Sretno partnerstvo

Za sretno i duboko ispunjavajuće partnerstvo vrlo je bitan segment PRIHVAĆANJE.

To je jako važno.

Često primjećujem da mi se prijateljice potuže na svoje muževe i silno ih žele promjeniti, nikako ih ne prihvaćaju. I sama sam bila takva i znam točno te osjećaje. I što se dogodi kao posljedica – najčešće ne uspijemo promjeniti osobu, jer to nije naše poslanje – koliko god mi mislimo da smo mi (često žene) dane da promjenimo svoje partnere – NE krivo – oni će se mjenjati ako oni to žele, kada oni to žele i najprije će se promjeniti kada imaju prostora da budu svoji, da su prihvaćeni.

Najbolje sam se osjećala sa onim ljudima koji su me prihvaćali i koji nisu osuđivali moje mane, jer kritika sam imala i previše kroz cjelo odrastanje. Tako je sa svim ljudima – daj im prostora, prihvati osobu, pa ako se ona/on osjeti sigurno, možda se i poželi promjeniti, ali već sa tim darom prihvaćanja – će se osoba osloboditi – dati ćeš joj ogroman dar – vjeruj mi.

Često smo zaljubljeni u potencijal koji osoba ima i izluđuje nas, što ta osoba ne koristi taj svoj potencijal. To je suludo, to je potpuno ne prihvaćanje osobe sa kojom jesmo. Možemo ju potaknuti da bude taj potencijal koji nosi u sebi, da promjeni nešto ali uvijek uz osjećaj da je ok upravo takva kakva je sada (čak i ako nikada ne uđe u svoj najveći potencijal). Ukoliko nam nije ok takva kakva je – onda trebamo biti iskreni prema sebi i reći to prvo sebi a onda i toj osobi i ići dalje. Da nije lako, prošla sam to i sama, ali je iskreno i zdravo.

Delikatno je i bolno znam. Ali isto je tako bolno živjeti stalno u borbi da se druga osoba promjeni i posvećivanje silne energije da se druga osoba promjeni, pa pričanju o tome …. od toga se ljudi mogu i razboliti.

U pozadini ne prihvaćanja može biti sljedeće: … ako prihvatim sve kako jest, onda ću se rastati / prekinuti vezu sa partnerom ili … ako sve prihvatim, onda ću postati potpuno pasivna, a to možda znači da ću odustati od sebe i svojih želja duše… ili slično.

Ima raznih pozadina zašto ne prihvaćamo.

Treba dublje pogledati zašto je to tako. Jednom kada znate uzroke i kada osvjestite čega se bojite i uđete sa time u koštac – tada se taj strah i borba (da se drugu osobu promjeni) može i otpustiti.

Moguće je prihvatiti drugu osobu, a istovremeno biti svoj i biti sretna i biti aktivan i čak i biti sa tom osobom – ako je to vaš izbor i ako je to za vaše najviše dobro.

Naravno, ponekada je potrebno vezu prekinuti – jer je to za obostrano najviše dobro.

Dakle, prihvatite u potpunosti drugu osobu i imati ćete sretno partnerstvo 🙂

 

Želiš vidjeti koji su tvoji pozadinski blokatori zašto ne prihvaćaš druge, ili što je to što te koči da budeš svoja / svoj, tada dogovori svoje intuitivno čitanje što prije i riješi taj začarani krug koji te muči godinama. 
Ti i ja skupa to možemo vrlo brzo riješiti – čemu čekati. Nekima je bio dovoljan samo jedan susret, neki su išli dublje i radili malo duže i doživljavali potpunu transformaciju. Kreni. Život je pre dragocjen da ga provodiš u boli i frustraciji predugo. 

Informacije o intuitivnom čitanju OVDJE 

Sa ljubavlju,

Nikolina

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *