Što i kako dalje?

Ona situacija, kada ne znate što da radite. Kada ne znate što dalje?
Sigurno vam se je barem jednom dogodilo. To može biti jako frustrirajuće.

Ja u tim situacijama stanem i tražim pomoć – zamolim svoje anđele i duhovne pomagače za pomoć i pustim. Taj pustim ne znači da odustanem, nego prepustim duhovnim pomagačima da mi pomognu i pomoć mi uvijek dođe, ali uvijek.

 

(Puno primjera kako ja imam komunikaciju sa svojim anđelima i duhovnim pomagačima opisujem u detalje u svojem novom tečaju “Intuicija, anđeli i duhovni vodiči” koji uskoro izlazi u svijet  – jeeej :))

 

Maknite kontrolu, maknite očekivanje – kako bi se to trebalo dogoditi, maknite zamjeranje, maknite blokiranost, maknite zapetljanost, maknite riječi iz svojih misaonih obrazaca “Ne znam …” – to je svakako prvi korak, a onda slijedi onaj divan korak – prepustite da dođe pomoć iz duhovnog svijeta, da uskoči. I da, doći će.

 

Pomoć će doći – kroz ideju, aha moment, ….

 

Međutim važna napomena – pomoć ne može doći ukoliko ste jako fokusirani na svoj problem, na “ne znam” i sva energija vam je na “problemu”. Time je vaš prolaz zatvoren i ne može proči pomoć.

 

Znam da to može biti teško otpustiti, međutim imam dva podsjetnika:

1. Rješenje i problem su na različitim frekvencijama – što znači trebamo raditi nešto drugo da bi došli do rješenja – dakle nikako ne biti na istoj vibraciji
2. Razmišljanjem o problemu – ne nismo odgovorni, nego sebi činimo loše i to je stara pardigma, kojom mislimo da ćemo razmišljajući o tom problemu, riještiti problem. Ne nećemo. Riješenje dolazi – razmišljanjem o potencijalnom rješenju, razmišljanjem ponekada o nečemu potpuno drugačijem, ali nikako – o problemu.

 

Dok ne znate što dalje, radite ono što znate.
Dok ne znate što dalje, radite ono što vas veseli.
Dok ne znate što dalje, osvijestite je li možda vrijeme za učenje nekih životnih lekcija – možda lekcija strpljenja, možda lekcija hrabrosti, možda lekcija prepuštanja, možda ….
Dok ne znate što dalje, promotrite – možda se u pozadini “kuha” nešto divno za vas.

 

Svako vrijeme može biti neka vrsta dara – samo treba za to imati dovoljno osviještenosti i snage stvarno tako i osjećati duboko u sebi.

 

I sjetite se …. odgovor će uvijek doći, jer kada tražimo, uvijek i dobijemo.

 

PS – pogledajte i jedan stari blog 😉  OVDJE

 

Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez

 

****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

 

****

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)