Vježbanje intuicije i kod kupovine

Da li ti se dogodi u kupovini da nešto kupiš, eto čisto tako jer je lijepo ili jer je na sniženju ili jer je jeftino ili jer misliš da će ti biti korisno …

U principu da li si se ikada pitala na kojoj osnovi nešto kupuješ? O čemu razmišljaš prije nego nešto kupiš? Koji su ti kriteriji bitni?

Sigurno si čitala ili čula da je dobro okružiti se u svojem domu sa lijepim stvarima i sa stvarima koje voliš.

I da preduvjet za to je da napraviš potpuno čišćenje prostora. Dakle, da bi nam ušla nova energija u prostor a i u tvoj život, potrebno je prostor prethodno očistiti nepotrebnim i maknuti iz prostora ono što ne koristiš i ono što ti ne stvara radost. Međutim ima još nešto, a to je da kada kupuješ od sada možeš uvesti jedan dodatak, a to je da kupuješ ono što ti donosi radost. Način je sljedeći, dok držiš predmet koji želiš kupiti ili ga gledaš na internetu upitaj se sljedeće „da li će mi to donijeti radost?“ odgovor će ti doći u par sekundi. Time vježbaš i svoju intuiciju. Nije li to divno? Vježbaš intuiciju i istovremeno kupuješ ljubavno.

Dakle, dalje znaš, ukoliko želiš u svojem domu biti okružena stvarima koje voliš, tada ubuduće i kupuj stvari koje će ti donositi radost na ovaj ili onaj način.

Nadalje, ako osjetiš za neki predmet koji želiš kupiti sljedeće misli… to će mi biti za prvu ruku ili ma poslužiti će dok ne nađem nešto bolje … svaki puta kada vidiš taj predmet osjećati će se energija ne dovršenosti i nije to-to.

To naravno ne znači da moraš kupovati skupo, već ono što znaš da je to to i da ti donosi radost. A znati ćeš, jer će ti intuicija reći.
Isprobavaj sljedeći puta u kupovini i igraj se.

To je svakako dio feng shui priče a i ljubavi prema sebi.

Uživaj u svojim ljubavnim intuitivnim kupovinama 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *