Posebna ponuda – Feng shui start :)

FENG SHUI START

Za vas koji živite u gradu Zagrebu imam jednu specijalnu ponudu za Prosinac:

Poklonite si u ovo vrijeme darivanja poklon i za sebe, za svoj prostor i za svoje drage ukućane:

FENG SHUI START

U ovo vrijeme uvijek radimo generalno čišćenje, pripremamo se za novu godinu i želim ući u nju sa „čistom i očišćenom“ starom godinom. U tom našem procesu možemo unijeti i neke manje promjene u prostoru koje također mogu napraviti nešto novo i posljedično pokrenuti energiju u nešto bolje, što uvijek i priželjkujemo.

Obzirom da je za feng shui cjelokupnu analizu potrebno puno vremena, time je i cijena feng shui savjetovanja viša, pa sam se dosjetila da vam ponudim opciju u kojoj napravimo samo feng shui start u kojoj vam navodim do 10-tak izmjena koje bi u prostoru bilo dobro napraviti ili vam dajem prijedloge da uvrstite nešto novo.

U našem zajedničkom satu prolazimo osnovne promjene koje su u prostoru potrebne za koje nije potreban kompas, niti tlocrt– on je jednostavno feng shui start. To može biti da pomaknete ogledalo na drugu stranu, ili da na nekom mjestu postavite neke zaslone ili slično.

Neke male promjene mogu činiti velike promjene !

Navedenim sugestijama izmjenama koje bi učinili pokrenuli bi energiju u povoljnom smjeru za vas.

Cijena je – 250,00 kn
Trajanje  –  do 1 sat

To je iznimno mala investicija kojom možete napraviti pozitivne promjene u svojem životu i životu svojih ukućana.

Napomena: u cijenu nije uključeno savjetovanje za boje, postavljanje aktivatora i mjera iscjeljenja, najpovoljnija pozicija za krevet – iako u slučaju da vam je pozicija kreveta vrlo loša na to ću vas svakako uputiti i dati vam barem privremene smjernice oko istoga; zatim nistu uključene detaljne analize i slično.

Ukoliko imate prijatelja/ prijateljicu koji bi želio feng shui ali ga nije u mogućnosti platiti – ovo je idealna prilika da za malu investiciju napravi feng shui start i moguće nove divne promjene. Proslijedite prijatelju ovu pozivnicu ili mu poklonite feng shui start.

Upite slati na email – nikolina@sretanzivot.hr

Od srca,

Nikolina

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *