Poslušati intuiciju

Tako sam sretna da sa vama to želim podijeliti.

Naime ovaj vikend se je održavala edukacija za jednu energetsku tehniku – Pellowah i baš sam bila privučena u to, pa čak još od prije i osjećala sam da je to dobro za mene. I sve sam osjećala da je ok u vezi te tehnike i svakako u vezi osobe koja radi inicijaciju za tu tehniku – ona je jedna divna osoba, međutim moja intuicija mi je govorila ne sada – ne ovu subotu. Nije mi bilo nikako jasno, pa zašto??? Mogu ići, slobodna sam, sve sam si organizirala…. ali poruka je bila jasna NE.

Bila sam ljuta, ne razumijem zašto – to je ona potreba da sve moramo razumjeti, a intuicija se ne može razumjeti jednostavno treba djelovati po njoj.

I kako ja to znam, poslušala sam i rekla sam ok ipak ne idem ali mi se nikao nije sviđalo što ne idem. Međutim držala sam se svoje intuicije i rekla sam sebi „ne znam zašto, ali očito sada – ovu subotu nije vrijeme za to“.

U četvrtak u noći me je zub počeo boljeti, a u petak tokom dana ništa me nije boljeno i u petak navečer me je opet počelo boljeti i to toliko jako da sam se u noći probudila i kuhala si žalfiju za ispiranje i stavljala led da mi umrtvi čeljusti i čujem svoju intuiciju – „sutra zubaru“.

Ujutro se probudim i ne boli me ništa, međutim čula sam ja svoj glas i znam što mi je činiti i odem zubaru iako je subota i moj zubar ne radi.

Isprva me se je zubarica na hitnoj skoro riješila tako da mi je rekla da će mi propisati antibiotik, pa sam joj rekla da ja nisam za antibiotike i da osjećam da mi antibiotik neće biti od nikakve pomoći već da mi je potrebno da se napravi nešto sa zubom. Pa samo ona i ja razgovarale i mojim upitima i njenim odgovorima došli do zaključka da zub treba slikati da bi se vidjelo da li je upala, ili živac ili je zub uništen i za vađenje – radi se o umnjaku 🙂 da ti „nesretni“ umnjaci.

Pa sam ju pitala, je li negdje postoji mogućnost u subotu ujutro da se zub slika, jer sam osjećala – to trebam riješiti odmah sada, nakon razmišljala sjetila se da postoji jedno mjesto gdje se može privatno slikati zub.

Ne moram niti reći da sam bila odmah i tamo i natrag. Vidjevši sliku draga zubarica je otvorila zub i ustanovila da u zubu imam krhotinu svojeg zuba koji je puknuo iznutra i da to ozljeđuje zubno meso koje mi stvara bol. Taj dio je bio gotov za 3 minute i boli više nije bilo.

Kako sam bila sretna i još uvijek sam, ne mogu vam to uopće opisati :))

Kao prvo – slušala sam svoju intuiciju i nisam otišla na edukaciju. Da sam otišla, vjerojatno bi u nedjelju otišla kod zubara na hitnu i tko zna možda bi mi izvadili umnjak bespotrebno. Ujedno vrlo vjerojatno bi bila u bolovima u subotu, a to baš i nije dobro – energetski raditi inicijaciju dok je tijelo u boli.

Drugo – mene više ne boli zub, to je tako divno i sve to zahvaljujući što sam slušala svoju intuiciju!!!

Hvala dragoj zubarici jer mi je maknula bol i to bez boli 😉

I naravno sada imam otvoreno srce i otvoren put za moju inicijaciju u Pellowah energetsku tehniku i znam da idem prvom sljedećom prilikom 🙂

Eto htjela sam ovo podijeliti sa vama, da i vama bude poticaj da kada imate osjećaj, onaj glas koji vam nešto govori, i iako vam se ne sviđa to što vam govori (kao što se nije sviđalo meni u ovom slučaju) ga ipak poslušate i nećete požaliti.

Puno ljubavi vam šaljem,

Nikolinaheart

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *