Što kaže tvoje srce

Pozivam te da pogledaš u svoje srce na 2 minute. Zastani, pročitaj ovaj tekst  i nakon što ga pročitaš, napravi što piše. Dakle, udahni tako da osjećaš trbuh kako se diže i lagano duboko izdahni. Dok udišeš broji do 4, zadrži dah na 2 sekunde i onda izdahni i broji do 4 i tako 5 puta.

Nakon toga nastavi normalan dah i osjeti kako se osjećaš u svojem tijelu, kako u svojoj glavi, kako u svojem srcu.  Stavi ruku na srce i pitaj se da li ti nešto srce poručuje, da li te na nešto zove, da li ti nešto želi reći. Reci „moje srce kaže ……. „ Slušaj, dozvoli i napiši.

Znam da si to već čula, znam, i da to nije Nikolina izmislila, ali ti može biti jako korisno, jer te podsjećam na nešto što znaš a možda ne koristiš …. ali stvarno to je samo 2 minute i možda doživiš čudo, možda zaplačeš jer ćeš osjetiti vibraciju srca, jer možda čuješ nešto što si jako zatomila u sebi, možda ne čuješ ništa – u tom slučaju ili možeš sve ponoviti, jer si možda trenutno jako u nekom „poslu“ ili ne dopuštaš srcu. Ako se i dalje to dogodi, reci sebi – javi mi tako da te mogu čuti.

To je ljubav prema sebi kada dozvoliš svojoj duši, svojem srcu da se izrazi – kada si jednostavno dozvoliš 2 minute u danu da čuješ svoje srce.

Od srca,

Nikolina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)