Poruka :)

Dobila sam poruku za vas 🙂

Jedna vrlo jednostavna kratka rečenica, koju ste sigurno puno puta čuli, ali primjena je puno teža. Došla je iz razloga jer je važno da je se podsjetite i primjenite u svojem životu.

A vezana je za još jedan od ključeva vaše sreće 🙂

Veliki je postotak da radite, baš “to” što vam moguće čini loše, a niste možda uvijek toga svjesni da “to” radite i sigurno znate jako puno ljudi oko sebe koji “to” rade 😉

A što je “to”, što si radimo loše i što je bitno da znamo?

****

 

“Ne uspoređujte se sa drugima!”

 

Da, ima “boljih”, da ima onih koji imaju xyz, da ima onih koji su tamo gdje bi vi voljeli biti. Da ima fantastičnih doktora, arhitekata, najboljih sportaša, bogataša, najboljih duhovnih učitelja, izuzetno sposobnih ljudi,  …..

Međutim, usporedba bi vas mogla činiti da se osjećate loše sa onim što imate sada i gdje jeste sada, a taj osjećaj vam može jako spuštati vašu vibraciju, činiti vas tužnom, frustriranom, ljutom, depresivnom, obeshrabrenom …. osobom.

Tu smo da budemo ono što smo kao duše odabrali da budemo, a na nama je da se povežemo sa sobom i otkrijemo u sebi što je to gdje nas srce zove. I vjerujte mi ono što trebate biti, za to već imate sve, samo je ponekada potrebno malo ili puno 😉  micanja kamenja koja stoje na putu – zvane blokade (toga sam bila krcata – uhhhuhhhh a i još se zabavljam ;)) i danas pomažem drugima u micanju istih. Ujedno, ponekada je potrebna hrabrost (ona je meni urođeno), ali vidim mnogima je upravo to potrebno da bi bili ono što trebaju biti – suočiti se sa xyz da budu ono što trebaju biti.

Ne trebamo svi biti nešto uzvišeno – ego veliko, nadnaravno, ….  upravo u tome i je problem, jer su nas i odgajali da trebamo biti nešto posebno. To stvara osjećaj, nije dovoljno ono što već jesam, pogotovo ukoliko je to nešto “obično”, manje grandiozno ili slično.

Ako se već želite sa nekim usporediti, onda se usporedite sami sa sobom od recimo prije 3 ili više godina.

Ili se osobom u svojem životu koje se ne uspoređuju sa drugima, koja sebe prihvaća točno takvom kakva jest i raste kao duša zbog sebe i jer ju to zove i intuitivno djeluju.

Znam par osoba koje se nikada ne uspoređuju sa drugima, zadovoljni su sa onim što jesu, i dalje istražuju svijet i sebe i razvijaju se kao duše, ne umanjuju druge, niti sebe izdižu da su oni nešto posebno ili da su “bolji”. Naprosto su sami sebi uredu i dovoljno su si dobri. Oni imaju ogromnu razinu vlastite osobne vrijednosti i ništa izvana im taj osobni osjećaj ne može poljuljati.

Evo, imam jedan sjajan zadatak :

Ispište, ne razmišljaje, nego baš napišite – što se je sve promijenilo u vašem životu u posljednjih, recimo 3 godine. 

Ja sam baš sada napisala svoj spisak i bila sam WooooW divno iznenađena.

I jako je zanimljivo uvidjeti da iznimno puno toga ovisi i o percepciji. U svojim mislima često možete odmah pomisliti – ništa posebno ili ćete možda odmah imati uvide – i ovo i ovo i ono mi se je dogodilo i promjenilo unutar mene ili u mojem životu ….  Ovisi i kako se osjećate u tom trenutku. Ako ste dobre volje dok ovo čitate i na visokoj ste vibraciji imati ćete lavinu sjećanja, a ako baš i niste dobre volje ili imate jako puno posla u trenutku dok ovo čitate, mogla bi vam prva reakcija biti – ništa posebno. Time isto možete uvidjeti na kojoj ste vibraciji.

Međutim čin pisanja je poseban i daje fokus da se usmjerite i svakako ga sugeriram, jer stvarno potpuno je drugačije od razmišljanja u glavi.

Usporedba sa drugim može stvarati osjećaj vlastite neadekvatnosti, nesposobnosti, u principu može stvarati samo još tužniji osjećaj sebe.

Znam da ima nekih koji razmišljaju na način da im to pomažu da budu još bolje verzije sebe i da im je usporedba sa drugima motivacija.

Čak i ako ste od onih koje usporedba sa drugima motivira, bilo bi dobro da se uvijek osjećate dovoljno i da već jeste divni sami sebi i dok niste još kao xyz osoba ili još nemate xyz ….

Ujedno usporedba sa drugima u kontekstu – ja sam “bolja” osoba – je čisto ego bildanje 😉

Sa stajališta duše – Nema bolji ni lošiji!

Svi smo potrebni!! I oni koji su naizgled “loši”, jer kako bi znali što ne želimo ili kakvi ne želimo biti 😉
Bez mraka kako da znamo što je svjetlo, potrebni su kontrasti. Sve je to za više dobro.

Znam nije uvijek sve tako jednostavno i ne radi se samo o usporedbi sa drugima ima tu još puno drugih segmenata. Ali za danas toliko 

 

Puno ljubavi šaljem 

Nikolina Balenović Knez

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

****

Ako osjećate da bi vam bilo vrlo korisno imati pomoć i podršku na vašem putu. Spremni ste raditi na sebi, ići duboko u sebe, primiti podršku i vodstvo za sebe i investirati u sebe, tada se slobodno javite za intuitivno čitanje ili   kontinuitet intuitivnih savjetovanja (ukoliko ste već imali intuitivno čitanje).

Više informacija o intuitivnom čitanju OVDJE

U jednom satu osvjestiti svoje darove, svrhu, potencijale, koje su to blokade koje stoje na putu i prijedlozi rješenja – to je prava čarolija 

Ako vas to zove i osjećate se pozvano, biti će mi drago prenositi poruke za vas, povezati vas sa vašom izvornom frekvencijom i dati vam vjetar u leđa da živite svoju svrhu. Javiti se možete putem email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *