Neke želje traže tebe :)

zalazakDanas ću ti ispričati jedan dio svoje osobe priče – istinite priče naravno 🙂 pa ukoliko te zanima…… priča slijedi.

Kada sam rekla jedan dio, mislila sam na stvarno jedan fragment. Iako sam ja poznata svojim bližnjima kako mogu biti opsežna u objašnjavanju svojih događaja, probati ću biti kraća 🙂

 

Jednom prilikom, prije … dosta godina, pročitala sam neki jako zanimljivi tekst na internetu i u potpisu je bila jedna gospođa kojoj se ne sjećam imena bilo je davno i pisalo je life coach u potpisu, tada sam prvi puta čula taj termin i pomislila sam, kako je to zanimljivo (biti life coach) i osjetila sam u srcu toplinu i pozivnicu za “life coach”. Iako nisam imala pojima što da radim sa tim osjećajem, kako se postaje life coach, što da radim sa tom informacijom i kako da to spojim. To su bile trenutne misli i pustila sam to momentalno.

 

Vrijeme je prolazilo, i prije par godina bila sam na jednoj simpatičnoj radionici o stvaranju svojeg posla i tu smo prolazili što bi svatko od nas volio raditi i što bi za svakoga od nas bilo dobro da radimo obzirom na ono što volimo i što su nam trenutni hobiji. Imali smo i neke male upitnike u tome i tu smo se igrali i voditeljica radionice je u jednom trenutku predložila po tim mojim odgovorima i onome što ja volim raditi za mene – life coach – srce mi je zastalo i opet onaj topli osjećaj, da bi, ali ja želim biti samo feng shui savjetnik … i tu sam stala – ne zato što sam mislila da ja to ne mogu, nego osjećala sam  … ma ne znam zašto – neki čudan osjećaj – ja to želim…. i to bi bilo divno….i…. to je to, nikakva akcija, ništa. Samo opet taj topli osjećaj u srcu, pozivnica, nešto lijepo, točno se sjećam toga – opet isti osjećaj.  I pustila sam to isti dan nakon što je rečeno, sada to uviđam.

 

Godinu kasnije radila sam svoj plakat želja i u jednom časopisu je pisalo life coach, odrezala sam to jer sam to vidjela u časopisu (ne zato jer sam baš taj termin tražila, nego jer je tako ušlo u moje oko u časopisu koji sam listala) i taj natpis  “life coach”  sam stavila na plakat želja (vision board) i zaboravila sam na to.

 

A onda godinu dana kasnije sam surfala netom i nešto me je kopalo da upišem life coah akademija i gle postoji u Zagrebu – kako sam se lijepo iznenadila i vidi baš su upisi za par mjeseci.

 

Iako mi je u tom trenutku, životna situacija bila dosta izazovna u privatnom segmentu, nisam bila sigurna da li ću uopće moći ići na predavanja, da li ću to moći plaćati. Nagovarala me je prijateljica, ajde idemo skupa, nećkala sam se i odlučila idem. U konačnici uspjela sam odslušati svu godinu predavanja i  sve svoje obaveze riješiti i jako mi je drago da sam se odvažila i uzelu svoju želju koja mi je stajala i koja je htjela da ju uzmem.

Drago mi je da se nisam predala strahovima od budućnosti da mi kreiraju stvarnost, nego sam otišla na life coach akademiju pa bez obzira što bude. Ono što sam tamo naučila puno mi pomaže da budem još više od pomoći mojim klijentima u onome što radim, a i sada je moje srce mirnije za jedan dio 🙂

 

Prošli vikend je bila dodjela naših diploma i sada sam life coach 🙂

 

Sada to gledam unatrag i dobila sam poriv da to ispričam.

 

Za ovu želju je trebalo puuuuuno godina i upravo sada je pravo vrijeme da sam i life coach. Iako vremenski se čini puno, svaki momenat je bio važan i važno ga je bilo prepoznati i svaki je stvarao svoju puzlicu u cijelokupnoj slici koju sada na drugom kraju priče vidim.

 

Neke želje će naći nas, ako ih mi trebamo i za neke se ne trebamo skoro uopće truditi, jednostavno će se sve odviti samo od sebe, a ti samo trebaš to čuti, prepoznati, odvažiti se i prepustiti se.

 

Kada gledaš drugim očima, uvidi kako je svemir već sve posložio za tebe, do sada, kako su ti se već do sada ostvarivale želje kada su bile zrele. To će ti dizati razinu zahvalnosti i gledanja kako te Bog / Svemir voli i kako je već na tvojoj strani – posebno u situacijama kada ti je teško i kada misliš da ti se događaju samo neke loše stvari. Sigurno nije tako, promjeni fokus i gledaj drugačije.

 

Baš ta poruka “vidi drugačije”

 

Promatraj što se događa sada.

 

Slušaj znakove, osjećaj svoje tijelo.

 

Kada imaš toplinu u srcu za nešto, obrati pažnju na to i kada ti se ukaže prilika da uzmeš / ostvariš to nešto što želiš – tada to uzmi – to je tada za tebe tu i ne propuštaj to 🙂

 

Kada osjetiš da te neka knjiga zove – kupi ju, kada osjetiš da te neka osoba privlači – obrati joj se, ako osjećaš da te zove nešto – uzmi si to.

 

Umjesto gledanja kako vlakovi prolaze i prolaze, ukrcaj se na svoj vlak i odvaži se uzeti želju svojeg srca.

 

Ukoliko je jedna od tvojih želja bila da voliš sebe, da imaš samopozdanja, da možeš u lakoći i miru reći NE i duže vrijeme te je vuklo da radiš sa mnom intuitivan savjetovanja, možda je baš sada vrijeme da se javiš za svoj besplatni  30 minutni uvodni razgovor putem telefona / skypa. Javi se slobodno na email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

Ti znaš u sebi što ti treba.

 

Obraćaj pažnju i kada dođe ono što ti treba, uzmi si to.

 

Od srca,

Nikolina

UPIT ZA INTUITIVNA SAVJETOVANJA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *