Kratka i moćna poruka

Danas imam kratku poruku za vas.

 

Podsjetiti ću vas na nešto što možda već znate, međutim možda  još niste u potpunosti integrirali u sebe, to znanje, pa može dobro doći ovaj podsjetnik.

 

Iz Tečaja čuda jedna divna rečenica:

“Oni koji su sigurni mogu si priuštiti čekanje bez tjeskobe”

 

Radi se o vjeri u ishod.

 

Kada znate da ćete dobiti / imati / biti … to što želite, tada ne brinete, naprosto ZNATE da će tako biti, ako neće to, biti će nešto još puno puno bolje. Kada imate takvu vjeru, tada nema tjeskobe, nema anksioznosti, nema beznađa, nema ljutnje  ….

 

Je li lako?

 

Nekom je, nekome nije.

 

Nekome je to jako jako teško.

 

Promjenom samo uvjerenja, sve se mijenja, otvaraju se mogućnosti, dolaze poruke, dolaze sinkroniciteti, dolazi vodstvo. A kada dobijete vodstvo – djelujte, ne boj te se, djelujte.

Ne odustajte nikada od svojih snova, od svojih navjećih želja srca. Imajte strpljenja čekati, radite vođene akcije koje osjećate da trebate raditi i budite otvoreni da će se dogodi možda na drugačiji način od onoga koji ste zamislili. Možda će put do tamo biti vrlo izazovan (često bude), ali i to je sa razlogom da bi rasli kao duša i putem naučili puno lekcija. Često baš zato i dobijemo velike želje u srcu da bi rasli putem do ostvarenja svoje želje.

 

Bez obzira na sve, nikada ne odustajte!  

 

Puno ljubavi šaljem

Nikolina Balenović Knez    

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

****

Ukoliko želite za sebe pomoć, da dobijete jasnoću koji je sada vaš najvažniji korak djelovanja. Spremni ste raditi na sebi, ići duboko u sebe, primiti poruke što vam vaša duša govori, primiti podršku i vodstvo za sebe i investirati u sebe, tada se slobodno javite za intuitivno čitanje ili kontinuitet intuitivnih savjetovanja (ukoliko ste već imali intuitivno čitanje) – da imate podrška na vašem putu da živite svoju briljantnost 🙂

Više informacija o intuitivnom čitanju OVDJE

U jednom satu osvijestiti svoje darove, svrhu, potencijale, koje su to blokade koje stoje na putu i prijedlozi rješenja – to je prava čarolija 

Ako vas zove i osjećate se pozvano, biti će mi drago prenositi poruke za vas, povezati vas sa vašom izvornom frekvencijom i dati vam vjetar u leđa da živite svoju svrhu. Javiti se možete putem email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *