Vježbanje fleksibilnosti ili život na autopilotu

U hipu mi je prošlo ljeto. Ne sjećam se da sam toliko puno spavala, kao ovo ljeto. Svaki dan po devet ili više sati. Ideeeš. Inače meni treba puno sna, ali ovo sam ljeto baš puno spavala. Tijelo mi se je usklađivalo sa svim promjenama koje se događaju na energetskom nivou i prespajalo se je na neke nove postavke.

 

Baš se veselim vidjeti što će sve iz toga izrasti 🙂

 

Ovo ljeto mi je stvarno puno toga bilo drugačije. Od toga da sam išla na more u 8 mjesecu, a gooooodinama idem u 7 mjesecu, pa niz sitnih malih stvari su bile drugačije nego što mi je uvijek nekako bilo uobičajeno.

 

Jedan primjer (odnosno više primjera u jednom):

 

Kada idem doma sa otoka, uvijek idem kroz svoju ulicu ili jednu ulicu pored. Ove godine prvi puta sam išla trećom ulicom (koja ide u drugom smjeru od mojeg cilja kojem idem). Išla sam tom ulicom, jer me je prijateljica zvala da nešto kod nje pokupim prije nego idem prema doma. Da da bih to učinila, lakše mi je bilo da idem kroz neki drugi put – ta treća ulica. U trenutku kada me je prijateljica zvala da dođem do nje, prije nego idem, odmah mi je došla misao – wooow – tom trećom ulicom nikada nisam išla pri povratku sa mora, hm… evo još jedna drugačija akcija. Za par sekundi došla je i pomisao “Joj, to je možda loše, nikada nisam išla tom ulicom prije nego idem na put, nadam se da se neće nešto loše dogoditi”  – koje sumanuto glupo praznovjerje koje imam od neke kolektivne svijesti od prije. Bila sam presretna jer sam uočila tu glupu misao i odmah sam ju poništila. Naravno da je bilo sve uredu, čak nikada brže nisam došla doma, a nije da sam trebala i nije da sam se trudila. Tako je ispalo. I kćer i ja smo imale osjećaj kao da nas je netko teleportirao doma, obje smo se tako nekako neobično osjećale. Došle smo u Zagreb i odmah smo imale nešto za obaviti po Zagrebu prije dolaska doma (što inače nikada nisam imala, obično sam išla ravno doma) i uletjele smo u rush hour (vrijeme gužve na cesti kada ljudi idu sa posla), još jedno drugačije – jer nikada do sada se nisam u to vrijeme vraćala sa mora u Zagreb, uvijek sam se vraćala u neko drugo vrijeme dana (navečer). Ove godine smo ranije krenule sa mora (pa samo ranije došle u Zagreb), jer me je moja divan kćer zamolila da idemo ranije sa mora, tako da ona može biti na trajektu sa svojom prijateljicom, pa da budemo u isto vrijeme na trajektu, a mama – dobra vila (ja) je ispunjavala želje i spontano vježbala fleksibilnost 😉

 

I dok to sada pišem, uočavam kako sam godinama radila po nekoj istoj špranci, po nekim istim navikama, uvijek isto, a da toga nisam niti bila svjesna. To je ono stanje kada se uključi auto pilot, dok pilot radi nešto drugo … možda spava ili čita priručnik za vožnju hahaha

 

Koje je potencijalno dobro za mene iz svega toga skupa, iz tih puno intuitivno vođenih sitnih drugačijih akcija?

Osjećam, da slijedi nešto jako drugačije. Iako mojem oku još nije skroz vidljivo, veseli me.

 

Često sam i zmiju sanjala ovo ljeto, a zmija je transformacija 😉 Hm…. Baš jako zanimljivo, pogotovo jer sam ju ovo proljeće vidjela u prirodu, o čemu sam i pisala u tekstu Znakovi na putu , a zadnji put prije toga sam ju vidjela prije pet godina. O znakovima i kako ih raspoznati i intuiciji puno pričam u svojem online tečaju “Intuicija, anđeli i duhovni vodiči”

 

Baš mi je lijep osjećaj biti otvorena za novo koje ne znam točno što je. Osjećam povjerenje i potpunu otvorenost za to nepoznato novo.

 

 

Zapitaj se …. koliko često živiš na autopilotu?

 

Iz moje priče možeš upitati samu sebe ….

 • Da li radiš po automatskim obrascima ili se prepustiš intuiciji (a to ponekada znači i potpuno drugačije akcije od uobičajenih)  – svakako ti preporučam po intuiciji 😉
 • Da li se bojiš raditi drugačije od onoga kako inače funkcioniraš? Probaj namjerno i svjesno raditi drugačije nego što inače radiš, čisto da vidiš kako se osjećaš i što ti se pri tome događa u tijelu – time ćeš vježbati biti fleksibilna i spremna na promjene kada te zadese. Jedan najjednostavniji primjer te vježbe je sljedeće: ako nosiš sat na lijevoj ruci, nosi ga dva tjedna na desnoj ruci 😉

 

Događaju se jako velike promjene na energetskom nivou, zato je jako bitno njegovati svoje tijelo. Što znači ako ti se više spava (kao što je bio slučaj sa mnom cijelo ljeto) – idi ranije spavati i poštuj svoje tijelo. Ukoliko osjećaš da trebaš manje raditi, a imaš mogućnosti to i učiniti, tada učini tako; bez mišlju da si lijena ili loša ako radiš manje. Ukoliko osjećaš da ti je potrebna detoksikacija tijela, daj si detoks….
Dakle, što iz dubine sebe osjećaš, daj si to.

 

Počela nam je i nova školska godina, djeci je to uvijek i novi početak, a i meni je to uvijek nekako novi početak.

 

Novi početak može biti bilo kada, pa zašto ne sada 😉

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović Knez
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)