Znakovi na putu

Za vikend bila sam u prirodi. Uživajući u šetnji u jednom trenutku sam skoro stala na zmiju, preskočila sam ju i odmaknula sam se i promatrala sam ju kako se je okrenula i otišla dalje prema vodi.

Znam da je zmija simbol transformacije i odmah sam promišljala … koja transformacija mi sada predstoji …

 

Zadnji puta kada sam vidjela zmiju bilo je prije 5-6 godina i od tada su mi se događale velike promjene u životu. Pa sam se pitala, kakva će mi sada biti transformacija…. Baš me veselim 🙂

 

Dalje u nastavku šetnje, prijatelj Davor je vidio žabu i on također zna da je to znak i odmah je krenuo pretražiti na internetu što predstavlja žaba u duhovnom smislu. Čitajući objašnjenje, osjetio je koje riječi rezoniraju sa njime.

 

Uvijek me oduševi kako Svemir sa nama razgovara.

 

Možemo kroz život prolaziti potpuno nesvjesni znakova ili ih možemo biti svjesni.

 

Kako možemo raspoznati da je nešto znak?

 

Evo, u ovom konkretnom slučaju –  bilo nas je sedam + pas, ja sam bila zadnja i ja sam zamijetila zmiju. Dakle, moglo ju je prije mene vidjeti šestero ljudi i pas, a nisu je vidjeli, nego sam ju ja vidjela. Ne, to nije slučajno – nego je bila poruka za mene i znala sam da je tako. Osjećala sam to je poruka.

 

Stalno dobivam poruke koje uvijek slijedim – kao putokaze na putu. To mi je vrlo zabavna igra života. Ponekada mi ti znakovi potpuno promjene putanju gdje sam krenula u životu, ali znam uvijek da baš tako treba biti.

 

To je potpuno drugačiji život, od života kada samo radimo po naučenim obrascima i po poslušnosti (sustava, autoriteta, roditelja). Kada slušamo intuiciju i promatramo sebe sa znakovima na putu – to je potpuno drugačiji svijet i drugačiji način života.

 

Ako želiš naučiti  za sebe: što su sve znakovi, kako ih dubinski prepoznati i razumjeti +  mnogo više … Možeš naučiti na tečaju „Intuicija, anđeli i duhovni vodiči“. Link je OVDJE

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović Knez
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *