Kako se javljaju anđeli i duhovni vodići

fairy-1206835_1280Ta divna bića, neki ih vide, neki ih osjećaju, neki pričaju sa njima, a neki ne vjeruju u njih.

Moja jako draga klijentica mi je pričala zadnji puta kada smo imale savjetovanje kako su joj se javili anđeli – zamolila ih je da joj se jave i ona je osjetila njihov dodir na svojem licu i znala je sa 100% sigurnošću da su to bili oni. I jednom prilikom dok smo imale savjetovanje radile smo meditaciju i tu je osjetila nježan dodir po kosi.

Divna su to bića.

Sa mnom pričaju i teško je to objasniti kako, ali što sam ja opuštenija, mirnija to sve jasnije čujem i osjećam ili mi se javljaju kroz jake simbole. Primjer – javljaju mi se kroz zvona, počnu zvoniti iz čista mira, ili mi frižider počne rondati, ili mi neka slika padne na pod u momentu kada sam na nešto mislila – i baš mi pošalju poruku kroz to. Komunikacija je ponekada direktna, ali puno češće je suptilna i indirektna.

Direktna komunikacija je kada sam u meditativnom stanju i u 4 dimenziji i tu se dođem savjetovati ako imam neke dvojbe, ili ukoliko je nešto jako bitno onda mi se javljaju kroz simbole ili dobijem jaki nagon da odem negdje ili slično.

U 4 dimenziji su ujedno našli dragi koji više nisu fizički tu.

Ukoliko ste otvoreniji, možete i sa njima stupiti u kontakt.

Moja mama više nije tu, biti će 4 godine od kada je nema, ali ja i dalje imam sa njom svoju posebnu vezu i osjećam ju jako i znam da uvijek mogu sa njom razgovarati. Njezina slika zna pasti na pod i točno znam što mi želi reći sa time 🙂

Znam da zvuči nevjerojatno, ali nisam ja jedina koja to može. Ono što je bitno u tome da bi se to moglo je: vjera da je to moguće, odsutnost sumnje, strpljenje i mir u sebi.

Tako u jednom savjetovanju sam dobila poruku da provedem klijenticu u 4 dimenziju da tamo uđe u kontakt sa svojom mamom, koja također fizički više nije tu sa nama. Bilo je jako zanimljivo da je u jednom trenutku jedna ptičica počela jako pjevati i dobila sam poruku da neka prati tu ptičicu da joj ona pomogne da još dublje uđe u meditaciju i moja klijentica je dobila poruku da joj se mama javlja kao ptica. Naknadno mi je rekla, da kada joj je mama otišla joj je stalno dolazila bijela golubica i da čak i pomišljala da joj se to mama javlja i također mi je rekla da joj je mama jako voljela ptice. Ona je znala da je to bilo to – mama joj se javlja kroz simbol ptice.

Mojoj sestri se mama javlja kroz oblik crne mačke i moja sestra je taj znak vrlo jasno shvatila i rekla mi je puno puta: „ja sam sigurna da mi se to mama javlja“ kada god bi vidjela crnu macu i to pogotovo u trenucima kada joj se događalo nešto izazovno u životu. Naša mama je jako voljela crne mačke i mi smo uvijek imali crnu macu, od kada ja znam za sebe – uz mene je uvijek bila neka crna maca  – ha,…kako ludo… sada mi pada na pamet,… od malena sam odgajana da budem „vještica“  😉 ha, ha, ha

I ta maca se je uvijek javljala mojoj sestri kada je ona bila u nekoj zahtjevnoj poziciji i kao da joj je htjela reći „sve će biti u redu“ i tako sam joj to rekla a i ona je to shvatila i baš je osjetila, pa da ona se meni samo želi javiti.

Istina moja sestra nije u mogućnosti kao ja – uči u konverzaciju sa mamom i čuti ju, osjetiti ju, na neki način je i vidjeti, ali to nije niti bitno.

To nije linerano javljanje. Mi to doživljavamo, kao da bi mi trebali vidjeti svoje vodiće, anđele ili svoje najmilije da se pojave pred nama – ali oni se mogu javiti kao životinje, simboli, misao, dodir, zvuk… razni su načini. Ono što je čest način kako se javljaju anđeli, su bijela pera i novčići, pa obratite pažnju.

Što više utišate svoj um, svoju nevjericu to ćete prije moći i vi stupiti u kontakt sa svojim vodićima, anđelima i najmilijima.

 

Puno ljubavi vam šaljem uz misao „sve je moguće 🙂 “

Nikolina

 

PS – Ukoliko želite primiti kanalizirane poruke za sebe – koja je vaša svrha, koji su vaši darovi, talenti koje su blokade koje stoje na putu i kako to riješiti, slobodno se javite na nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara. Više o intuitivnom čitanju  OVDJE.

 

POŠALJI UPIT ZA INTUITIVNO ČITANJE

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  One thought on “Kako se javljaju anđeli i duhovni vodići

  1. Marina

   Kako je lepo znati da je stvarnost drugacija od onoga sto mislimo ! Da Su Andjeli, Arhandjeli, Duhovni vodici I sva ostala bica svetlosti, uvek Sa nama?.
   Hvala ti, Nikolina ?

   Reply

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *