Intuitivan život

ID-100291438Što je to uopće? Za mene je intuitivan život kada obraćam pažnju na svoje srce, na svoje osjećaje, na svoje tijelo, na svoje misli, na znakove koji se pojavljuju. Kada to sve ne prosuđujem nego vidim, ne dovodim u pitanje, već kada djelujem po onome što osjećam da trebam.

Prije par dana sam se zapitala gdje bi mogla kupiti čizme i točno sam rekla kakve želim i odredila sam i cijenu koju želim – i dobila sam odgovor „City Centar – Bata “ – reko dobro idem danas tamo. Jako me razveselilo kada sam vidjela baš čizme kakve sam opisivala da želim. Obukla sam ih i dok sam se gledala u ogledalu sam vidjela pero kako stoji na podu – hmm pomislim stvarno ste divni, jer to je bio znak anđela – da su to te čizme i da su me oni naveli da dođem ovdije. Kao da sam ih čula kako govore „jel' da su super?“ i osjećala sam ih da se smiju 🙂

A imam ja i situacija kada po jako dugo vremena (bolje da vam ne kažem koliko 😉 čujem samo jednu riječ i ona je uporna i uporna i uporna sve dok ja ne naučim tu lekciju, ali je vrlo tiha i vrlo suptilna samo se pojavi od niotkuda i odzvanja, a onda se još zna i pojačati sa nekim znakovima kao naprimjer isječak iz knjige koji je vezani baš za tu riječ u širem kontekstu i onda tek čujem tadadada – daaaaaaa to je to. To obično bude riječ koju mi je teže prihvatiti jer traži od mene velike promjene i zanimljivo je kako kada tu riječ – odnosno lekciju naučim, odnosno napravim promjenu svog život u kontekstu što je ta riječ predstavljala, hop odmah dobijem drugu lekciju. Nikad kraja učenju 🙂

Međutim dobrobiti naučenih lekcija, su naše najveće blago. Svaki puta kada naučim neku težu lekciju – osjećam kako sam se spiralno popela na višu stepenicu svijesti.

Ako vas nešto zanima i želite znati odgovor što da učinite samo recite „pitam se….“ tada osluškujte u srcu što će se pojaviti, tu sam vježbicu naučila od Sonie Choquette (autorice i duhovne učiteljice) i uvijek me iznova oduševi što čujem.

Tako svatko od nas dobiva signale i znakove samo ih treba naučiti slušati, dati im važnost a onda najvažnije djelovati. Eeeeeee da to je taj najteži dio –  djelovati, ali sve se može.

Intuitivan život za mene je jedino rješenje za sretan život.

Želim vam sretan život 😉

Od srca,
Nikolina

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *