Prihvaćanje

Prihvaćanje zvuči kao vrlo jednostavna riječ, ali ponekada je najteže što trebamo učiniti. A težinu stvara značenje koje dajemo toj riječi ili promjena koju trebamo učiniti nastavno.

 

Značenje koje često pobrkamo sa prihvaćanjem je mirenje da nemamo ono što želimo i da nećemo imati. Međutim to često nije istina, možda jest istina za sada, ali kako sa 100% sigurnošću možemo znati da je to istina za zauvijek? Ne možemo znati.

 

Najteže prihvaćanje je kada izgubimo voljenu osobu, jer tu stvarno povratak nema u stari oblik. Tu je transformacija, drugi oblik. Nova veza u novom obliku. Ova promjena nije lagana i stoga prihvaćanje nije lagano. Pomaže osvijestiti podršku koja je sigurno uokolo u raznim oblicima, možda ne uvijek u onom obliku koji točno želimo, ali je sigurno tu. Ovdje je potrebno puno ljubavi, suosjećanja, nježnosti i strpljenja prema samima sebi.

 

Kada nam je nešto teško ili neki odnos i nikako ne možemo prihvatiti. Činom neprihvaćanja osobe, sebi činimo loše. Uvijek možemo samo sebe mijenjati, drugi se mijenjaju kada i ako žele. Ako situaciju koja jest, ne prihvaćamo, opet sebi činimo loše sa bolom u tijelu. Prvi korak ka promjeni je prihvaćanje. Kada znamo da nam se nešto ne sviđa, i kada prihvatimo da je sada tako (ne znači zauvijek), tada iz tog mira prihvaćanja možemo se otvoriti da čujemo što nam je činiti dalje ili koja osoba nam može pomoći da proširimo vidike.

 

Sve ima svoje dublje razloge, pa tako i naše nekada neizdržive situacije. U svojoj konačnici imaju svoje dragulje.

 

Neki su izazovi jako teški za prihvatiti, ali što prije prihvatimo i krenemo u smišljanje plana kako dalje sa onim što imamo i sa onim što jesmo, prije ćemo se micati i učiti i raditi svoju svrhu.

 

Ponekada su situacije tako guste, toliko smo preplavljeni, da trebamo samo po prioritetima djelovati ono što je bitno sada, bitno u sljedećih sat vremena, pa u danu i tako dalje.

 

Neprihvaćanje stvara grč u tijelu i bol.

 

Nasuprot tome, prepuštanje u očaj, vodi nas u energiju beznađa,  tu nikako nije rješenje. Možemo biti neko kratko vrijeme u tome, čisto iz razloga da prihvaćamo sebe i svoje emocije, ali onda se moramo ustati i krenuti gore.

 

Rješenje je  u prihvaćanju i širenju unutarnjeg znanja i unutarnjeg osjećaja „sve je ovo za neko više dobro“, te iz tog polja otvorenosti da vidimo, čujemo ili osjetimo to nešto čemu nas se vodi.

 

Prihvaćanje je prepuštanje višem vodstvu da nas vodi u smjeru za naše najviše dobro, te radu na akcijama koje nam stvaraju najveću radost i naravno usmjerenost prema životnim prioritetima koji su od nas potrebni.

 

Ako ne vidite rješenje za svoje izazove.

 1. Prvo prihvatite da sada ne znate rješenje
 2. Osvijestite emociju, prihvatite ju, ako je niska frekvencija, tada uz prvotno prihvaćanje, transformirajte emociju u neutralnu ili pozitivnu
 3. Ukoliko ste skloni samokritičnosti, nikao se u ovoj fazi uspoređivati sa drugima
 4. Ne se boriti sa sobom i/ili pričati kako ne znate što da radite
 5. Uđite u osjećaj otvorenosti uz afirmativnu izjavu „Otvaram se da vidim i znam koje je rješenje“

 

Rješenje može doći u obliku jasnoće kroz viziju, misao ili osjećaj, ili može biti uz misao na neku drugu osobu, koja vam može pomoći.

 

Za svaki problem, postoji rješenje. Što je problem „veći“, rješenje može biti  iscjeljenje duše i/ili iscjeljenje karme, nekada je rješenje transformacija,  najčešće rješenje je oboje (iscjeljenje + transformacija).

 

Na putu do tamo, budite vrlo nježni i ljubavni prema sebi uz vjeru da ste voljeni, zaštićeni i da će sve biti dobro.

 

Od srca,

Nikolina Balenović
intuitivna i feng shui savjetnica

****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja –  To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)