Feng shui i ljubav

Feng shui je drevna kineska vještina čijom primjenom u život nam dolaze razne blagodati. Donosi nam harmoniju, jasnoću, veću svjesnost sebe i prostora, ugodno življenje, bolje poslovanje a samim time i sreću.

Feng shui je vrlo logičan, i u svojoj primjeni sva feng shui pravila imaju svoje razloge koje kada čovjek malo razmisli o njima uvidi da je to stvarno logično.

Tako nam za ljubav feng shui govori da je potrebno okružiti se predmetima u paru ili simbolima partnerstva – slika dvoje zaljubljenih koji gledaju jedan prema drugome, ili dva delfina, ili figurica ljubavnog para ili ….. što god vama predstavlja sretno partnerstvo. Što u suprotnom znači ukoliko želite partnerstvo a imate slike ili figurice same žene – to nije usklađeno sa vašim žudnjama.

U svojem domu malo „prošećite“ kao da ste prvi puta u njemu i vidite kakvim ste predmetima okruženi, kakvim slikama – što te slike predstavljaju, što vam znače, da li to što predstavljaju želite privući u svoj život ili ne.

Ujedno kakav je vaš odnos prema vama samima?

Da li u svojem domu imate stvari ili namještaj koje vam se ne sviđa, a vi ih ipak imate? Ako je odgovor DA time možda pokazujete da nemate snage maknuti nešto što vam se ne sviđa iz tko zna kojih razloga – nemate vremena, neda vam se, teško je to, ne mogu, što će misliti xyz koji mi je to poklonio ako to više ne bude u mojem prostoru,…..  ako je ovo vaša priča, tada se pitajte gdje još u životu nemate snage reći NE, NE ŽELIM ili čak suprotno to i to želim.

Kada volite sebe, tada i u svojem domu unosite predmete, slike, stvari, namještaj, boje koje rezoniraju sa ljubavlju prema sebi i prema svijetu, a tada ste i drugima privlačni.  Najprivlačnija je energija ljubavi, lagana, vesela, neopterećena.

Da bi privukli pravu osobu u svoj život, trebamo biti privlačni sami sebi, tada nastaje prava čarolija. Kada smo privlačni sami sebi i kada volimo svoj život – jako smo zarazni i neodoljivi 🙂

Okružite se stvarima koje volite i sa stvarima koje vama rezoniraju radosno. To ne znači da sada odete u dućan kupovati, već izbacite iz svojeg doma sve što nije u energiji ljubavi u vašem prostoru, a ostavite ono što je  – pozitivne vas promjene tada ne mogu zaobići.

Sa ljubavlju,

Nikolina

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)