Kanalizirane poruke za proljeće 2022

Tri kratke i jasne kanalizirane poruke koje sam zaprimila, svima su nam potrebne ovo proljeće 2022. Rekla bih i inače, ali sada su fokus.

 

 

 

 

 • Važno je znati kako se nositi sa energijom straha i anksioznosti

Strah od budućnosti, neizvjestnosti i strah općenito je kontrahirajuća i zatvorena energija. Iz te energije nemamo prave odgovore što nam je činiti dalje. Energija ljubavi je ono što nam treba biti primarni izbor i izvor djelovanja. Kada osjetite da ste u energiji straha i anksioznosti važno je osvjestiti energiju i što je moguće prije ju transformirati, kroz tehniku ili način koji vama najviše odgovara.

 

 • Zahvalnost

Svaki dan imate svjesnost i osjećanje: što vam je lijepo i što vam je dobro, što funkcionira u vašem životu, što vam donosi radost… Ne uzimajte život zdravo za gotovo, već osvjestite zahvalnost jer dišete, jer možete sve što možete. Usmjerite svaki dan barem jednu minutu ujutro i jednu minutu navečer (minimalno) na energiju zahvalnosti za sve što već imate i što možete u svojem životu.

 

 • Unutrašnji MIR

Nemir izvana čini nemir u nama. Kada imamo svjesnost o tome, prije možemo vratiti mir u sebi – a to će posljedično donositi i mir drugima uokolo nas. Imate svijest svojeg tijela, svojih emocija i težite emociji mira unutar sebe. Pomoć u tome vam može biti meditacija svakodnevna ili šetnja ili odlazak u prirodu. Svakodnevni zadatak – spoj sa unutarnjim mirom unutar sebe.

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović Knez
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Iz srca preporuke:

Online tečaj:

Intuicija, anđeli i duhovni vodiči

Divan online tečaj o intuiciji, anđelima i duhovnim vodičima. U tečaju se prolazi: kako znati kada vam se intuicija javila, kako vjerovati svojoj intuiciju, kako imati komunikaciju i podršku od duhovnih pomagača + ….

Više informacija OVDJE

 

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)