Kanalizirane poruke za 2023 godinu

Kanalizirane poruke za 2023 godinu, za sve predivne duše koje će biti privučene ovom tekstu.

 

Ove godine imamo 5 glavnih poruka, koje je bitno imati na umu:

 

 • BUDITE SVOJI

Ma koliko teško bilo, ma koliko se bojite da bi vas drugi možda osudili ili ismijali, ma koliko se činilo strašno važno je da budete svoji. To nikako ne znači da ste bezobrazni prema drugima, niti u nepoštovanju prema drugima, to znači da se usudite slijediti svoje srce, svoje snove i najvažnije da cijenite i poštujte svoje osobne granice.

Preduvjet je da PRIHVAĆATE SEBE – točno takvi kakvi jeste. Da ste osvijestite svoje svijetlo i da ste svjesni svojih mana. Kada osvijestite svoje svjetlo – besramno svijetlite svoju briljantnost. Nemojte skrivati svoje svijetlo kako se drugi ne bi osjećali loše pored vaše izvrsnosti, time štetite sebi i svijetu (jer svijet time uskraćujete za divnu sebe).  Svi smo yin i yang – imamo i pozitiv i negativ u sebi. Bitno je znati kontrolirati i iscjeljivati svoje “zmajeve”, a dozirano puštati kada je potrebno.

 

 • Radite na svojem unutrašnjem MIRu

To je osnova zdravlja. Kada imate unutarnji mir i spojenost sa sobom, tada jasno čujete / osjećate / znate što vam je činiti za vaše mentalno i fizičko zdravlje, a i koji su vam koraci najbolji za daljnje korake i učenja duše. Nastaviti će se događati turbulencija, jer tu smo u školi života i iznimno je bitno imati i dnevno primjenjivati alate koji vama osobno pomažu za postizanje unutarnjeg mira.

 

 • PRIHVAĆAJTE

Prihvaćanje je osnova za promjenu. Prvo trebamo prihvatiti frustrirajuće situacije / stanja / osobe, a tek iz toga možemo se otvoriti što dalje u vezi izazova u kojima jesmo. Koji su daljnji koraci za promjenu – da li se sami moramo promijeniti, otpustiti nešto iz sebe, oprostiti ili trebamo otpustiti neki odnos i ići dalje bez tog odnosa..

 

 • POJEDNOSTAVITE – FOKUS na PRIORITETE

Možete napisati listu što sve želite napraviti, ali prvo i osnovno radite ono što je prioritetno bitno. Pokušaj sve stići u kratkim rokovima je recept za suludost, jer vrijeme je jako ubrzano i može vam iskakati svašta nepredviđeno. Zato je bitno znati što sve želite napraviti, ali fokus na prioritete i povezati se sa strpljenjem – druge stvari će doći na red, drugom prilikom, a možda puno toga možete i potpuno otpustiti.

 

 • PREPUSTITE se VODSTVU DUŠE

Za ovo treba dublja povezanost sa sobom i duboka introspektivna jasnoća. Što to uopće znači? U pokušaju da pojednostavim: iz meditativnog dubokog mira u sebi spojite se sa svojom dušom i iz te mirnoće i duše možete osjetiti što je to što vaša duša želi sljedeće, što je to što vas želi podučiti, što želi iskusiti, što želi proći – koje izazove, tada se ne opirite, nego tako i učinite.

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)