Strahovi

Koliko često se bojimo budućnosti!
Ponekada se bojimo budućnosti zbog projekcije iz prošlosti.

Koliko iracionalnih strahova …

Koliko često se osoba boji zakoračiti u svoj život koji zna da treba, koji zna da je stvoren za nju, ali se jako boji pustiti ono što ima, jer je u okovima prošlosti i strahovima od novoga … i onda to novo, to ostvarenje svrhe nikako da dođe. Novo ne može doći samo, već čeka osobu da prvo uđe u hrabrost i da usprkos strahu ide u smjeru koji treba.

 

Strahovi su vrlo paralizirajući i uvjere osobu da je to istina.

 

Koliko tek strahova za budućnost, koji se na kraju nikada niti ne dogode. Kako je to sjajno rekao  Mark Twain:

 

“U životu sam imao jako puno problema. Većina njih se nije dogodila.”

 

U svojoj pozadini strahovi znaju skrivati veliki dijaman. Jednom kada se stvarno sa njima suočite, možete isjeliti dio koji je bio trigeriran, koji je u principu i tražio iscjeljenje. Tako da u pozadini strahova, često stoji veliki rast duše i veliko iscjeljenje.

 

I kako sa njima, kako sa tim paralizirajućim strahovima?

….

I ja imam strahove, međutim usprkos njima radim ono što želim i vrlo sam hrabra. Ali nije da ne dođu, o dođu, dođu, pokose me nekada. Oni su dio mojih izazova i u mojem su životu postavljeni da usprkos njih idem dalja. To je moja putanja, koju prihvaćam, ne borim se sa njom.

 

Koristim puno alata za strahove, baš puno. Koji alat koristim, ovisi mi o kojem strahu se radi i koje je težine. Izlazi su razni, nekad se izlazi ponavljaju. Alat koji uvijek koristim je da slušam svoju intuiciju!!! To je moj najjači alat:)

I kada dobijem odgovor, npr. odi u prirodu, šeći se, piši ili dogovori healing sa terapeutom ….. ja poslušam. Ne sumnjam, ne prosuđujem; nego poslušam!!!

 

Intuitivni uvid mi dođe i ja uvijek poslušam i bude riješeno 🙂

 

Da, baš tako SVE JE RJEŠIVO! To je rečenica koja stoji na mojem ekranu, a onda se i vrti kada moj laptop uđe u pauzu.

 

Inspiraciju za tu rečenicu sam dobila iz naslova knjige “Everything is figureoutable” Marie Forleo.
Direktan prijevod bi bio “Sve je dokučivo”. Odlična knjiga, iz srca ju preporučam.

 

Ta rečenica mi daje u mojoj podsvjesti uvijek pozitiv i snagu – jer znam da će riješenje doći samo ili ću ga osvijestiti ili će mi biti isporučeno ili ću morati raditi na njemu, možda i uz pomoć nekoga drugoga, ali u konačnici sve je riješivo! Pa tako i strahovi.

 

Nemoj da te blokiraju strahovi divna dušo. Isplaći ako trebaš, traži pomoć ako trebaš, ali nemoj im vjerovati i nemoj da te koče da živiš svoj divan život koji trebaš živjeti!

 

Sa ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez

 

****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *