Kako imati jasnoću?

Kada nemamo jasnoću što želimo, kuda idemo, koji su nam ciljevi – to nam stvara osjećaj praznine, nemira, anksioznosti i kao da nemamo svrhu.

Jasnoća nam daje odredište kamo idemo i kamo želimo ići. Daje nam fokus.

Iznimno je bitno da jasno znamo što želimo.

 

Kako imati jasnoću, kada ne znate što želite?

 

Većinom sam znala što želim i kamo idem. I sva ta jasnoća kod mene nije dolazila iz glave, nego iz unutarnjeg osjećaja, iz mojeg vodstva duše.

Bilo je i situacija kada nisam znala što točno trebam. To mi je stvaralo osjećaj nemira. Bila sam u energiji nestrpljivosti, pa čak i zahtijevanja – želimo odgovor sada. Nakon puno mjeseci sam dobila odgovore što trebam činiti. Kada su odgovori došli, bilo mi je kristalno jasno da je za te odgovore bilo potrebno  vrijeme, da se sve posloži, da bi ih ja mogla zaprimiti i da bi dobila unutarnje znanje da je to-to.

Iz mojeg primjera možete vidjeti – ponekada je potrebno vrijeme da bi dobili odgovor, jer je potrebno da se u pozadini poslože „kockice“, a i u nama da se stvari poslože.

Ima i situacija ako ste previše u glavi i sve odgovore tražite iz glave, a odgovora nema. Tu je moguće da se događa pozivnica duše na spoj sa srcem, na spoj sa intuicijom, na spoj sa mirom unutar sebe, na spoj za iskrenost prema sebi, na odbacivanjem što bi se „trebalo“ i što je „dobro“  umjesto toga na hrabrost biti svoji  i pritom na otkrivanje tko vi jeste … Pozivnica na duhovno buđenje.

 

U onim periodima, dok ne znamo što je to što trebamo i nemamo jasnoću, dobro je sljedeće:

 • Umiriti se – umiriti sustav
  • meditirati,
  • disati,
  • šetati prirodom
  • …. (nešto što vama osobno pomaže da se umirite)
 • Ne siliti da jasnoća mora odmah sada doći ili ju zahtijevati da dođe kad vi želite
 • Vjerovati da će doći
 • Strpljenje – doći će kada ste spremni čuti i kada je pravo vrijeme
 • U međuvremenu dok ne znate, radite što ste radili i do sada. Svakako se i zabavljajte svaki dan, jer radosti je iznimno visoka frekvencija.

 

Kada dođe odgovor, a osjetiti ćete ga, onda vjerujte svoj intuiciji i učiniti po intuiciji.

Može se pojaviti i premišljanje i upitnici – „da li je taj odgovor koji je došao stvarno točan?“. To dovodi do analize – paralize.

Sjetite se, odluku možete i promijeniti naknadno.

Ukoliko želite znati kako ojačati svoju intuiciju, kako ju jasno čuti, … imam sjajan online tečaj na tu temu Intuicija, anđeli i duhovi vodiči.

 

Ukoliko se osjećate da često u životu ne znate što želite, pitajte se:

 • Da li si dozvoljavate željeti?
 • Da li tražite 100% garanciju?
 • Čega vas je sve strah?

 

A najvažnije pitanje koje sebi postavite, je sljedeće:

Da vas nije strah, da znate će sve biti uredu, da znate da nema pogrešne odluke i da vas nitko neće osuditi,  što bi učinili / što bi bili?

 

Budite iskreni prema sebi, ali do kraja iskreni i dobiti ćete svoje odgovore. Ne morate nikome svoje odgovore reći. Iskrenost će vas osloboditi, iscijeliti i dati vam jasnoću što je to što istinski želite i što trebate.

Nitko vam ne može reći što bi vi trebali ili ne bi trebali. Drugi vam mogu dati prijedlog, savjet i mišljenje, ali vaš put je vaš.

Ujedno nađite gorivo u sebi, nađite strast. Nađite ju tako da istražujete što volite, radite stvari koje vas zabavljaju, zbog pukog zabavljanja, zbog ničeg drugoga.

Istražujte sebe i tu ćete također dobiti svoje odgovore.

Imajte jasnu namjeru – želim osjećati koji je pravi odgovor za mene. Vjerujte da će vam odgovor i jasnoća doći baš kada je pravo vrijeme. Budite ekstra nježni prema sebi u procesu dok ne znate.

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović Knez
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Online tečaj – Intuicija, anđeli i duhovi vodiči
Tečaj u kojem ćete naučiti kako znati kako vam se intuicija javlja, kako vjerovati svojoj intuciji, kako imati komunikaciju sa svojim anđelima i duhovnim pomagačima. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)