Kanalizirane poruke za 11 mjesec, 2020

Kolektivne kanalizirane poruke, radim unazad par mjeseci. Svaki mjesec duboko slušam koje su poruke za mene osobno, a onda i koje su poruke za sve predivne duše koje su privučene mojim tekstovima i mojem radu. Osjećam i slušam, koje su poruke važne za znati za svaki mjesec u ovom izazovnom energetskom periodu kroz koji svi prolazimo.

 

Poruke za sve nas za ovaj mjesec su sljedeće:

 

 1. Iznimno je bitan balans: Tijelo – Duša – Um

Osvijestite, je li vam nešto od navednoga možda van balansa ili traži od vas veću pažnju.

Osvijestite – to je prvi korak.

Nakon osještavnja, svakodnevno iz trenutka u trenutak donosite odabir koji će biti u skladu sa balansom – tijela, uma i duše.

 

 1. Prihvaćanje naših „slabosti“, naših „ograničenja“, naših „mana“ 

To može biti vaša osobina, može biti ne slušanje svoje intuicije, ili forsiranje tijela. Vi ćete znati koji je vaš dio u ovome.

Kada osvijestite što radite van balansa – nemojte se ljutiti na sebe, nego prihvatite sebe. Kada prihvatite sebe, moći ćete postupno i mijenjati sebe.

 

 1. Ekstra ljubav prema sebi! Ovaj mjesec pogotovo. Nježnost, prihvaćanje, poslušati – tijelo, um, dušu. Dozvoliti da se izrazi i učinite tako.

O ljubavi prema sebi pišem i govorim stalno, međutim sada mi je rečeno od mojih vodiča da budemo iznimno obzirni prema sebi, da vjerujemo u sebe, da vjerujemo da ćemo biti dobro, da vjerujemo da možemo, da smo uredu i dok ne možemo.

 

 1. Ono što vam iskače i ne možete to riješiti – tražite pomoć. Ujedno prihvatite da i uz tuđu pomoć, možda će napredak ići „sporije“.

Čim osjetite da vam treba pomoć – tražite ju. Nemojte misliti da ste slabi jer trebate pomoć.

Ja veliku većinu vremena sama rješavam sve svoje izazove. Radeći vrlo intenzivno na tečaju za divne duše koji je sada vani i gotov i zbog čega sam jako sretna, međutim ipak malo sam pretjerala sa svojim tijelom u tom procesu. Osjećala sam da mu treba odmor, ali stalno sam ponavljala – još samo ovo, još molim te samo ono … jer moja ogromna želja i odgovornost me je gurala da završim tečaj. I onda bang, uklještila su mi se leđa i bilo mi je jako teško sjediti. Ali ja sam molila svoje tijelo, još samo malo – molim te … i moje tijelo je guralo još malo.

Prijateljica mi je rekla za svojeg osteopata, čim ga je spomenula, odmah sam znala – Da, trebam ići k njemu. Nisam pomišljala niti sekunde. Rekla sam prijateljici idem ga odmah zvati, odmah sam ga i zvala i dogovorila sam sastanak sa njim. To nije baš tipično za mene, jer često prvo krećem sa korakom da iscjeljujem samu sebe. Iako to najčešće prvo radim,  međutim prvo i osnovo što uvijek radim je da slušam svoju intuiciju – tako sam ju slušala i sada. A moja intuicija mi je rekla – trebaš pomoć od druge osobe.

Toliko je divno da nas ima toliko i svi smo u različitim bojama i tonovima i možemo pomagati jedni drugima, svatko sa svojom divnim darom sa kojim je došao na svijet.

Dakle, tražite pomoć – nemojte trpiti.

I prihvaćajte da će trebati možda vremena za dubinsku promjenu.

 

 1. Budite fleksibilni

Nikada se tolikom brzinom nije sve mijenjalo nama pred očima, kao u ovoj godini. Da bi bili najbolje „opremljeni“ za ove promjene, potrebno je da budemo fleksibilni i da se jako brzo prilagodimo. To je svakako bila moja najveća lekcija u ovoj 2020 godini.

 

Puno ljubavi šaljem,

Nikolina Balenović Knez

 

PS – Ukoliko želite naučiti kako slušati svoju intuiciju, kako imati kontakt sa svojom anđelima i duhovnim vodičima – iz sveg srca vam preporučam svoj uistinu divan online tečaj  “Intuicija, anđeli i duhovni vodiči” koji je sada dostupan za kupnju do 11.11.2020. Sve informacije OVDJE.

 

****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

 

****

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

   

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *