Čudo

Neki dan dok sam sjedila na plaži dobila sam intuitivni poriv da slikam samu sebe. Onda sam čula onaj isti glas koji uvijek čujem u intuitivnom čitanju, dobijem uputu 🙂 i ja slušam i poslušam, a čula sam sljedeće  – gledaj u nebo i slikaj samu sebe.

Napravila sam po uputama 🙂 i kasnije pogledala sliku na mobitelu i nisam mogla vjerovati što vidim na slici … točno iznad glave mi je oblak u obliku srca sa krilima.
Koje oduševljenje …. WOOOOOOOOW

Život je stvarno čarolija.

Divna su ti znakovi koji se šalju, divna je ta komunikacija sa duhovnim svijetom.

Uživajući u iskustvu, dopuštajući da teče kroz mene, i uz pomoć svojih divnih također intuitivnih prijatelja Davora i Anite dobila sam i dublji uvid – zašto to vidim upravo sada. Kako je to divno – spoj komunikacije i povezanosti sa duhovnim svijetom, dubinom života i povezanosti i ljubavi sa divnim zemaljskim anđelima. Osjećala sam se ispunjeno, čarobno i predivno.

Poruka za mene je bila osobna, a ono što želim istaknuti je da ako dopuštaš i dozvoliš i želiš, dobiti ćeš uvid i zašto dobivaš određenu poruku.

Možda si već prije u mojem emailu vidjela da sam jednom prilikom napisala da susrećem srca po svugdje i samo u zadnjih 3 tjedna vidjela sam 10 novih – u kapljici vode, u kremi za sunčanje, u tijestu, u soli, ….

Toliko mi je to divno da sam to odlučila podijeliti sa tobom.

Čuda se ne događaju drugima i tamo negdje daleko, događaju se svima – ali treba biti otvoren da ih se vidi, da ih se primijeti, da ih se primi i da ih se prepozna.

To je moja poruka za tebe – budi otvorena za divna čuda i onda ćeš ih i primiti.

Od srca vam želim divan tjedan.

 

Puno ljubavi šaljem 

Nikolina Balenović Knez

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

****

Ako osjećate da bi vam bilo vrlo korisno imati pomoć i podršku na vašem putu. Spremni ste raditi na sebi, ići duboko u sebe, primiti podršku i vodstvo za sebe i investirati u sebe, tada se slobodno javite za intuitivno čitanje ili   kontinuitet intuitivnih savjetovanja (ukoliko ste već imali intuitivno čitanje) – da sam vam podrška na vašem putu da živite svoju briljantnost 🙂

 

Više informacija o intuitivnom čitanju OVDJE

U jednom satu osvijestiti svoje darove, svrhu, potencijale, koje su to blokade koje stoje na putu i prijedlozi rješenja – to je prava čarolija 

Ako vas to zove i osjećate se pozvano, biti će mi drago prenositi poruke za vas, povezati vas sa vašom izvornom frekvencijom i dati vam vjetar u leđa da živite svoju svrhu. Javiti se možete putem email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  2 thoughts on “Čudo

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *