samo na osjećaju.

Završila sam svoje formalno obrazovanje na ekonomskom fakultetu. Krenula sam raditi u raznim sektorima, raznim poduzećima, te u konačnici i u banci u kojoj sam jako željela raditi. Međutim osjećala sam u sebi pozivnicu …za tebe je nešto drugo.

Zatim se je pojavila i feng shui akademija gdje sam osjetila, ovo je nevjerojatno da je istinito. To je bila duboka pozivnica iznutra da mi tada baš to treba. Tim korakom odluke da krenem na Feng shui akademiju sam pokrenula i svoje profesionalno „preusmjerenje“ 🙂 jer sam tom odlukom odlučila da se želim baviti sa onim što osjećam u svojem srcu, a ne onim što bi trebalo ili što bi bilo dobro. Nakon 5 godina koliko je akademija trajala, krenula sam raditi feng shui savjetovanja.

Kada se pojavio pravi trenutak dogodilo se moja jaka privučenost na Soniu Choquette (autoricu i duhovnu učiteljicu) to je bilo intuitivno vođeno . Uz njen osobni poticaj u više navrata i nakon mentorstva sa njenom kćeri Sabrinom Tully počela sam raditi i intuitivna čitanja.

 

Od tada do danas imala sam čast raditi preko 400 intuitivnih čitanja – na što sam iznimno zahvalna, i to sa uistinu predivim dušama iz više od 20 zemalja svijeta (Amerika, Austrija, Belgija, Danska, Izrael, Kanada, Mađarska, Makedonija, Malezija, Norveška, Njemačka, Slovenija, Singapur, Srbija, Švedska, Švicarska, Velika Britanija …) 

 

Vidjeti dubinu osobe, osjećati i vidjeti istinu, osjetiti koje su osobi blokade, što ju koči, koji je način da riješi svoje kočnice/probleme… meni je to oduvijek bilo prirodno i nisam to smatrala nečim bitnim, to je bio dio mene koji sam koristila samo za sebe, nisam razmišljala da time mogu bilo kome pomoći.  Tek nakon susreta sa Soniom to je dobilo jednu sasvim novu dimenziju.

Zanimljivo mi je vidjeti u konzultacijama kako ono što nam je najlaške zanemarujemo i smatramo da nije tako važno, a baš je to bitno i baš na tome ili baš to trebamo raditi. Tako je bilo i sa mnom sa intuitivnom čitanjem i intuitivnim savjetovanjima.

Moje veliko veselje je kada mogu pridonijeti osobi da osjeća svoju autentičnost, da vidi što je to što stoji na putu njenoj sreći, otkloni to i živi svoj puni predivan potencijal 🙂

Moja misija u tome je da zrcalim vama vašu autentičnu, predivnu i božansku dušu, da vam pomognem da pronađete unutarnji mir. Kada živimo svoju autentičnu istinu, sve je toliko lakše, sve se poslaguje, nemoguće postaje moguće, više vjerujete sebi – a to je ono najbitnije. Svi smo ovdje došli sa darovima. Divno mi je vidjeti dušu u čitanju u svojem punom potencijalu i divna mi je pomisao kako bi svijet bio jedno još divnije mjesto kada bi svi bili svjesni svoje najveće istine i bili hrabri je provoditi.

 

Želim vam da živite ono što autentično u duši jeste, jer to je istinska sreća

iz ruku leptiri

 

 

Svjedočanstva drugih i kako su oni doživjeli intuitivno čitanje :


Nikolinu poznajem već dugi niz godina i kroz naše mnoge susrete zbližile smo se i postale prijateljice. Upravo zbog tog prijateljskog odnosa, nikada nisam pomislila da od Nikoline naručim intuitivno čitanje. No nedavno smo dijelile sobu na jednom prekrasnom putovanju i naše je večernje čavrljanje spontano preraslo u pravo intuitivno čitanje i soul coaching. Poruke su dolazile jedna za drugom, svaka mudrija i vrijednija od prethodne. Moja zaigrana prijateljica s kojom sam se netom prije hihotala, odjednom se pretvorila u vrhunsku intuitivnu savjetnicu i svakom rečenicom koju je izgovarala me doslovno obarala s nogu. Svaka riječ je pogađala bit, svaka izjava je u meni duboko odjekivala, a Nikolina je sve to izgovarala s takvom lakoćom – poput prave čarobnice koja razumije i jasno vidi put svake duše. Kao da je to najjednostavnija stvar na svijetu, povezala se s nevidljivim vodstvom i diktirala: upute, važne napomene, moje darove i zapreke, posebne poruke mojih vodiča… Brzo sam počela zapisivati, a zatim i snimati njene riječi, da ne izgubim niti jedan od tih dragocjenih bisera. Bila sam iznenađena i potpuno oduševljena snagom, jasnoćom i dubinom uvida koji su te noći Nikolininim talentom stigli do mene. WOW! Draga Niki, beskrajno, beskrajno sam ti zahvalna!

Sanja Plavljanić-Širola, voditeljica radionica osobnog razvoja, vlasnica centra Sretan dan, autorica knjige „Život u čarobnom toku“

 


 

 

Kristina ErcegovicKad mi je prvi puta spomenula da radi intuitivna čitanja pomislila sam da dobro ok. Šta god. Iako sam i sama poznavatelj i praktičar pa i terapeut za niz alternativnih tehnika.
No jednom mi je došao poticaj da to naručim. Iznenadila me točnost i dubina informacija koju mi je Nikolina prenijela ne znajući ništa prethodno. Zvala me dodatno i brinula se kontinuirano i dala mi dodatna pojašnjenja.
Nakon nekoliko tjedana koristila sam to ponovo i stekla dodatne uvide koji su mi jako pomogli donijeti ispravne odluke.

Hvala Nikolina, jedna od onih kod koje se ne osjećaš kao kupac nego čovjek.

Kristina Ercegović, poduzetnica, vlasnica Zaokreta i Business Cafe-a, savjetnica, autorica knjige “Sam svoj gazda” i “Najači si kad si svoj” www.kristinaercegovic.com

 


Svima koji još nisu, od srca preporučam intuitivno čitanje. Jedan posve poseban i originalan uvid od Nikoline, na način na koji vas prije nisu dešifrirali 🙂 Fantastično, ugodno, nježno i sa puno ljubavi i dobivate pregled sebe sa neočekivane strane. Daje vam mogućnost osvješčivanja vlastitih aspekata koje do sada niste vidjeli na sebi ili barem ne na takav način i na koje sada kada ih uvidite, možete svjesno uticati.
Puno uspjeha draga Nikolina i hvala na svemu 🙂

Tamara, Norveška

 


Kada sam prvi puta Nikolini poklonila povjerenje, oduševila me točnošću informacija o meni.
Nisu to one informacije o predviđanju budućnosti, “vidovitost” i sl. To je ulaženje u sferu duše, povezivanje s duhovnim svijetom za kojeg znamo da je tu ali ne možemo sami doprijeti do njega – a s ciljem boljeg razumijevanja sebe, svog životnog puta i okolnosti u kojima se nalazimo.
Od tog prvog puta, poslušavši nekoliko njezinih savjeta, moj život se do danas kompletno promijenio. Nikolina daje vrlo praktične, jasne i konkretne metode rješavanja problema koji su “kao stvoreni” za osobu koja ih prima zahvaljujući njenoj intuitivnosti. Uz nju sam uspjela transformirati svoj svijet. Put još nije gotov (niti će ikad biti), ali uz Nikolininu pomoć je definitivno puno lakši i jasniji.
Ona ima fenomenalan pristup, pun ljubavi, razumijevanja i ohrabrenja te je prava osoba za nekoga tko želi svoj život živjeti punim plućima.

Melita


Hvala ti puno Nikolina Intuitivno čitanje bilo je jako lijepo!! Rezoniralo je sa mnom vrlo duboko. Hvala ti na konfirmaciji i što si podijelila svoje iskustvo sa mnom. Dalo mi je nadu i svjesnost što mi je sljedeći korak naprijed!

YanLing, Singapur

 

 


Nikolinino čitanje, za mene je bilo ostvarenje snova. Sve ono, što sam u sebi duboko znala, možda i skrivala sama od sebe bojeći se otpustiti vlastitu istinu, Nikolina je potvrdila. Neke istine nam u pocetku nije lako prihvatiti ali duboko u sebi također znamo da te istine oslobađaju i na kraju nas učine boljima, sretnijima i zdravijima. Kroz mladost sam bila često neprihvačena od strane obitelji i okoline, što se odrazilo i na moje zdravlje i trenutno se borim s izazovom prihvačanja svoje osobnosti – koja je zapravo predivna! Svak je predivan na svoj jedinstven način i nikada ne dopustite da vas uvjere u suprotno! Nikolinino čitanje mi je pomoglo da shvatim kako ću što lakše savladati izazove koji stoje pred menom i zaista mi vratila krila na leđa! Hvala ti iz dubine moje duše!

Ovo je bilo tek prvo čitanje i jaaako se radujem sljedećem! Nikolina je predivna osoba koja zaista pomaže da ostvarite svoje ciljeve i budete sretna i ispunjena osoba na ovom divnom svijetu!

Petra


lili

Ovo je prije svega za mene bilo jedno neprocjenjivo i dragocjeno  iskustvo nakon kojeg  je uslijedila moja najbolja životna transformacija (u tom trenutku itekako potrebna).

Duže vrijeme sam se nalazila u situaciji u kojoj nisam više vidjela smisao onoga što jesam, što radim, što bi htjela biti. Bila sam nesretna, prazna i umorna od svega, čak sam počela osjećati i fizičku bol. Ta fizička bol nije bila toliko neizdrživa, koliko je bila frustrirajuća i svakodnevna (nije bilo dana da me ne boli), ali i svakim danom sve jača.

Napokon je uslijedio i taj susret s Nikolinom, kojem sam se izuzetno veselila iako nisam znala uopće šta me čeka i kako uopće to izgleda. Upijala sam svaku riječ koju je izgovorila……….. i na kraju zaključila – TO JE TO, TO sam JA, To je moja ISTINA (što je ponekad teško čuti a kamoli sam sebi priznati). Suočena sa svojom istinom i prihvaćanjem iste, bacila sam se na ‘posao’ uz jasno definirane smjernice. Da, točno sam dobila naputak/savjet/smjernice šta trebam raditi da bi se počela osjećati bolje.  I tako sam krenula………….svakim danom osjećala sam se snažnijom, sretnijom, lijepom, ispunjenom, svi loši osjećaji su nestali, pa čak i ona fizička bol.

DA, to je nevjerojatno, čim sam ‘SREDILA’ SEBE, bol koju sam trpila 2 godine je nestala. A da ne pričam koliko je ta bol bila logična u odnosu na moje tadašnje stanje (a to sam shvatila tek kada mi je Niki ukazala na to).

HVALA TI NIKI…….. na pomoći, podršci, ohrabrenju, na blagosti, na riječima koje uvijek imaju posebno značenje kada ih ti izgovoriš, na SVEMU…..jer si lijek za srce i dušu.

Pusa

Lidija

 


 

Poticaj za intuitivno čitanje dobila sam nakon odlične radionice Energetsko čišćenje prostora.
Već me sam opis čitanja jako zainteresirao, a posebno me privukao osobni/intimni aspekt koji se dobiva. Međutim, dobila sam daleko više nego sam uopće mogla zamisliti…
Dobila sam direktan uvid u svoju bit, svoje iskreno i pravo ja, oslobođeno svih (samonametnutih) sumnji, strahova i nesigurnosti. Dobila sam potvrdu da imam u sebi osobine i potencijale koje sam oduvijek željela imati, ali da sam ih s vremenom (a dijelom i zbog drugih ljudi) potisnula i zaboravila…Sad znam kojim putem ići dalje, sada bolje znam i razumijem što je dobro za mene…
Tvoj dar da čitaš tuđe duše uistinu je blagoslov, kako za tebe tako i za sve one koji ti se otvore… Iskustvo čitanja bilo je predivno i uistinu djeluje iscjeljujuće, toliko da bi ga vrlo rado ponovila.
Iskreno vjerujem da mi je tvoje intuitivno čitanje došlo baš u pravo vrijeme, u trenutku kad mi je najviše trebalo… da me osvijesti i vrati k sebi, da me osnaži i obnovi mi poljuljanu vjeru u sebe samu. Hvala ti, još jednom, veliko ti hvala…!
Ivana, Zagreb

ZIvonaa mene je ovo bilo izvanredno iskustvo. Osim što si me vrlo precizno opisala kao osobu, čak si rekla i ono čega nisam bila niti svjesna. A bilo je jako važno da me netko podsjeti tko ja uistinu jesam pa da u skladu s tim počnem više cijeniti sebe. Neke od informacija su mi pomogle da se profesionalno vratim na pravi put. Što se tiče mog partnerskog odnosa, koji je po mom bio jako dobar, uvijek sam osjećala da postoji neki nevidljivi problem zbog kojeg taj odnos nije bio savršen. Ti si mi pomogla da ga osvijestim i riješim. S mnogim problemima se možemo na svjesnoj razini baviti, ali najgore je kada problemi postoje a ne možemo ih točno definirati ili opipati, kao da su nevidljivi. Ti pomažeš da nevidljive prepreke postanu vidljive, a tada ih nije teško riješiti ili ukloniti. Hvala što si mi pomogla da pospremim nered u mom životu, sada imam osjećaj da je sve sjelo na svoje mjesto.

Ivona, Nizozemska

 


Draga Nikolina,

Danas je dan važan za puno toga pa i za ovaj trenutak.

Reći ću da je svjesnost moj najveći prijatelj.

Moja intuicija, uho duše koja me dovela do Vas i zato sam zahvalna.Danas znam kako oprostiti, kako biti veći i bolji čovjek. Danas znam kojim putem krenuti…i vjerujem da mnogi bi bili sretniji kada bi pronašli sebe na svom životnom putu.

Danas znam kako otići bez boli, za najviše dobro…Danas znam slušati svoju dušu..Nikolina hvala vam, što stvarate ovaj svijet većim , boljim i sretnijim, svojim savjetima i svojim postignućima.

Hvala vam….neka puno ljudi nađe put do Vas radi Sebe, osobito oni koji su se izgubili u ime nečeg što nije vrijedno.

Verica


TihanaOstala sam više nego iznenađena već s prvim Nikolininim riječima, jer iako se nikad prije nismo vidjele, govorila je upravo o osjećajima i događajima koji su bili aktualni u mom životu. Cijelo intuitivno čitanje doživjela sam kao vrlo intimno jer se odnosi na komunikaciju o stvarima koje ne dijelimo sa bilo kime. Moći dobiti takvu podršku i razgovor, pomoć pri usmjerenju i donošenju odluka je vrlo vrijedno. Posebno što dolazi od osobe koju ne poznam i koja nema već unaprijed stvoreno mišljenje o meni.
Za mene je intuitivno čitanje jedno nevjerojatno zanimljivo iskustvo, velika podrška i poticaj za moj život, i u tom smislu bih ga preporučila svakome.

Hvala Nikolini 🙂
Tihana


NinaIntuitivno čitanje bilo mi je ugodno,veselo i pozitivno iskustvo.

Naročito preko skayp-a, jer je kontakt ostvaren na daljinu,a sve je bilo kao da smo tu, sjedimo i čavrljamo lice u lice 🙂

Zaista nevjerovatna ispunjujuća energija.

Poruke koje Nikolina nosi,osjeća i vidi su zaista lijep i važan pokretač i snaga.

Pogotovo kada u brzini života punog izazova izgubite negdje sebe, ne čujete svoj glas, prorade razni strahovi i blokade.

Nekako se zaglavite sami sa sobom šta god mislili, govorili i radili,jednostavno ne ide.

Zato mi je razgovor sa Nikolinom mnogo pomogao u pokretanju i podsjećanju ljubavi prema nama samima od koje sve polazi i koliko smo svi važni svojim postojanjem svijetu u kojem trajemo.

Od srca hvala draga Nikolina na povezivanju suštine srca,na radosti života i življenju istinski bez straha.

Život je čudesna igra 🙂

pozz iz Houstona SAD-a, Nina


 

Draga Nikolina,

Od malena znam istinu, a ti si svojim čitanjem potvrdila moja vjerovanja i dala mi dodatnu energiju.

Cijelom dušom i srcem vjerujem u samo jedan smisao života, a to je čista, iskrena, bezuvjetna ljubav. Ljubav koju nosimo u srcu, dijelimo i hranimo duše, jer nema veće sreće nego pokloniti nekome ljubav, bio to roditelj, dijete, partner, prijatelj… Osvjestila si mi da bez obzira na uvjerenja koja su mi nametnuta budem svoja i da radim svoju svrhu samim svojim bivanjem što mi je jedna nova dimenzija života.

Vjerujem da ćeš i drugima promjeniti živote kao što si meni.

Hvala ti na ovom predivnom iskustvu i potvrdi da sam na pravom putu.

Voli te Zrinka


Nena Balja.

Nikolina je divan dar s neba koja je kao anđeo zaplovila u dubinu moje duše i obasjala upravo one dijelove koji su mi bili najpotrebniji u ovom periodu mojeg života.

Njezina vesela priroda stvorila je opuštenu atmosferu punu povjerenja. Za mene je Intuitivno čitanje s Nikolinom bilo prekrasno iskustvo. Dobila sam odgovore koji su mi trebali i sada puno lakše donosim odluke za budućnost jer znam da sam na pravom putu.
Hvala ti Nikolina!
Nena, life coach i bioenergetičar, Zagreb

Draga Nikolina,
Moram sad, dok sam još pod dojmom tvog čitanja…plačem i pišem…toliko sam dirnuta,
dubokom istinom…puno mi je značila poruka od mame, puno, puno…a u zadnje vrijeme toliko mislim na nju i toliko je se sjetim po tom što mi je sve dala i čemu me naučila i osjećam toliku zahvalnost…ogromnu…

Ti u ovoj mojoj priči si nevjerojatna, osjećala sam da imaš nevjerojatne sposobnosti ali nikad te nisam vidjela u tom trenutku, u tom svjetlu i oduševila si me…to sto radiš jako utječe na tebe i daje ti nevjerojatnu ljepotu, lakoću, finoću i jednostavnost…to je zaista predivno kako na jednostavan način prenosiš poruke i dotičeš dušu…molim Anđele da ti pošalju što više ljudi kojima ćeš promijeniti život…puno ti hvala

Nela, Zagreb


MirjanaIako je ponekad teško čuti unutarnji glas koji nam može pomoći, nismo čak ni uvijek sigurni da smo ga ispravno protumačili. Zato ti se želim zahvaliti na osjećajima koje imam nakon našeg susreta i na porukama koje si mi prenijela. Pomogla si mi na vrlo jedinstven, a opet tako jednostavan i otvoren način. Čak i nakon što je prošlo dosta vremena, pomisao na to ispunjava me srećom i lakoćom. Osjećam se kao da sam ponovo srela prijatelje koje jako volim i koji me jako dobro poznaju. Za mene je svijet ponovo postao mjesto puno mogućnosti i predivnih ljudi kao ti koji svojom osobnom divnom energijom pomažu da to ne zaboravimo.

S ljubavlju i osmjehom,
Mirjana

 

 

 


Nikolinu sam upoznala “slučajno” nakon što sam njen letak pronašla u jednom centru gdje smo se onda i upoznale na jednoj radionici. Njen zarazni smijeh i veselje potvrdio mi je prvi feeling da želim da mi baš ona napravi čitanje moje duše. Bila sam jako znatiželjna što ću čuti jer sam se našla u jednom od onih trenutaka svog života kada sam trebala smjernicu, potvrdu, nešto…..ono nešto da mi pokaže gdje sam i idem li u pravom smjeru.
Nikolinino čitanje bilo je divno kao i ona…veselo, neopterećujuće i puno, puno podrške. Nikolina kaže što vidi, ali nježno nudi i “recept” kako si pomoći u određenoj situaciji. Nakon njenog čitanja moja je duša dobila potvrdu da oduvijek zna tko je ona…..i zato Nikolina veliko, ti veliko hvala
Lana, Zagreb

 


Niki, hvala ti na čarobnoj interpretaciji onog najljepšeg dijela mene, moje duše…koju još uvijek prečesto zaboravim, pogotovo u nekim meni težim životnim situacijama…kad kao da se na nju nadvije sjena i onemogući mi da je vidim…Svojim uvidom si je ponovo obasjala i omogućila mi da je ponovo duboko osjetim i prigrlim…svojom radosnom vibracijom dotakla si i moju, omogućila si da se ponovo uzdignem do vilinskih dimenzija, vilinskom prašinom očistim sjene i obasjam sebe i sve oko sebe te sretna poletim u avanturu zvanu život…. Hvala ti na predivnoj energiji kojom zračiš! Zagrljaj!

Sandi, shiatsu terapeut, Zagreb


Dobila sam na poklon intuitivno čitanje od moje prijateljice Kristine. Poklon je došao u trenutku kada sam imala unutarnje borbe, tijelo mi je slalo signale prema situacijama u kojima sam bila povezane poslom. S jedne strane, osjećala sam i znala da je moja intuicija ispravna, ali utrošeno vrijeme i energiju na ispravljanje i dokazivanje me umaralo. Poslušala sam Nikolinine savjete, sjela na mirno mjesto i zatim mi je prenijela poruke. Zaista poruke su jedinstvene, a totalno me “kupila” kada mi je prenijela poruku o jednoj mojoj ideji o kojoj nisam govorila nikome.  Poruke su zapravo za mene potvrde svega onoga što mi intuicija govori. Stoga ako imalo oklijevate ili nalazite se na nekom raskršću u donošenju odluka, ako vam intuicija govori jedno, a cijeli sustav i okolina drugo, ako vam treba mali poticaj/potvrda, ako vam treba koje su vaše blokade, kako ih osloboditi i riješiti se,  onda svakako preporučam.

Elizabeta Planinić


Toliko godina, toliko pitanja, traženja, traganja…trebala sam odgovor(e). Već sam ranije znala za termin soul reading, i odlučila sam da je došlo vrijeme da to napravim za sebe konačno.

I tako čitajući o soul readingu naiđoh na Nikolinu. Već na njezinoj slici na odmah mi je nekako zračila nekom pozitivom, toplinom i znala sam da je  to to, želim da to bude ona.

I nisam se prevarila…

Bilo je to jedno divno iskustvo, Nikolina mi je pomogla izjasniti moju  trenutnu situaciju,  opisala me je bolje nego što bih ja samu sebe, desio mi se taj neki klik, pa da to sam ja!! Kao da je to zapravo čučalo u meni, zaboravljeno u podsvijesti, a Nikolina mi je sve to potvrdila. Sve što mi je govorila zvučalo mi je toliko poznato u dubini  i shvatila sam da sam u trenutnom stanju upravo zato jer sam zaboravila tko sam u srži, zaboravila sam kako sam zapravo predivna osoba.

Nakon razgovora bilo mi je toliko lakše, imala sam osjećaj da je sve u redu zapravo i da je najvažnija stvar slušati sebe, svoje biće, intuiciju, vjerovati sebi i da je sve u redu i da će biti u redu.  Nikolinu sam srela s razlogom i bila je upravo to što sam trebala u ovom momentu, i na tome sam joj neizmjerno zahvalna.

Sada znam da se sve u životu dešava s razlogom i znam da ću uskoro živjeti svoju svrhu.

Hvala ti od srca što si me podsjetila tko sam, divna si osoba i znam da ćeš pomoći još mnogim dušama!

Monika


Draga Nikolina,

Javljam ti se sa jednim kratkim feedbackom vezano na našu komunikaciju i tvoj prekrasan dar Čitanja Duše. Po prvi sam se put osjećala totalno razgolićeno pred nekim ali to za razliku od fizičkog razgolićenja,koje često bude neugodno,ovo je bilo predivno toplo i pozitivno iskustvo. Ne moram ti ni reći koliko se bolje osjećam u svom biću,koliko uživam u svom bivanju i možda ne vezano direktno ali napokon osjećam čari sadašnjeg trenutka. Dugo,dugo mi to nije bilo iskustveno jasno jer u teoriji je jedno ali dok ne klikne trenutak daleko je to od prave spoznaje.Sada se često tokom dana vratim u SADA i uživam u SADA i napokon shvaćam što to točno znači i koje su sve blagodati sadašnjeg trenutka.

U snovima mi dolaze poruke mojih vodića,mojih Anđela.

Najvažnije od svega je taj dubok osjećaj da si me svojim darom vratila na moj put,točno si znala što moram čuti da bi me dotakla u srž i ostavila trag na duši. 

Osjećam kao da više zračim,da isijava iz mene sve ono što imam za dati svijetu i sad to više ne kočim i ne skrivam jer znam da moja duša živi kroz mene samo kad sam u potpunosti svoja. 

Kao da mi je pao neki teret sa leđa,teret koji je duboko u meni znao da je višak i kao šta sve dolazi u pravo vrijeme,tako je i to došlo na red,u savršenom sinkronicitetu sa mnom.

Znam koliko je zahvalnost moćna tehnika za sreću ali ako ne dolazi iz dubine našeg srca ona nije potpuna. Zato reći ti hvala nije mi dovoljno,znam da sada osjećaš moje srce koje ti ovo piše i znam da u potpunosti razumiješ koliko sam ti stvarno,iskreno Zahvalna❤

Do sada najljepše iskustvo u životu,

od srca

Silvia


Dakle draga moja, kako se ono kaže, vrijedna si svake kune (ipak sam ja do sada funkcionirala u isključivo materijalističkom svijetu i ta uzrečica to super opisuje).

 Taj dar koji imaš je neprocjenjiv za sve ljude i nadam se da će te pronaći duše koje utječu na širu masu ljudi, jer bi to bila neizmjerna vrijednost. Moram reći da mi nisi rekla ništa novo, ali si mi osvijestila da stvarno imam te darove za koje sam znala da su u meni, koji mi se nisu činili toliko posebni i mislila sam da veliki dio toga imaju svi ljudi. I dala si mi “dopuštenje” da idem polako, što sam i sama osjećala, ali sam se protiv toga borila. Sad znam da sam sposobna i da iako ne vozim 100 na sat to je u redu i sve će doći u svoje vrijeme.

I zato ti draga moja puno hvala. Vjerujem da ćemo se još družiti i želim ti puno veselja u svakom danu!

Anita

 


 

Nikolinu sam prvi puta vidjela na jednom od videa Ivane Plechinger i odmah mi je privukla pažnju svojom iskrenošću, dobrim duhom i spontanošću. Kako već intenzivnije unazad godinu dana radim na osobnom razvoju, ubrzo sam joj se javila za intuitivno čitanje. To je bilo vrlo lijepo, potpuno novo iskustvo za mene gdje sam od Nikoline dobila poruke mojeg višeg ja. Dio poruka sam i sama naslućivala i spoznala, ali kada mi ih je Nikolina potvrdila i pojasnila nekako se to onda čini puno stvarnije i bez sumnjanja.

Nakon toga sam se bez puno razmišljanja odlučila za intuitivna savjetovanja iz razloga što sam htjela uz Nikolininu pomoć brže doći do nekih odgovora i promjena kod sebe. Gledajući sada unatrag ne mogu ni zamislit da se nisam odlučila za to. Veselila sam se svaki utorak kada smo imali savjetovanje jer mi je Nikolina na sva moja pitanja i razmišljanja davala odgovore i njena viđenja situacija kao i alate koje sam redovito koristila. Te moćne alate koristim i dalje jer su mi značajno podigli kvalitetu mog života. Također dala mi je mir i razumijevanje za sve promjene koje su se kod mene događale. Njen vedar duh, optimizam, iskrenost i unutarnja ljepota danas su rijetkost i raditi s takvom osobom na osobnom razvoju za mene je bila privilegija i prekrasno iskustvo koje od srca preporučam svakome tko želi raditi na sebi.

Jelena


Draga Nikolina,

Razgovor sa Vama mi je potvrda da sam na ispravnom putu. Znam da ne postoji ispravan i neispravan put, već kako ga mi vidimo. Dali ste mi potvrdu kroz vaše čitanje da ono što planiram, da je za mene ispravno. Također ste mi otvorili natuknice i dali smjernice. Prije svega istina je da me zanima psihologija i duhovnost, te ste me podsjetili da za sve treba vrijeme. Da se ne trebam uspoređivati sa osobom koja je na desetom poglavlju, a ja na prvom poglavlju. Korak po korak. Dali ste mi veliku motivaciju, nadu, HRABROST, potvrdu, radost, ugodan i vesel osjećaj pripadnosti, dali ste mi dio sebe koji trajno ostaje u meni za rast, neizmjerno sam Vam zahvalna. Zaista Vam hvala od srca. Zahvalna sam sto ste u pravo vrijeme ušli u moj život. Hvala Vam što postojite. Ugodan, predivan i miran dan Vam želim! ❤️

Lucia


 

Nikolina ima dar da povezuje ljude sa njihovom dušom i njihovom istinskom svrhom života. Tijekom našeg susreta doživjela sam nevjerojatan energetski uzlet. Zbog tog povišenja u energetskoj frekvenciji sam mogla uvidjeti svoje stare obrasce i pretvoriti ih u višu razinu svijesti i svjetliji način života.

Sandra Deakin, Belgija, Radio Presenter & Host  BRIGHTSPOTSRADIO Podcast

 

 

Više svjedočanstva OVDJE

 

Cijena

U našem razgovoru čuti čete:

što je to što vas koči, koje su to blokade koje stoje na putu
kako to riješiti – koji su prijedlozi rješenja
koji su vaši darovi/talenti i potencijali
odgovori na vaših par pitanja
 energetska podrška za spoj vas sa vašom auteničnom svrhom

 

Nekima je samo jedan razgovor potpuno promijenio život i oslobodio ih.
Shvatili su to ozbiljno i primili su se toga.

 

Cijena 111 eur

 

Do 60 minuta intuitivnog čitanja.

 

Osobno osjećam da je to mala investicija u sebe, za ono što to može učiniti u vašem životu ako to dozvolite.

 

Plaćanje se vrši prije dogovorenog termina.

Sretan život,
obrt za usluge i trgovinu
vl. Nikolina Balenović
Zagreb

IBAN HR5024840081135290747

 

Paypal kupnja – moguća klikom na donju sliku

 

 

Često postavljena pitanja:

Da li se intuitivno čitanje može raditi više puta?

Odgovor je DA, pogotovo kada vi osjetite da bi vam trebalo i da bi vam to bilo od pomoći. Nema ograničenja koliko puta se može raditi. Čitanje može puno pomoći u situacijama kada osjećate da vam je potreban dublji uvid u svoju situaciju, ili neki problem ili u nekom odnosu koji ne razumijete.

Kako se radi intuitivno čitanje?

Intuitivno čitanje se radi mojim fokusiranjem na vas i putem intuitivnih kanala primanje informacija o vama i što vam je potrebno, te prenošenje istoga. Ja sam u tom procesu samo prenosioc informacija, a daljnji kreator vašeg života ste vi.

Da li se u intuitivnom čitanju vidi budućnost?

Moguće je vidjeti budućnost u intuitivnom čitanju, međutim moja čitanja su više fokusirana na vaše potencijale i vašu sadašnjost i što možete napraviti sada da učinite budućnost onakvom kakvom želite. Odnosno da pri osvještavanju svojih najviših potencijala živite svoju autentičnu istinu u što prije mogućem roku pa nadalje.

Da li intuitivno čitanje radite uživo?

Ne. Intuitivna čitanja radim putem Skypa ili telefona. Radila sam prije i uživo, ali sam kroz iskustvo vidjela da sam na ovaj način još bolji kanal i time sam osjetila da je moja kvaliteta rada tada kvalitetnija za klijente.

Da li li je to neka naučena metoda?

Nisam učila metodi kako se to radi, meni je prirodna sposobnost povezati se sa osobom i duhovnim svijetom i iz toga prenijeti osobi informacije koje joj sada trebaju.

Da li li se može intuitivno čitanje raditi putem telefona ukoliko osoba nema Skype?

Možemo se čuti preko telefona i možete svoje poruke zaprimiti i da se čujemo preko telefona.

Da li će mi intuitivno čitanje pomoći, da li će mi rješiti moje dileme?

Ljudi mi kažu – baš tvoje čitanje mi je pomoglo i otvorilo mi je oči o meni i sada se osjećam tako divno sa sobom … ili sada bolje razumijem samu sebe …. ili hvala na pojašnjenju mojih blokada, nisam ih bila niti svjesna, a sada kada jesam one više namaju moć nad mnom ili hvala ti što si me podsjetila na moje divne talente koje sam zanemarila i sada znam da baš to moram izvaditi iz svojeg zatvorenog kovčega i pustiti na svjetlo dana,  ili … neki druge divne povratne informacije koje sam dobivala, međutim odgovor na ovo važno pitanje, leži u vama i ako osjećate pozivnicu iznutra DA ŽELIM OVO, onda je to upravo ono što trebate.

Naš sustret 🙂

Jeste li spremni na nešto sasvim novo, a tako dobro, autentično, intuitivno, vaše, duboko iskreno, iscjeljujuće…nešto divno??

 

Ako jeste javite se na nikolina@sretanzivot.hr  ili putem donjeg formulara

 

Veselim se da vas upoznam u vašem najvećem potencijalu i najvećem sjaju, da upoznam ono što stvarno autentično jeste !!

Od srca

Nikolina

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.