Daj si ono što tvojem srcu treba

poklonSimpa je ovaj početak godine, jel da?  Daje neki osjećaj novog početka, nove prilike. Međutim može se dogoditi da se pitaš, a kamo ja uopće idem? Koji su moji planovi? Što uopće želim? U kojem smjeru idem?

Ili još češće, neću više ništa planirati, jer tako i tako se toga ne pridržavam (da smršavim, ili projekta koji sam već prije dvije godine stavila pa ništa) ili toliko toga želim, da ne znam od kuda bih prije počela, da na kraju odustanem od svih ideja.

Prvo, prihvati gdje si – tu sam, osjećam se kako se osjećam, i ovaj korak ili ova životna situacija je baš savršena za mene sada.

A zatim ….

Potičem te da imaš nešto kamo ideš – jednu stvar ili promjena navike ili uvođenje nove navike ili napokon to nešto što si oduvijek željela kreirati. Uzmi JEDNU zbog koje bi se osjećala, da će ti ostvarenje toga donijeti najveće osobno zadovoljstvo, koji ti je potrebno sada, u smjeru koje tvoje srce želi. 

Meni je to jednom jako jasno i glasno došlo – Želim LJUBAV PREMA SEBI – voljeti ću sebe bez obzira na sve  i ne znam kako, ali naučiti ću to. Znala sam točno što želim, zašto to želim, što će mi to donijeti i moja motivacija je bila velika. Bila sam fokusirana, nisam odustajala, tražila sam pomoć kada sam osjećala da mi treba, trajalo je, trajalo i traaaajalo… i eto ja se osjećam da sam  došla na svoju destinaciju 🙂
Da ljubav prema sebi ima lukovica i lukovica i uvijek se digne neki novi sloj u tome, da čovjek ne vjeruje da je moguće, ali sada je sve lakše i lakše i intervali od jedne lekcije u polju ljubavi prema sebi do druge su puno duži. I zato je danas moja strast pomoći drugima upravo u tom polju, jer znam i jednu i drugu stranu jako jako dobro.

Što je tebi potrebno? Koja nova ti želiš biti, koja nova navika ili koja promjena postojećeg će ti donijeti veliku promjenu u životu koju si želiš ili koji projekt želiš zavšiti / započeti … odmah će ti doći, znati ćeš. Stavi sav svoj fokus na jednu stvar, budi strpljiva – ne očekuj rezultate odmah, reci si: koliko mi treba, mi treba i svaki dan neka mala akcija u tom smjeru i samo se svaki dan sjeti što ćeš time dobiti, što ćeš postići time za samu sebe, a posljedično i za druge oko sebe.

Ako ti ja u tome mogu pomoći kroz intuitivna savjetovanja na temu ljubavi prema sebi, biti će mi drago, slobodno se javi na nikolina@sretanzivot.hr   ili putem donjeg formulara.

Daj sebi ono što ti treba, ono što tvoje srce želi, ti ćeš znati što je to … pokloni sebi 🙂

Strpljivo, hrabro, odvažno, ustrajno, disciplinirano i naravno ljubavno idi u smjeru onoga što želiš svaki dan 🙂

Od srca,

Nikolina

 

UPIT ZA INTUITIVNA SAVJETOVANJA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)