Naš dom i mi

kućica na pregleduMi sebi u prostoru često projiciramo ono što je naš problem u životu. U svojoj praksi u radu sa klijentima često susrećem kako osoba stvori zakrečenje energije bilo sa previše stvari ili sa lošom organizacijom baš u području koji želi da bolje funkcionira. Ima i drugih slučajeva u kojim već u samoj fazi adaptacije osoba u svojim željama aplicirala upravo disbalanse svoje prirode.

Za primjer jedan bračni par je radio adaptaciju u svojem prostoru i željeli su spojiti dvije prostorije koje su imale prozore na dvije strane svijeta jedna prostorija je imala prozore na jugu a druga na sjeveru i od toga su željeli napraviti otvoren prostor za kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. U feng shui-ju tako razdvojeni prozori (stranama svijeta) nisu dobri jer čine energiju zbunjenom u prostoru. Time je ujedno teže odrediti neke feng shui postavke, a za osobe u stanu bi to potenciralo neodlučnost. Zanimljivo je da su po feng shui horoskopu oboje iz energije Drveta i upravo neodlučnost je jedna od disbalansnih energija koje oni mogu imati, a što je još bolje klijentica mi je rekla da je upravo neodlučnost upravo njen najveći problem. Raspored prostorija smo uskladili skladnijim feng shui postavkama i njihovim osobnim energijama i naravno njihovim osobnim željama. Ovim primjerima sam željela istaknuti kako ponekad nismo niti svjesni koliko smo u stanju u prostor unijeti naša stanja, nemire, disbalanse i probleme.

Imala sam i slučaj klijenata koji su kupili stan koji ima mali produžetak u djelu koji je vrlo pogodan za primanje i za povoljne financije. Oni su bili usklađeni sa tom energijom pa su i privukli energetski takav prostor, što je vrlo povoljno.

Feng shui može biti kao prva dijagnoza i time dati uvid u čemu možete imati problem, jer mi ne biramo prostor slučajno, niti ga namještamo slučajno, u njemu je sve ono što je odraz našeg unutarnjeg stanja.

Feng shui savjetovanje u tom kontekstu može pomoći da promjenama u prostoru usporedno sa unutarnjim promjenama na sebi dođete u balans i stanje koje želite.

Da li ste se ikada zapitali da li vaš prostor radi za vas i odašilje energiju koju vi želite ili vas vraća u vaše slabosti i vuče natrag?  Osjećajte svoj prostor i vidite što sami možete učiniti da približite svoje srce i svoje snove svojem prostoru.

Ukoliko vam treba pomoć u tome, vidite više na feng shui savjetovanje koje vam može pomoći da uskladite vaš prostor sa vašim ciljevima, željama i namjerama.

Neka vaš dom radi za vas!

Pozdrav od srca,

Nikolina Balenović Knez

One thought on “Naš dom i mi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *