Intuitivni odabiri

Zamislite da sve što radite bude odabir vaše duše. Ne bi li to bilo magično, onako potpuno čarobno?

I je, čarobno je.

Djelujem potpuno vođeno u svemu što radim … praktički oduvijek i stvarno je to jedan poseban način života. Možete to isto i vi.

 

Kako?

 

Opustite se. Manje mozgajte 😉

 

Naprosto radite po onom malom impulsu koji dođe, onaj prvi glas, osjećaj, instinkt koji se pojavi. I promatrajte što se događa.

 

Pojaviti će se vrlo brzo um nakon toga sa objašnjenjem zašto bi nešto drugo bilo bolje ili zašto taj potez nije dobar. Ali nemojte ga slušati, nego se probajte evo barem par dana usmjeriti da djelujete po prvom impulsu koji vam dođe, po onom mirnom šapatu koji je u vama.

 

Život će vam biti puno više magičan kada budete slušali svoje vodstvo duše i ono što uvijek kažem – poslušati ga! Dakle nije ga samo bitno čuti, nego i učiniti tako.

 

Današnje vrijeme je tako brza manifestacija, da za neke stvari doslovno što zatražimo možemo dobiti skoro pa odmah. Tako da igrajte se, istražujte, promatrajte i poslušajte.

 

I danas više nego ikada potrebno je slijediti svoju intuiciju, jedino ona će vas „spasiti“ nema drugog spasitelja osim vašeg vodstva duše koja se javlja kroz intuiciju.

 

Vrijeme u kojem smo sada vrlo je intenzivno, događaju se promjene na Zemlji kakve se nikada nisu događale. A način da budemo spremni je da smo mirni i intuitivno djelujemo.

 

Umirite se i odaberite intuitivno 😉

 

Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez
****

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

****

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *