Samo nastavi “plivati”

Plivajući u moru neki dan, došla mi je jako zanimljiva misao koju želim podijeliti sa tobom predivna dušo.

Naime imam jednu rutu koja me baš veseli da ju otplivam i često ju plivam sa prijateljicom. Kako je ona otišla u Zagreb ostala sam bez svoje partnerice za plivanje, pa sam odlučila da ću bez obzira što je nema otići sama otplivati tu divnu rutu.

 

Plivajući sama sa sobom osjećala sam više svoje misli, more, svoje tijelo… I bilo mi je zanimljivo promatrati kako postoje dijelovi na kojima plivam i plivam i osjećam kao da stojim na mjestu jer su struje jake. Međutim i dalje plivam. I kao da moram malo jače plivati – tako mi se čini. A onda pogledam iza sebe i vidim …. oooo pa daleko sam ja već odmaknula … iako mi se ispred mene činilo da je moje odredište još daleko. I samo sam nastavila plivati.

 

 

Bilo mi je jako zanimljivo povući paralelu svojeg plivanja sa životom, sa našim ciljevima, našim snovima i željama – ponekada nam se čini da stojim na mjestu iako se krećemo i čini se da se ništa ne mijenja i da se ništa ne događa. No to nije tako, to je samo naša percepcija. Možemo pogledati malo unazad i tu možemo sami sebe sa sobom usporediti gdje smo bili prije, a što smo već do sada napravili. Odmoriti se ako treba, ali ne ostajati previše na tom koraku – usporedbe, samo pogledati i nježno i polako krenuti dalje naprijed prema našem željenom odredištu.

 

Iako se ponekada činiti da se ne krećemo, itekako se krećemo 🙂

 

Samo nastavi “plivati” i uživaju u putovanju 

 

Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez
****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

****

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *