Svoje riječi koristi mudro

Ukoliko si upoznata sa zakonom privlačnosti, tada znaš da ono što pričaš, je važno. Jer su tvoje riječi odraz tvojih vjerovanja i tvojih misli i tebe. 

Ujedno imaj na umu da riječi upućene sa energijom su vrlo snažne i mogu nekoga iscjeliti ili ga dotući. Tako da budi svjesna što i kako pričaš – uvijek se trudi koliko god više možeš biti u poštovanju i ljubavi sa drugima, naravno ne lažno.

A kada odemo na želje, kod onoga što želiš za sebe… jako pazi kako pričaš o toj temi. Ponekada je teško samu sebe u tome vidjeti i čuti i tu ti može pomoći prijatelj/prijateljica.

Možeš za primjer imati dogovor sa svojom prijateljicom / prijateljem, da kada jedan kaže nešto “negativno” u smjeru onoga što želi – prijatelj/prijateljica ga na to upozori i ne da mu da sa time nastavi – naravno uz poštovanje i humor. Tako se ja sa svojim prijateljem Davorom zabavljam.

Često ti tada može proizači famozni “Ali….” i taj ali je samo odraz ega koji živi u strahu, ega koji želi da ne ideš u smjeru svoje želje, jer se boji “potencijalno opasne” budućnosti. Dakle to nije realnost.

Što je želja veća, veća može biti blokada, veći strah a time i tvoje riječi mogu često biti negativne, sa puno “ali…”

Svi mi ponekada upadnemo u to područje, međutim ukoliko je to područje u kojem si previše često, tada se trebaš maknuti iz tog polja što prije.

Citirati ću odlične riječi od autorice Doreen Virtue:
“Kada bi ljudi pola energije koju troše raspravljajući o tome što ne mogu uložili u raspravu što mogu učiniti, bili bi već na pola puta prema svojem životu iz snova!”.

Vidiš li u tome moć riječi. Naravno da je prvo potrebno osvjestiti, prije nego se počnu riječi kontrolirati.

Ali stvarno zapitaj se kako pričaš o svojim željama? To je odraz što osjećaš u sebi – da li sa energijom …to je sigurno moje… ja to imam.. to je već sigurno ostvarno … ili nevjera.. sumnja?

Kako pričaš o samoj sebi?

Već sam iz više izvora čula a i osjetila i na sebi i uvidjela kroz rad sa svojim klijentima, da kada sumnjamo u sebe i ostvarenje svoje želje, da je to kao da vozimo 100 na sat i stisnemo i držimo kočnicu – nastaje usporavanje i STOP.

Ukoliko prirodno vjeruješ u sebe – nećeš sa time imati problema.

Međutim ukoliko ti je osjećaj vlastite vrijednosti slabiji i često padneš u osjećaj samosažaljenja, sumnje u sebe, nevjere u svoju snagu i misliš si … drugima je lakše, kod mene je uvijek sve nekako teško, tada ćeš takva iskustva još više privlačiti, a to si naravno ne želiš.

Tvoje riječi su tvoj čarobni štapić i stvaraj sa njima ono što želiš a ne ono što ne želiš. 

Osnaživanje drugih je moj prirodni dar i predivno mi je gledati rast svojih klijentica kako kroz u pricipu brzo vrijeme u zajedničkom radu izrastaju u snažne samosvjesne osobe koje se spontano i suptilno povezuju sa svojim izvorom u sebi i počinju same osvještavati odgovore na svoja pitanja u samima sebi.

Ukoliko osjećaš poriv da osnažiš sebe, da si sigurna u sebe, a time i da tvoje riječi budu odraz tvoje snage a ne tvoje slabosti i osjećaš da ti ja mogu biti od pomoći. Slobodno se javi na nikolina@sretanzivot.hr i dogovori svoj besplatni uvodni termin. Biti će mi vrlo drago.

Od srca,

Nikolina

UPIT ZA INTUITIVNA SAVJETOVANJA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *