Sretno Valentinovo

ValentinovoSretno ti Valentinovo ♥♥♥

Bila ti solo ili u vezi pokloni nešto sebi – da sebi, kupi si ružu, napiši samoj sebi čestitku, reci sebi – volim te dok se gledaš u ogledalu – da, da :), zagrli se i osjećaj u rukama ljubav dok se grliš.

Kako ti gledaš na Valentinovo?

Možda to na neki način obilježiš – pa kupiš neku sitnicu ili više obratiš pažnju na svojeg partnera / partnericu nego inače, možda ne… možda te samo rastužuje jer si sama…

Meni je Valentinovo, kao još jedan podsjetnik ljubavi.

Ako si solo svakako gore navedeni savjet preporučam 🙂

Ako si u vezi i lijepo ti je – i iako ne slaviš Valentinovo, ipak uzmi ovo kao podsjetnik da ne uzimaš partnera / partnericu zdravo za gotovo – već da izraziš sreću i zahvalnost što ste se našli i što uživate jedno sa drugim.

A ukoliko si duša koja je trenutno bez partnera / partnerice, tada vidi

 • gdje još možeš osloboditi prostor za novu osobu u svojem životu – možda se držiš za prijašnjeg partnera, možda te strah biti u vezi, ….
 • da li bi izabrala samu sebe
 • da li si samoj sebi dovoljna, a opet otvorena za drugu osobu
 • da li uživaš u životu i nisi grčevita za ljubavlju – jer znaš da će doći (izazovno znam :))

Često me klijenti i prijatelji pitaju za partnerstvo, a ono što često zamjećujem je grčevito držanje za to. Energiju koju osjećam u zraku je “silno to želim” – čak kao ne mogu živjeti bez toga, nisam potpuna bez toga.

Naravno nismo otoci i želimo biti u kontaktu sa drugim bićem i imati povezanost i partnerstvo, to nam je potreba. A kada integriramo voljenje sebe, uživanja u svojem životu, uživanja u sebi, prihvaćanju svega što jeste i drugih osoba i kada znamo da smo dovoljno dobri baš ovakvi kakvi jesmo sada (ne kada smršavimo ili ….. 🙂 ) – tada smo puno veći magnet za svoju srodnu dušu.

Gdje si ti sada u tome? Pitaj se i vidi što ćeš učiniti dalje?

I još nešto, što često blokira ljubav – fokusiranje na jednu osobu. Pusti, ako je obostrano biti će, ako nije neće.

Lakše reći nego učinit, ali sjeti se – svi imamo slobodnu volju i što prije to poštuješ kod sebe i kod drugih, biti ćeš slobodna i magnetična 🙂

Ako si spremna višemjesečno raditi, na svojoj ljubavi prema sebi, voljenju sebe, prihvaćanju sebe, uživanja u samoj sebi, predano i fokusirano i financijski uložiti u sebe, slobodno se javi za besplatni uvodni termin na nikolina@sretanzivot.hr

Biti će mi drago na taj način ti pridonijeti da uđeš u jedan novi svijet i time se i otvoriš za svoju srodnu dušu ili time poboljšaš svoj postojeći odnos sa partnerom/patnericom koga voliš

Kada voliš sebe, ne očekuješ da druga osoba namiruje u tebi ono što ti ne možeš ili ne znaš kako samoj sebi dati, a i drugi te prirodno vole – jer se osjećaju dobro u tvojoj blizi.

Sretno ti Valentinovo 🙂

Od srca,

Nikolina

 

UPIT ZA INTUITIVNA SAVJETOVANJA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *