Tvoj svijet

Imam jedan primjer 🙂 Dvije osobe gledaju kroz prozor, isti prozor, ista scena. 

1. osoba – vidi kako neko dijete vrti točkasti kišobran i skače u bari i uživa u tome, koja divna dječja radost – pomisli i dobije poriv skakati isto u toj bari 🙂 uživa u osjećaju da vidi boje u autima, fasadama kuća i počinje maštati ….
2. osoba (dakle isti prizor, ista scena) – vidi kišu i tmurno vrijeme i misli si … opet ta šugava kiša … i osjeća tumornost
Kako ti vidiš kada gledaš kroz prozor? Što vidiš?

 

Što se sve događa u tvojem “svijetu” u tvojem životu?
Neće se dogoditi sreća kada … završimo fak, rodimo djete, udamo se / oženimo, djeca odrastu pa odu, imamo puno novaca ……. i tako u nedogled – nego kada počenom drugačije gledati na svijet – to je prva i osnovna promjena.

A nakon toga i usporedno sa time idu i naši drugačiji postupci.
Baš sam si razmišljala, kako sam ja potpuno promijenila svoj “svijet”.

Gledajući kroz prozor prije – uvijek sam vidjela tumornu dosadnu kišu 🙁 a danas na to gledam potpuno drugačije. Na razne načine, kako kada, a nekada i ovaj način … a super, znači vrijeme mi je da sam danas doma i kreiram od doma ili nešto pospremim doma ili slično, i onda još imam osjećaj… ah baš super jer se tako baš i osjećam i bilo bi mi sada krivo da je vani sunčan dan jer bi me vuklo van, a imam puno posla doma. Odlično!

Tako počinju promjene… drugačijim pogledom na svoj svijet.
Ujedno sa kime se družiš, da li te te osobe podižu, podržavaju i uvažavaju ili te spuštaju, umanjuju.
Biraj one sa kojima ti je lijepo. Ako kažeš ne mogu, moram biti sa tim/tom xyz – pitaj se čega se bojiš da će se dogoditi ako joj/mu kažeš NE.

Tu radiš korak sagledavanja sebe.

Vidi što možeš u svojem životu, nekim malim promjenama ili možda nekim većima učiniti drugačije i time unijeti drugačiju energiju u svoj “svijet”. I onda to i učini 🙂

 

Ukoliko osjećaš da ne znaš od kuda bi krenula i želiš pomoć i spremna si raditi na sebi duže vrijeme, i vuče te raditi sa mnom na svojoj promjeni i na kreiranju svojeg novog divnog “svijeta”, slobodno se javi za besplatni uvodni termin na nikolina@sretanzivot.hr

 

Od srca,

Nikolina

UPIT ZA INTUITIVNA SAVJETOVANJA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *