Zahvalnost

Bila sam ovaj vikend u Opatiji na radionici od diiiivne Ivane Plechinger na temu Zahvalnosti. Ma od koga bolje produbiti svoje znanje o zahvalnosti nego od Ivane 

I sama sam vrlo svjesna koliko je zahvalnost važna i sama ju primjenjujem, međutim na Ivaninoj radionici sam dobila još dodatne ideje gdje još mogu biti zahvalna. Koje bogatstvo, ma divota.

Podsjetila me je na neke segmente koje znam od prije, ali sam ih zaboravila koristiti, a u principu su jako jako važni segmenti i moćni i bitni.

A i bilo je puno iznenađenja, imala sam svoja nova osvještavanja.
I kako onda ne biti zahvalna.

Na radionici, u mojem vidokrugu istovremeno mi je bila i Ivana i predivne duše i more …. daaaa, kroz prozor sam imala pogled i na more – a osjećaj u tijelu – Maaaa život je stvarno nešto preeeeedivno.

Moje srce je toliko sretno i ispunjeno. To je stvarno bilo uistinu predivno iskustvo.

Iznimno sam zahvalna i Ivani i životu. HVALA!!! HVALA!!! HVALA!!!

Svakako preporučam Ivanine radionice, predivno iskustvo + spoznaje + predivne duše koje se okupe na njima. Pratite ju na Youtubu i Fejsu pod istim imenom – Ivana Plechinger i biti ćete obaviješteni – kada i gdje i sa kojom temom. U međuvremenu, svakako preporučam Ivaninu savšenu knjigu, koja nije slučajno bestseller, već sa jako valjanim razlogom, jer je uistinu nešto posebno, drugačije i autentično ….  “Ono što ostaje, uvijek ljubav je”.

Baš kao mnogi ljudi, tako niti ja nisam prije nekoliko godina unazad bila zahvalna. Uvijek mi je fokus bio na onome što nemam, a ne na onome što već imam, jako često sam gledala kroz “oči” nezadovoljstva.

Znala sam da to moram promijeniti, ali nije mi bilo lako. Jednom prilikom dok sam se vozila autom vidjela sam ogroman reklamni natpis “Vidi drugačije” – sva sreća pa su mi se lampice osviještenosti popalile da shvatim da je to poruka meni – da počnem svoj život gledati drugim očima. Od tada sam to i počela raditi, na svoj život i sve što se događa u njemu gledati očima zahvalnosti na ono što imam i sa osviještenosti da na kraju i oni izazovni trenuci / periodi su imali svojeg smisla i da mi se sve događa za više dobro.

Podsjećam tebe predivna dušo – napiši sve što imaš u svojem životu, osjeti koliko je već to što imaš danas ogromno. Vjeruj mi, ima ljudi koji sanjaju da imaju upravo to što ti već imaš, a možda to sve uzimaš zdravo za gotovo.

Ukoliko imaš zdravlje i zdravo dijete /djecu – imaš ogromno bogatstvo, vid, sluh, opip, noge, ruke, …. netko ne vidi, netko ne čuje dobro, netko ne može hodati – a često mi sve to uzimamo zdravo za gotovo i razmišljamo o onome što nemamo.
Još ako imaš partnera koji te voli i kojega ti voliš, krov nad glavom, auto – pa to je potpuni dodatni bonus koji je dar. Ljepota, pamet, sposobnost, ….. sve tvoje vrline. Auuuuu bogatstva.

Nije baš sretan izbor uzimati život zdravo za gotovo.

Dobro je željeti više i željeti usavršavati sebe, to je evolucija duše, ali uvijek osjećati u srcu i duši zahvalnost za sve što već imamo danas. Sada.

Često shvatimo koliko smo imali, tek kada to izgubimo, jer učimo kroz polaritet. Međutim, možda je bolje već sada osjetiti koliko je divno što to već sada imamo i da smo otvoreni da rastemo.

Zahvaljuj svaki dan iz srca i promijeniti ćeš svoju vibraciju, a time i svoj život 100%

Danas sam svjedokom tolikim čudima u svojem životu, predivnim ljudima, najdivnijim dušama sa kojima radim.
Baš sam počašćena. Danas mi se sve to događa iz raznih razloga, a veliki dio je i na moju promjenu percepcije moje stvarnosti. Naravno u tome je i rad veliki na sebi, ali kako gledamo život, kako ga doživljavamo koje zaključke iz toga donosimo to nam donosi kako se osjećamo.

Šaljem i tebi predivna dušo taj val zahvalnosti koji je Ivana ovaj vikend toliko predivno prenosila na sve nas na radionici da ga i ti osjetiš i da i ti surfaš na tom valu, da ga prihvatiš za sebe i učiniš malu promjenu sa velikim učinkom 😉

Živi zahvalnost ♥

 

 

Puno ljubavi šaljem 

Nikolina Balenović Knez

****

Ako osjećate da bi vam bilo vrlo korisno imati pomoć i podršku na vašem putu. Spremni ste raditi na sebi, ići duboko u sebe, primiti podršku i vodstvo za sebe i investirati u sebe, tada se slobodno javite za intuitivno čitanje ili   kontinuitet intuitivnih savjetovanja (ukoliko ste već imali intuitivno čitanje).

Više informacija o intuitivnom čitanju OVDJE

U jednom satu osvjestiti svoje darove, svrhu, potencijale, koje su to blokade koje stoje na putu i prijedlozi rješenja – to je prava čarolija 

Ako vas to zove i osjećate se pozvano, biti će mi drago prenositi poruke za vas i time vam biti od pomoći. Javiti se možete putem email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

   

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *