Riječi “ne znam ….”

Da li ti je poznat onaj osjećaj zaglavljenosti? Kada ne znaš što ti je činiti?
Trudiš se na sve moguće načine dobiti odgovor iznutra, ali ne ide i ne ide.

Kako se usljed toga osjećaš?

Možda imaš osjećaj – frustracije, bespomoćnosti, bezizlaznosti, tuge, …

Možda često govoriš riječi “ne znam što da radim u vezi ….”.
I time moguće daješ snagu (tim riječima “ne znam …”) i kao da uzimaš identitet – ja ne znam odgovor.

Ponekada stvarno ne znaš odgovor, a ponekada je to odraz tvoje unutarnje vjere koju imaš sama za sebe – da ne znaš što ti je činiti.

Ako je ovo tvoja situacija – za početak osvijesti što pričaš i ako uvidiš da često govoriš “ne znam ….” – nemoj to više govoriti, čak i kada je to istina.
Time daješ veliku energiju tim riječima i to stvara blokiranost – nema akcije, nema naprijed.

Ako već neko vrijeme u sebi osjećaš poriv da nekoga tražiš za pomoć, za proširenje tvoje percepcije – onda ne ignoriraj taj impuls u sebi, nego pitaj za pomoć.

Također.. možda ti dolazi odgovor, ali ga ne želiš čuti, nego ga stalno ignoriraš… a možda je odgovor i u tome da djeluješ dnevno iz trenutka u trenutak i da se time potpuno spajaš sa svojom intuicijom. Ovaj primjer sam imala dva puta u intuitivnom čitanju i oduševilo me je, jer su obje osobe bile vrlo intuitivne i to je bio odraz da je trenutna lekcija bila “potpuno se prepustiti intuitivnom vodstvu”.

Odgovor je individualan, ti osjeti u sebi, koji je tvoj kada se opet pojavi frustracija zbog “ne znam što bi bilo najbolje …”

Fokus tada na rješenju, a ukoliko ga nema, tada je možda odgovor intuitivno prepuštanje ili ti je možda potrebna drugačija percepcija ili pomoć od nekoga drugoga.

Intuitivno čitanje – Soul reading ti svakako pomaže da izađeš iz zaglavljene pozicije i iz “ne znam što bi trebala …”  i vodi te u znam što mi je činiti, a onda je na tebi da dalje kreiraš.

Jednom kada imaš jasnoću kuda ideš, imaš i snagu da ideš dalje jer znaš i osjećaš da je to ono što trebaš učiniti dalje bez obzira na prepreke koje bi se mogle naći putem. Kada imaš jasnoću što ti je činiti, to stvara osjećaj oslobađanja, proširenosti i slobode. Predivan oslobađajući osjećaj.

Više informacija o soul readingu – intuitvnom čitanju OVDJE

 

Ukoliko već znaš da se želiš imati svoj soul reading – možeš se prijaviti putem donjeg formulara.

Veselim se našem susretu 🙂

 

UPIT ZA INTUITIVNO ČITANJE – SOUL READING 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *