Proljetno čišćenje

Proljeće nam je stiglo, a time smo i energetski aktivniji i zaigraniji. Pa krenimo i u čišćenje prostora, napravimo generalku.

Oslobodite se svega što vam ne treba. Imajte povjerenja da ćete imati i onda ćete i imati. Ako imate sindrom hrčka, pitajte se čega se bojite da nećete imati, ili čega u prošlosti niste imali. Prošlost je iza vas, imate sada i budućnost, a najvažnije je biti tu sada. Svaki strah vas udaljuje od vas samih, jer postoje samo dvije emocije – ljubav i strah. 

Imajte u stanu ono što koristite, ono što volite, što vas čini sretnima, što vam otvara srce, što budi u vama lijepe emocije. Otvorite prostor za nove lijepe stvari, nove mogućnosti i nove osobe da vam uđu u život, osjećati ćete se bolje, imati ćete više povjerenja u sebe, u život i u druge, biti ćete puni energije, a mogući su i iznenadni dobici. Sve što dajete, dajte iz srca znajući da vam je poslužilo i da vam je bilo korisno. 

Živimo u jako turbulentnom vremenu – što mislimo, osjećamo, vjerujemo i pričamo to i privlačimo i to nam dolazi u život. Ako vjerujemo da se ima, da će nam uvijek doći jer zaslužujemo da imamo, jer vrijedimo – onda će nam i doći; isto je i sa suprotnim osjećajima ako teško dajemo od sebe zbog straha da više nećemo imati to nešto što nam u stvari uopće ne treba, time hranimo strah od ne primanja i njemu dajemo veću važnost u životu. Povjerenje u život i u nas same jako je važno.

Čisteći svoj dom, ured, a i auto (da, da :)) raditi ćete i duhovnu preobrazbu sebe. Dok raščiščavate nered u svojem domu, u vašem unutarnjem svijetu se događaju promjene.

Ukoliko imate toliko puno stvari da čak iznajmljujete dodatni prostor da bi uskladištili sve to što imate, ili vam stvari stoje po kutijama, te iako imate veliki stan osjećate se da je pre malen za sve stvari koje se u njemu nalaze, tada svakako imate previše stvari.

Uredan i organiziran pozdrav 😉

Nikolina Balenović Knez

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)