Jedan od ključeva sreće :)

Svima nama se događaju izazove situacije, nekima više, a nekim manje izazovne. Ali svi ih imamo!!! Nemojte misliti da ih xyz (neka osoba za koju mislite da je “savršena”) nema.

Imamo slobodu izbora, možemo birati.

Ono što je bitno je, KAKO reagirate na izazove života, to je vaš izbor.

 

Kakve su vaše reakcije na izazovne situacije:

 

Je li se bacite u očaj …

Je li pričate o tome kako je grozno što vam se dogodilo …

Je li razmišljate o najgorem mogućem scenariju …

Je li vam se podiže strah od budućnost ….

 

Ili

 

Gledate na sebe sa očima – ma baš da vidim kako ću sada ovo riješiti!

Ja to mogu …

Sve je uvijek na kraju bilo nekako dobro, biti će i ovo!

Ma baš se pitam za koje je ovo dobro u mojem životu i koji biser skriva ova situacija!

Ok, ne mogu se baš veseliti, ali mogu prihvatiti da je što je tu je i da radim na prihvaćanju i gledanju što je sve već dobro i koji su mi potencijalni pozitivni izbori pred mnom.

 

Ili

 

Zahvalnost unaprijed sa unutrašnjom sigurnošću u sebe da je savršeno rješenje iza ugla i da će vam se otkriti baš kada je vrijeme za to.

 

Sve navedeno sam i sam prošla. I mogu iz vlastitog iskustva reći, puno je bolji osjećaj u tijelu kada idem u ove pozitivne pristupe nego u negativne. Tijelo mi se od toga otvara, mirnije je, opuštenije.

Naravno nije uvijek moguće kada dođe onaj „napad“ negative i um poludi i hoće odgovor odmah, sada i hitno i ne razumijem i mora razumjeti i ne pušta kao pitbull. U tim situacijama ja radim sljedeće:

 • Ne idem u pozitivu, nego pustim da bude negativan – na jedan sat ili nekada na cijeli dan, jer da, ako se nečemu što je jako, opirem, onda ono još više raste – pa mi je bolje, naprosto dozvoliti da se osjećam kako se osjećam na neko vrijeme – da svojem sustavu dozvolim da se osjeća loše. Kada to osjeti, zna se ponekada odmah opustiti, a ponekada mu treba duže
 • Znam da je meni jako regenerirajuće da spavam – tako drugi dan je uvijek novi dan, i drugi dan se probudim uvijek drugačija
 • Radim stvari koje mi dižu vibraciju – jer odgovor nikada nije na istoj vibraciji na kojoj je i problem
 • Prihvaćam da će odgovor doći kada sam spremna – dakle PRIHVAĆAM
 • Kanaliziram samoj sebi odgovore
 • I onda donosim odluku što želim sa svime skupa

Uvijek kada ste nezadovoljni, kada se malo smirite pogledajte koliko divnoga već imate u životu!!! I sjetite se prijašnjih problema koje ste imali a sada su daleko iza vas. Rješavanje tih problema, ne uzimajte zdravo za gotovo nego im dajte značaj, dajte sebi značaj jer ste ih riješili.

Ne, ja nikada nisam za glavu u pijesak i ružičaste naočale – lalalalala sve je divno. A ne, nisam. Ja idem do kraja u dubinu. Ali isto tako osjetim kada i sa time trebam malo na odmor jer ako čovjek stalno kopa po sebi – to isto postaje svrha sama po sebi koja po mojem iskustvu nema smisla. Moje preko 15 godišnje „kopanje“ po sebi, po svojim obrascima, uvjerenjima, djetinjstvu, prošlim životima, …  sve je to bilo vrlo vrlo važno i bitno za mene, a sada je kanalizirana poruka za mene – “sada puno više razumiješ i sada je tvoj zadatak da rješavaš ono što se trenutno podigne – ono što je ispred tebe sada. Nekada niti ne trebaš ići u „duboki rad na sebi“ nego drugačijim reakcijama to rješavaj. Ujedno pomaži svojim uvidima, svojim iskustvima drugima i da, naprosto uživaj u životu :)”

Ako vi želite svoje kanalizirane poruke, što vam je potrebno sada, kako da riješite neki problem koji je ispred vas a nikako ne vidite rješenje, pogledajte više informacija o intuitivnom čitanju, možda je to upravo ono što vas sada zove.

I sjetite se da :

Situacije će se uvijek događati, i vanjske okolnosti će uvijek biti svakakve, a vaše je

KAKO REAGIRATE NA TE SITUACIJE!!!!!

 Tu je jedan od KLJUČEVA vaše sreće!!!! Vaša reakcija na događanja.

 

Vidite li problem ili rješenje.

Uvijek osvijestite – gdje vam je fokus?

 

Puno ljubavi šaljem 

Nikolina Balenović Knez

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole ili navoda imena i prezimena.

 

****

Ako osjećate da bi vam bilo vrlo korisno imati pomoć i podršku na vašem putu. Spremni ste raditi na sebi, ići duboko u sebe, primiti podršku i vodstvo za sebe i investirati u sebe, tada se slobodno javite za intuitivno čitanje ili   kontinuitet intuitivnih savjetovanja (ukoliko ste već imali intuitivno čitanje).

Više informacija o intuitivnom čitanju OVDJE

U jednom satu osvjestiti svoje darove, svrhu, potencijale, koje su to blokade koje stoje na putu i prijedlozi rješenja – to je prava čarolija 

Ako vas to zove i osjećate se pozvano, biti će mi drago prenositi poruke za vas, povezati vas sa vašom izvornom frekvencijom i dati vam vjetar u leđa da živite svoju svrhu. Javiti se možete putem email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *