Odgovor

Da li se kada osjećaš da ne vidiš izlaz, da ti je sve mutno pred očima i da je sve stalno isto? Izluđuje te ta situacija, da ne znaš što ti je činiti dalje. Vrtiš se u krug, tražiš odgovor, a odgovora nigdje.

Ukoliko to traje neko kraće vrijeme, možda je vrijeme za stati i ne raditi ništa – već imati više povjerenja u svoj duh, u svemir i vodstvo – to se zna često događati sa onima koji imaju već visoko razvijenu intuiciju – kao da je time još više moraju produbiti i raditi više na povjerenju vodstva duše. Dakle, ponekada je odgovor da sada nema odgovora, da je jednostavno vrijeme da pričekaš i da ne radiš ništa nego da imaš povjerenja u svemir i svoj duh da će te voditi dalje i da će ti dati smjernice što dalje. Sve uvijek ima svoje lekcije, pa je tako ova situacija možda da naučiš biti strpljiva, ili da se naučiš prepustiti ili da imaš povjerenje da svemir ima za tebe najbolju namjeru i da će za tebe uvijek biti najbolji ishod (uuu moćno :))

 

A ponekada je odgovor treba ti pomoć od nekoga drugoga, treba ti perspektiva nekoga drugoga ili ti treba djelovanje. Slušaj, znati ćeš.

 

Nije lako biti u zaglavljenoj poziciji, to može stvarati osjećaj frustracije i nemoći, pogotovo ako je prisutno duže vrijeme.

 

Sjedila sam neki dan na jednoj stijeni i promatrala uokolo sebe, sve se kretalo, oblaci, ptice, mušice, mravi, ljudi, auti, lišće,…. što god je moje oko vidjelo u tom trenutku sve se je kretalo a ja sam nepomično sjedila na stijeni i promatrala sam to. Što mi je dalo misliti, da čak i kada mi se čini da nigdje ne idem, to nije tako, jer svemir u svojoj pozadini ima neku svoju putanju i preslaguje svoje kockice da se dogode nove situacije, novi ljudi, … nešto da mi idemo u smjeru koji smo si zacrtali (pogotovo ako je čiste namjere, bez sumnje u to). Što znači da kada nam se čini da se ništa ne događa, to nije tako, to je samo stvar kuta gledanja.

 

Ako te sada nešto muči već neko vrijeme, vidi da li je vrijeme da jednostavno sačekaš, sagledaš, budeš strpljiva i ne radiš ništa, već da promatraš, puštaš i dopuštaš ili ti je vrijeme da je dosta bilo sagledavanja, da te upravo ne djelovanje čini frustriranom.

 

Prvo znaj u kojoj si situaciji:

 • Da li trebaš jednostavno dopustiti, ne djelovati, već slušati, promatrati i dopuštati – tada uloži svu energiju upravo u tom smjeru – strpljenja, povjerenja i vjere, ili
 • Treba ti izlaz
  • Napravi nešto drugačije
  • Djelovanje u smjeru koje već duže vrijeme osjećaš da bi trebala ali te straši, ili
  • Možda ti je potrebna pomoć od nekoga drugoga

 

Trebaš pomoć da ne budeš u zablokiranoj situaciji? Rado ću ti biti od pomoći putem soul readinga – čitanja duše. Više informacija OVDJE.

 

Nema potrebe da se mučiš, kada odgovor možeš dobiti u jednom razgovoru, pogotovo ako osjećaš u sebi da bi ti to bilo od pomoći. Tada sigurno.

 

Ne sputavaj se uzeti si ono što osjećaš da ti treba.

 

Puno ljubavi šaljem,

Nikolina Balenović Knez

 

UPIT ZA SOUL READING

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *