Surfati na valovima manifestacije čuda

Svaki dan, svaki trenutak donosimo odluku – želimo li surfati na valovima manifestacije predivnih čuda ili želim da nam bude teško.

 

Kako donosimo te odluke?

Naše emocije i naši osjećaji su nam vodiči. Ukoliko se osjećate dobro, onda surfate na valovima čuda i pozitivne manifestacije. Osluškujte i svjedočiti ćete čudima. Međutim, ako se pak osjećate loše i ostajete u tom osjećaju i ne poduzimate ništa da promijenite navedeno  – manifestacija može otići u smjeru koji vam se moguće neće sviđati.

 

 

Ovo vrijeme nam može biti najbolje vrijeme u životu ili najgore vrijeme u životu.

 

 

Možemo imati raj na zemlji ili pakao na zemlji – mi biramo.

 

 

Čak i izazovi koji dođu, možemo učiti iz njih svoje lekcije vrlo lako i vrlo brzo, bez težine, bez teškoće, bez drame, stvarno je tako.

 

 

Međutim naravno možemo izabrati biti u energiji nemoći, nemanja, teškoće, …  – i to ćemo manifestirati.

 

 

Biramo iz trenutka u trenutak.

 

 

Manifestacija je sada ludo, ludo brza. Treba ovo vrijeme iskoristi za svoj pozitiv.

 

 

Ukoliko vam je nešto teško i ne ide vam – ne oklijevajte tražiti pomoć što prije. Radije nemojte ostajati u lošoj vibraciji predugo.

 

 

Ova je godina odlična za sve čistke, za sve istine da izađu van, za puno izazova da se riješi.

 

 

Ukoliko se drugi oko vas ne osjećaju tako dobro kao i vi, ne umanjujte svoju sreću i svoje uzbuđenje zbog njih. Ne, nemojte to raditi. Nego svijetlite još jače, svijetlite zbog sebe, ne zbog drugih. Ako umanjujete svoje svijetlo, svoju radost, nećete time drugima omogućiti da svijetle, nego ćete sebe ugasiti. Kada vi svijetite, time potičete i druge da svijetle, da se vesele, sa budu radosni – za sve što već imaju u životu.

 

 

Predivna dušo ti biraš, nemoj to nikada zaboraviti.

 

 

Izaberi sebe i odaberi da je ovo vrijeme za tebe raj na zemlji i tako će i biti.

 

 

Izaberi predivna čuda i surfati ćeš na najboljim valovima manifestacije čuda, a ne moraš imati “surfersko” predznanje i uživati ćeš u vožnji 😉

 

 

 

Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez
****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

 

****

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *