Vodstvo duše

Duša ima svoju putanju, svoj put koji se može znatno razlikovati od puta koji smo naumili u našim planovima. Najčešće znamo da smo u skladu sa svojom dušom kada se osjećamo dobro, osjećamo da sve radimo uredu i da smo na pravom putu. Osjećamo mir, a istovremeno sreću i radost u srcu.

 

Postoje situacije kada, iako nam je izazovno, ipak imamo osjećaj da smo na pravom putu i u skladu sa vodstvom svoje duše. Ta situacija je također moguća, jer u putovanju sa dušom i intuitivnim vodstvom ne mora sve uvijek biti posuto ružama, čak naprotiv.

 

Naša duša nas može usmjeriti da učinimo korake koji nam nisu nimalo jednostavni za učiniti, kao što je: preseljenje, prekidanje prijateljstava, razvod, novi posao, odlazak u poduzetništvo, zatvaranje svoje firme i slično.

 

Kada duboko pogledamo u sebe, znati ćemo što je istina i što trebamo. Trebamo biti iskreni prema sebi. Da li je taj put lagan? Ne, nije niti najmanje, međutim „nagrade“ su velike.
Kažem “nagrade“, pri tome mislim na duhovni rast, na rast nas kao osoba, na nove ljude koje zbog te promjene upoznamo, nove prilike koje nam se putem otvore … Sve se to ne bi dogodilo da nismo poslušali vodstvo duše.

 

Duša ima svoj plan i ona će nas gurkati u tom smjeru – htjeli mi to ili ne htjeli.

 

Ukoliko i dalje ignoriramo svoje vodstvo duše – nastaju posljedice – kao što je bolest, tuga, frustracija, smanjenje radosti i slično.

 

Iznimno je bitno biti iskreni prema samima sebi, i djelovati po vodstvu svoje duše, tada ćete živjeti svoju puninu i neće biti pitanja:  „što bi bilo da sam se ipak usudila/o …“ Te dvojbe neće biti, jer ćete to ipak napraviti.

 

Duša ima svoj plan sa kojim je došla na Zemlju, što joj se prije prepustimo, lakše i brže ćemo ploviti kroz svoje putovanje.

 

Da bi znali koji je sljedeći prvi korak koji vaša duša želi učiniti, pitajte se sljedeće pitanje:

 

„Da me nije strah, ja bih …..“  dovršite rečenicu.

 

Udahnite, izdahnite par puta, umirite se i odgovorite na ovo pitanje. Biti će više odgovora, neće biti samo jedan. Tako da nastavite odgovarati na ovo pitanje, sve dok ne osjetite da ste došli do kraja, da više nemate ništa za dodati.

 

Tu ćete naći odgovore za sebe što vaša duša dalje želi.

 

Kada dobijete svoje odgovore, može vas ganuti, može vas rasplakati – to je direktan kontakt sa dušom i onim što jeste. Može vas i dodatno prestrašiti – jer poslušati svoje vodstvo često znači da je potrebno izaći iz zone komfora i napraviti drugačije, a to puno puta znači i ostaviti ono što već imate. To može biti prestravljujuće.

 

Međutim, sjetite se, „nagrade“ su posljedično jako velike.

 

Za početak je dovoljno imati iskrenost prema sebi, voljnost ići duboko u sebe i svjesnost što je sada ispred vas.

 

Sljedeći korak je hrabrost – živjeti u skladu sa planom svoje duše. Za to će trebati možda i duže vremena i resursa.  Dobro je uzeti vrijeme i pogledati koji su potencijalni benefiti od nove promjene, od novoga što duša želi iskusiti.

 

Ono što je olakšavajuće i što daje mogućnost za „predah“ je što se duši ne žuri, ona će nas čekati, ali i podsjećati. Duša nas neće siliti, međutim neće niti odustati.

 

 

Sa ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez
intuitivna i feng shui savjetnica

****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Iz srca preporuke:

Online tečaj:

Intuicija, anđeli i duhovni vodiči

Divan online tečaj o intuiciji, anđelima i duhovnim vodičima. U tečaju se prolazi: kako znati kada vam se intuicija javila, kako vjerovati svojoj intuiciju, kako imati komunikaciju i podršku od duhovnih pomagača + ….

Više informacija OVDJE

 

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)