Saturn u ribama 07.03.2023.

Već neko vrijeme proučavam i istražujem Moonology: o ritualima Mjeseca i povezanosti Mjeseca i zapadne astrologije.

Intuitivno mi je jako za oko upalo u mojem proučavanju 07.03.2023. poseban dan, koji svi astrolozi znaju, a to je dan kada planet Saturn (koji je vezan za velika učenja, realnost, ozbiljnost, težak rad i teške lekcije, disciplinu), ulazi u znak riba (a ribe su vezane za imaginaciju, vjeru, kreativnost, empatiju, emocije). Ribe su zadnji znak zodijaka i time se može označiti i kraj karmičkog dugovanja i nakon svog boravka može biti prilika za novo, za uzdizanje, za evoluciju. Baš jako značajno za sve koji žele isčistiti svoj karmički put.

Naravno ima velike veze u kojoj vam se kući u vašoj natalnoj karti nalaze ribe – to područje će vam svakako biti obuhvaćeno u narednih dvije i pol godine (za ovo je potrebno samo malo dublje ući u astrologiju).

Moja učiteljica iz Moonology – Yasmin Boland kaže: “Gdje god je Saturn, tu će uslijediti lekcije.”

Prošle dvije i pol godine Saturn je bio u znaku vodenjaka, a to je djelovalo na cijelo čovječanstvo – čega se svi sjećamo – famozne 2020 pa do nedavno.

Iz tog razloga jako je dobro danas 07.03.2023. na komad papira napisati sve što vas je tištilo u zadnjih dvije i pol godine, pogotovo neki veći segmenti – za koje ste spremni potpuno da odu od vas. Papir na kojem ćete to napisali, danas ritualno i spalite. To je odlično vrijeme, jer je danas i pun Mjesec u djevici.

 

Oni koji žele dublje naučiti i proći o ritualima Mjeseca – mogu kupiti moju webinar radionicu –  Lagan ulazak u novo.

 

Za budući period od dvije i pol godine, koliko će Saturn biti u ribama, pitajte se kakvu realnoast želite za sebe, u što želite vjerovati, što ćete stvoriti, što sada odmah otpuštate.  Napravite svoj plan – danas je odlično vrijeme za to, obzirom na sve navedene aspekte.

 

Što se manje opirete, a više prepuštaš vodstvu duše i lakše ćeš prolaziti kroz svoje lekcije kroz  koje morate proći.

 

Ovo će biti vrlo moćan pun Mjesec i svakako svakako to iskoristite i uzmi si pola sata za listu što želite otpustiti i spalite taj papir.

Nastavno napravite novi plan.

 

Po zapadnom astrološkom savjetu nekih astrologa, a i po kineskom horoskopu, oboje se za ovu godinu slažu da je iznimno važno jačati intuiciju, cijelu godinu.

Ukoliko želite ojačati svoju intuiciju, svakako vam savjetujem svoj tečaj Intuicija, anđeli i duhovni vodiči. Divan online tečaj, koji prolazite u svojem ritmu, jer je sve online.
Ukoliko ga već imate, podsjeti se na ono što ste naučili i primijenite češće 🙂

 

Ujedno za ovaj mjeseca astrolozi preporučuju raščiščavanje nereda u domu. Time raščišćavamo i svoj unutarnji prostor, unutar sebe.

Ukoliko želite dublje uči u ovu temu, imam uistinu divan online tečaj Uredan i organiziran dom uz feng shui.
Pomoći će vam da se organizirate u svojem domu, a posljedično će vam donositi prozračnost i u vama. I sada je baš sjajno vrijeme jer proljeće samo što nije stiglo.

 

Zbog ovih vrlo snažnih aspekata, oba online tečaja – Intuicija, anđeli i duhovni vodiči & Uredan i organiziran dom će cijeli mjesec biti na popustu 🙂

 

Istražite i puno dublje ako vas privuče ova tema, jer djelovati će na vas sigurno.

 

Uz primjenu znanja iz tečaja “Intuicija, anđeli i duhovni vodiči” i tečaja “Uredan i organiziran dom” olakšati će vam se svakako prolazak kroz sve izazove, jer kada imamo vjeru u sebe, u svoju intuiciju, znamo da su naši svjetlosni pomagači uz nas, znamo da nam pomažu i kako, te kada imamo pročišćen prostor u svojem domu, svakako jasno i lako čujemo i osjetimo što činiti dalje – imamo podršku i lakše idemo u sve što je ispred nas.

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuicija, anđeli i duhovni vodiči

Divan online tečaj o intuiciji, anđelima i duhovnim vodičima. U tečaju se prolazi: kako znati kada vam se intuicija javila, kako vjerovati svojoj intuiciju, kako imati komunikaciju i podršku od duhovnih pomagača + ….

Više informacija OVDJE

 

Uredan i organiziran dom uz feng shui

Divan online tečaj u kojemu možete naučiti: kako imati svoj uredan i organiziran dom, koji su dublji razlozi skupljanja, što je sve nered po feng shui komponenti, kako zadržavati stanje urednog doma bez daljnjeg gomilanja stvari + ….

Više informacija OVDJE

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)