Lekcije duše

U svakom intuitivnom čitanju sa klijentima uvijek se dotičemo i lekcija duše koje osoba ima. Svi ih imamo. Nema osobe koja sada u ovom trenutku nema lekciju duše koju uči.

 

Lekcije duše su izazov, to je onaj težak dio koji je teško savladati, ali je savladiv 😉

Jednom kada svladamo svoje lekcije duše, odmah rastemo, osjećamo se osnaženo i idemo na viši nivo. U konačnici zato smo i ovdje, za rast i razvoj.

 

Česta lekcija koju susrećem, je da osoba treba naći radost u životu. Zvuči vrlo jednostavno, ali bude jako teško za osobu koja ima datu lekciju.

 

Ukoliko je osoba jako odgovorna i stavlja potrebe drugih ispred sebe, njezina lekcija duše često bude da nauči staviti sebe na prvo mjesto. Toj osobi to bude jako teško za savladati.

 

Imam divnu klijenticu koja je iznimno intuitivna i toliko je kanalizirana da ju to čak i straši jer zna u svojoj srži što treba činiti i njena je lekcija da prigrli svoju intuiciju, da ne bježi od nje. Već da ju posluša.

 

Nekome drugome vaša lekcija može biti nešto vrlo lagano i nikakav problem, ali svakoj osobi je njena lekcija jako teška. Zato i je lekcija. I zato nije mudro davati savjet prijateljima u smjeru – samo trebaš xyz i nije to ništa teško. Sjetite se svojih izazova i kako je vama teško savladati svoje izazove.

Ne kažem da treba njegovati teškoću, ali kada osobi kažemo da je nešto „samo xyz“ a njoj / njemu to ne ide godinama, zbog te izjave osoba se može dodatno osjećati da nešto sa njom nije uredu i da nikada to neće savladati ili slično. Radije imajte suosjećanje i pokažite osobi da imate vjeru u nju da će riješiti svoje izazove, te ako želi da joj možete ponuditi svoje viđenje mogućeg rješenja.

 

Radila sam sa više klijentica koje su bile prilično odvojene od svoje intuicije, njihova je lekcija bila da se treba spojiti sa svojom intuicijom, da treba naučiti kako ju čuti i kako ju poslušati. Njihova iskustva su me dodatno potakla da napravim online tečaj Intuicija, anđeli i duhovni vodiči tako da moja znanja koja ja imam iz duhovnog svijeta budu dostupna i drugima kojima je intuicija i spoj sa duhovnim pomagačima izazovna ili za one osobe koje žele naučiti više o toj temi.

 

Svaka osoba u našem susretu intuitivnog čitanja točno zna da je to što joj govorim istina i skoro uvijek mi kaže: „potvrdila si mi ono što osjećam duboko u sebi.“

 

Lekcije se ujedno i mijenjaju, što znači – kada je jedna lekcija naučena, dolazi druga.

 

Ima osoba koje uče jednu do tri lekcije u cijelom životu, a ima ih kao i ja koje uče iznimno puno lekcija u jednom životu. Ništa nije bolje ili lošije, naprosto smo tako odabrali prije nego smo došli ovdje.

 

Neke od lekcija koje sam do sada najčešće susretala u savjetovanjima su sljedeća:

 • Ljubav prema sebi
 • Živjeti radost
 • Mir u sebi (bez obzira na vanjske okolnosti)
 • Oprostiti drugima
 • Prihvaćanje svega što je uokolo i uz te okolnosti učiniti najbolje moguće za sebe sa onim što imate
 • Osobne granice – ne stavljati druge ispred sebe zbog straha (da ćete drugu osobu povrijediti svojom istinom ili da će vas druga osoba povrijediti ako kažete svoje jasno stajalište)
 • Vjerovati da je moguće, da su vaše želje moguće i dok okolnosti pokazuju suprotno
 • Poslušati svoju intuiciju
 • ….

 

Ima još jako puno drugih lekcija koje osoba može imati.

 

Ukoliko ste osoba kao i ja, koja zna da ima puno lekcija duše koje uči. Dobro je znati da često radimo samo na jednoj lekciji u datom trenutku. Ne rješavamo sve lekcije odjednom.

 

Ono što je sjajno u intuitivnom čitanju, je da osoba dobije potvrdu svoje lekcije duše. Naknadno bude puno lakše kada znamo što je to točno sa čime se prvo i osnovno moramo uloviti u koštac, jer često naše misli oko jedne lekcije koju učimo stvori 1000 misli, tako da osoba misli da ima 1000 lekcija. A u principu se radi samo o jednoj do tri.

Kada osoba ima jasnoću, koja je to primarna lekcija, osjeća olakšanje nakon toga – jer zna da mora raditi na jednoj lekciji, a ne na 100 lekcija.  Može imati jači fokus i prije naučiti svoju lekciju.

 

Ukoliko vas pozove da želite znati koja je vaša lekcija duše, što je to bitno što sada učite, koji je to razlog zašto vam ne ide, što je to što vas koči, i najvažnije – kako da navedenu lekcije svladate, na najbolji način za vas, slobodno pogledajte više informacija OVDJE i dogovorite svoje intuitivno čitanje.

Sebi često radim isto, čime dobivam jasnoću i jasan putokaz kuda i kako dalje. Taj moj dar viđenja istine iz dubine meni je zlatan. Uzmite i vi za sebe isto i poklonite sebi dar, koji će vam donijeti jasnoću, mir i jasan putokaz.

 

Sa ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez

 

****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)