Najvažniji segment za promjenu i rast duše

Rastemo i razvijamo se, mijenjamo se.

 

Znamo da moramo promijeniti neke svoje osobine, neke segmente sebe, percepciju gledanja na stvari.

 

Međutim ima jedan segment koji je presudan za bilo koju promjenu, rast duše a i za uspjeh koji želite.

 

Kada sada pomislite na to, što vam pada na pamet da bi to moglo biti?  

 

.

.

.

 

Vrlo često u savjetovanjima sa klijentima, kada im kažem da bi bilo dobro staviti naglasak na nešto, često čujem dvije čarobne riječi „znam to“.  

 

Međutim znati nešto i djelovati u smjeru onoga što znate/osjećate da trebate je potpuno drugi svijet.  

 

Kroz svoje osobno iskustvo i iskustvo rada sa predivnim klijentima, ono što vidim da je najvažniji segment za stvarnu promjenu, je DJELOVANJE.  

 

To ne znači nužno neki čin aktivnog djelovanja, to može biti:

 • naučiti slušati (manje pričati),
 • meditirati svakodnevno,
 • promijeniti svoj način razmišljanja
 • manje raditi, uzeti više vremena za sebe
 • ….

 

To su vrlo zahtjevne promjene, ali neće se dogoditi ishod koji sebi želite, ako ne prođete ono što je potrebno učiniti sada.  

 

Neki primjeri:

Ponekada je to djelovanje – da ne radite u toliko velikom omjeru, jer je lekcija da trebate raditi drugačije.  

 

Ponekada je stvarno čin aktivnog djelovanja.  

 

Ili se radi da ne prihvaćate druge ljude i  njihove postupke – tada je vaš jedini zadatak djelovanja i lekcija duše – naučiti prihvaćati druge ljude bez osude i kritike.  

 

Ili je situacija da vidite samo prepreke, da nikako ne vidite što je dobro u važem životu – tada možda je vaš najvažniji korak djelovanja i primjene da svakodnevno vidite što je dobro u vašem životu, gdje sve već sjajno funkcionira, gdje ste već napravili velike korake i da „istrenirate“ sebe da stavljate fokus na zahvalnost, na što je već divno, umjesto na problem.  

 

Možda ste osvijestili da imate problem sa vlastitim uvjerenjima – da naprosto ne vjerujete da je moguće imati ono što iz srca želite. Tada je vaš zadatak primjene – svakodnevno raditi na promjeni uvjerenja, dok vam novo uvjerenje ne postane vaše prirodno uvjerenje.

 

Da znam za to je potrebno puno truda, bude teško i često ne znamo kako. Međutim, kada je postavljena namjera, doći će vodstvo, ponekada kroz informaciju da angažirate xyz osobu da vam bude terapeut, ili da pročitate xyz knjigu, ili da nazovete nekoga i ta druga osoba vam spominje neku treću osobu i vama u tijelu zazvoni  da sa tom osobom bi se i vi željeli čuti ili dogovoriti savjetovanje za sebe ili … I opet naglasak, kada čujete svoje vodstvo, onda po njemu i postupite i kada dobijete savjete od neke osobe (na koju ste bili intuitivno navođeni) ili savjet iz neke knjige i osjetite u sebi rezonancu „da to je to“ da onda te savjete koje dobijte i primijenite u svojem životu.  

 

Iz vanjskog svijeta – knjige, Youtube videa, osobna savjetovanja, terapeutska iscjeljivanja …. Dobiti ćete uvid, ponekada će vas i iscijeliti u nekom segmentu, međutim daljnja svakodnevna akcija je na vama.  

 

Dakle ne radi se uvijek o akciji, već o PRIMJENI onoga za što znate u sebi da trebate promijeniti.  

 

Istina često smo preplavljeni i znamo da toliko toga trebamo promijeniti na sebi, da onda na kraju ne radimo ništa, jer smo preplavljeni. Ili nam je teško odrediti što je to najbitnije i onda djelujemo na manje bitnim stvarima (jer u principu bježimo od toga nečega što stvarno treba učiniti).  

 

U intuitinvom čitanju / čitanju duše to je poseban i čaroban susreta duša, usluga koju radim, gdje osoba u našem zajedničkom susretu dobiju jasnoću, što je to što im je sada najpotrebnije i na čemu sada trebaju raditi, koji alati su za njih sada najkorisniji. Ta jasnoća znatno pomaže. Međutim i tada, daljnji sljedeći koraci su na osobi da primjeni sve dobiveno.

 

Ako znate da nešto trebate, naprosto to onda i učiniti i strpljivo i ustrajno radite svakodnevno na tome. Time ćete se stvarno malo po malo, korak po korak približavati, i u konačnici i ostvariti ono što i želite. Putem ćete postajati jedna sasvim nova osoba.  

 

Djelujte u smjeru za koji znate da trebate, jer time nećete samo donijeti dobrobit sebi – što je uistinu sjajno i benefitno, nego ćete tim ostvarenjem i osnaženošću pozitivno djelovati i na svoje bližnje i na ljude u svojem okruženju. Duša će rasti i evoluirati (zbog toga je i došla) i živjeti ćete svoju svrhu.

 

Osvijestite benefite koje ćete imati kada potpuno integrirate to novo djelovanje i on postane vaša svakodnevnica. Nastavno djelujte u smjeru onoga što znate da vam je potrebno sada strpljivo i nježno. Promatrajte što će se događati 😉

 

Puno ljubavi šaljem

Nikolina Balenović Knez  

 

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

****

Ukoliko želite za sebe pomoć, da dobijete jasnoću koji je sada vaš najvažniji korak djelovanja. Slobodno dogovorite svoje intuitivno čitanje. Spremni ste raditi na sebi, ići duboko u sebe, primiti poruke što vam vaša duša govori, primiti podršku i vodstvo za sebe i investirati u sebe, tada se slobodno javite za intuitivno čitanje ili kontinuitet intuitivnih savjetovanja (ukoliko ste već imali intuitivno čitanje) – da imate podrška na vašem putu da živite svoju briljantnost 🙂

Više informacija o intuitivnom čitanju OVDJE

U jednom satu osvijestiti svoje darove, svrhu, potencijale, koje su to blokade koje stoje na putu i prijedlozi rješenja – to je prava čarolija 

Ako vas zove i osjećate se pozvano, biti će mi drago prenositi poruke za vas, povezati vas sa vašom izvornom frekvencijom i dati vam vjetar u leđa da živite svoju svrhu. Javiti se možete putem email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)