Lekcije duše u 2020

Sada u ovoj vrlo intenzivnoj godini 2020, vrijeme je vrlo posebno u cijelom svijetu, a i naše lekcije duše još jače izlaze na vidjelo – ono što treba riješiti. Puno toga izlazi van.

 

Nekima ovo može biti jako intenzivno.

 

Međutim, radi se o čistki, sve što nam ne treba, trebamo vidjeti, riješiti, zacijeliti i otpustiti.

 

Zvuči vrlo jednostavno, a može biti vrlo vrlo bolno i teško.

 

Nekima je ova godina do sada bila očajna, a ima i drugih kojima je ova godina odlična. Oboje su u pravu. Oboje strane proživljavaju svoju istinu.

 

Nema potrebe za usporedbom sa drugim ljudima, kako je „onima“ lakše, već slijediti svoj put duše.

 

Ukoliko osjećate da vam je teško i izazovno, to može biti i dar, jer imate mogućnost otpustiti terete koji vam više ne trebaju.

 

Ova je godina i velike istine, gdje je puno istine izrečeno, viđeno, svjedočeno i biti će i dalje.  I svatko od nas ponaosob ima svoje vrijeme za anđele i/ili demone. Ne mislim pri tome na ništa loše, već naprosto one teškoće koje dođu, treba ih transformirati i otpustiti.

 

Ponekada nije moguće sve sama. Niti meni nije moguće. I ja tražim pomoć, kada osjećam da trebam i kada dobijem intuitivnu poruku – traži pomoć. Ne dvoumim, već tako napravim. Ne čekajte niti vi, jer ovo je stvarno godina u kojoj puno puno toga može biti pročišćeno. Naravno trebate biti hrabri. Manje pričati o problemu, a više o potencijalnom rješenju ili tražiti pomoć – da bi se uskladiti sa vibracijom ljubavi.

 

Strah je trenutno velika kočnica mnogima. Radije nemojte da tako bude za vas.

 

Sa druge strane straha leže „dijamanti“, ali da bi došli do njih treba ući u hrabrost i suočiti se sa svojim „demonima“. Ružna riječ možda nekima, a nekim drugima može zvuči vrlo jasno.

 

Da li ide lagano i brzo?

 

Pa…. Vrijeme je toliko brzo, da čak i da.

 

Danas su promjene i transformacija puno puno brži nego prije 10 godina.

 

Naravno to ne znači da ćete u jednom satu cijeli svoj život riješiti, ali i to je moguće za neke pojedince za neke situacije.

 

Lekcije su često nešto što nam je teško i često čujem od svojih klijentica rečenicu „jer baš mora biti tako teško?“ I sama sam se tako osjećala.

 

Nekome je teže, nekome je lakše – to je stvar percepcije, ujedno to je odraz osobnosti.

 

Ima osoba koje će od najgorih mogućih trauma iz djetinjstva od svojeg života napravili ogromnu transformaciju i naknadno pomagati tisućama, ako ne i milijonima, kako da vole sebe, kako da se nose sa patnjom, sramom, bespomoćnosti, …  – kao što je Teal Swan,  ima ih i mnogih drugih sličnih njoj. A ima i puno divnih duša koje od puno manjih trauma se ne mogu nikako podignuti cijeli život.

 

Izbor je na nama.

 

Što izabirete biti?

Žrtva/patnica ili heroina/junakinja?

 

Nismo nemoćni!!!

Nismo bespomoćni!!!

 

To je stvar percepcije.

 

Ono što vas smeta i što vam jako iskače i čini vam izazov – nemojte se bojati suočiti sa time. Sada je idealno vrijeme za to. Tražite pomoć ako trebate, ali ne odustajte.

 

Sjetite se kada ste nešto svladali što vam je bilo isprva izazovno, koliko ste se moćnije, osnaženije i ponosno na sebe osjećali naknadno. To je moglo biti …  od prve vožnje biciklom, kolutom unaprijed 😉 … diplomom na fakultetu, reći NE po prvi puta ukoliko ste uvijek govorili DA (a osjećali ste NE unutar sebe) … i razni drugi izazovi.

 

Lekcije nisu kazne, nego su nam predivan poligon za učenje, osnaživanje i rast duše.

 

Djeluju nam teške, jer je izazovno, ali kada ih svladamo nagrada je ogromna. I ta nagrada nije u obliku materijalnog, nego vlastitog osjećaja sebe –

 

Ja mogu!

 

Uvijek uvijek i uvijek budite nježni prema sebi, ali ne odustajte od sebe i da, uvijek znajte da možete svladati svoje izazove!

 

Sve izazove koje imamo odabrali smo na razini duše, ne zato da bi sebe kaznili, nego da bi ih naučili riješiti, otpusti, transformirati i rasti u toj promjeni. Moguće, ne sve odjednom, ali svi su rješivi.

 

Znajte da svoje izazove, svoje lekcije duše, možete svladati i rasti dalje.

 

Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez
****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

****

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)