Volim svoj život

woman-570883_1280Neki dan imala sam predivno poučan san.

San je išao ovako…dva tjedna sam bila u nekoj lošoj energiji preispitivanja sebe i života u prošlosti i onda je uslijedila realnost – neke vanjske okolnosti su se promijenile i bang istovremeno su i mene osvijestila gdje sam ja – u tom trenutku u snu osvještavam kako sam tih 2 tjedna bila cijelo vrijeme u prošlosti i razmišljanju o prošlosti a bang je bio sadašnjost – sada – „realnost“ i onda sam shvatila da istovremeno živim u budućnosti u ono što bi ja htjela… a onda u tom bang shvaćam da jedino što sam htjela na kraju sna je bilo „maknuti tu želju budućnosti, maknuti tu budućnost .. promjeniti ju… ne jer ju više ne želim, nego jer je bila u tom trenu isforsirana i nije bilo vrijeme za nju i jedino sam željela sadašnjost jedino sam željela svoj život natrag i svim silama sam željela samo natrag u sadašnjost a više nije bilo tako jednostavno, jer sam budućnost već kreirala i sada živjela…

 

Tada sam se probudila i toliko toga shvatila … puno toga mi je bilo jasno… pa da cijelo vrijeme puno nas živi u dva paralelna svemira prošlost – budućnost i vrtimo se naprijed natrag i nesretni smo u tome.

 

A da jedino što me istinski može ispuniti je SADAŠNJOST – moj život sada baš takav kakav je baš tu je bila najveća radost, jedino to želim …. od ovoga što imam SADA učiniti najbolje, najljepše, najdivnije, uživati u svakom trenutku sada.

I poanta nije da nemamo želje, ne … naravno da je bitno imati želje, ali ne se vezati na njih, na budućnost i ne misliti da ćemo onda kada ih ostvarimo kada se dogodi to čudo biti sretni. Sreća neće tada doći, sreća je sada ili nikada.

Ciljevi, želje jako su bitni, uz njih rastemo i postajemo ono što duša želi biti, zato su nam i dani. Ali nije poanta u njihovom ostvarenju – u tom trenutku, već u uživanju u sada.

Sretna sada, a ne kada…..

Stvarno, stvarno, stvarno, stvarno, stvarno

Stalno čujem tu rečenicu, stalno mi se vrti po glavi pa ču je ponoviti.

Sretna sada, a ne kada…..

Voli svoj život sada, baš sada i svaki trenutak učini važnim, močnim, bitnim.

Ne luduj po budućnosti, kada će …… nego jiiiiiiiiiiiiihi kako je divno imati sada – pogotovo ako imaš zdravlje, krov nad glavom, zdravo dijete ili više zdrave djece, osobu barem jednu koja te voli (tvoje dijete, roditelj, prijatelj ili partner – dakle ne stavljajte da to nužno prvo mora biti partner 😉  još nešto za razmišljanje), hranu u frižideru i novaca na računu u plusu – ideš – pa da li ti znaš kako si ti bogata osoba.

Možeš li to zamisliti.

Gledaj drugačiji – vidi drugačije – stvarno.

Dosta smo orijentirani na to kako je drugima bolje – trava je zelenija kod susjeda, u drugoj državi je bolje, da barem šef nije takav kakav je, da je barem xyz ovakav ili onakav….

Nauči slaviti život.

Preokreni svoje misli, preokreni svoj mozak, preokreni svoj fokus. Neka ti je to najvažniji zadatak u životu.

Svakako muzika koja te podiže pomaže u tome.

Ne čekaj budućnost nego uživaj u svemu što imaš danas – sada ovaj čas.

Ako padneš, zaboraviš i vratiš se na staro – sjeti se ovoga i okreni ploču ponovno i ponovno i ponovno sve dok ti to ne postane nova sretna ja 🙂 pritom naravno uvijek i uvijek voli sebe jer grđenjem sebe kako si opet mogla tako, trebala bi već nakon svih tih knjiga, svih tih tečajeva znati bolje. Ne, ne, nego nježno prema sebi i uči uživati u životu, u sada, u tome što imaš dar života, za sve što imaš.

Uđi u zahvalnost, radost, sreću postojanja.

Ja sam u snu stvarno osvijestila da sam ušla u budućnost i nije mi se sviđala, ne jer ju neću iskreirati – znam da ću sve iskreirati što god ja želim, nego zato jer nije bilo vrijeme, jer sam ju kreirala iz krivog osjećaja – i to osjećaja da će me to usrećiti ali neće, nego će nas jedino sadašnjost usrećiti, jedino PRIHVAĆANJE SADA I UŽIVANJE U TOM SADA i ZAHVALNOST ZA TAJ SADA.

Iako su neke stvari u životu bolne i teške i pitaš se koja sam budala da sam to napravila, na kraju shvatiš da ti je baš to iskustvo trebalo i da ti je bilo poučno zbog nečega i kada znaš zbog čega je nastalo, tek tada možeš dalje (barem je kod mene tako). Ali da si skratiš muke i put, koliko je god moguće uživaj u životu – stvarno. I više si nikada ne govori da si budala ili slični izrazi.

 

Da dijeluj – neće pasti iz neba 🙂 uz Zakon privlačnosti koji je vrlo moćan postoji i Zakon Akcije i da treba se djelovati – ali kada uživaš u svojem životu, kada djeluješ iz zahvalnosti za svoj život, za ljude u svojem životu, za situacije iz kojih učiš i naprosto si sretna tada i privlačiš ono što želiš.

Uživaj u životu SADA ODMAH!!!!!! STVARNO!!!!

Upali si muziku, odi na WC ako nikako drugačije nisi u mogućnosti sa mobitelom – stavi muziku koja ti podiže raspoloženje i pomisli na sve u svojem životu sada, baš sada što je divno, što je blagoslov, sve pozitivno, sve u plusu  – prisili se misliti samo na pozitivan aspekt onoga što imaš u životu sada, neka se to širi tvojim srcem, pa cijelim tvojim tijelom, i šire u cijelo polje tvoje aure, neka te obasipa ogromna ljubav za tvoj život.

Voli svoj život – dan ti je sa razlogom, ne da te ubije u pojam, nego da iz okolnosti koje imaš u njemu napraviš najbolje što možeš i pomogneš drugima samim svojim postojanjem.

Nikada nisi sama, uvijek te netko voli čak i ako je na drugoj strani svijeta ili nije više sa nama u ovoj dimenziji, UVIJEK TE NETKO VOLI. Nikada, nikada nisi sama. Ako se osjećaš da jesi, napravi par dubokih udaha i izdaha, a jednom jako izdahni uz zvuk Aaaaaaaaaaa, stavi ruku na srce i pitaj se tko je sa tobom i slušaj što ćeš čuti…… DA ta osoba je sada sa tobom i voli te.

Uživaj u životu, uživaj u sada.

Od srca ♥

Nikolina

 

Želiš pomoć u svemu ovome i stvarno želiš uživati u svojem životu, prevaziči fokus negativnog sa sebe i svojeg života na pozitivno, ili te muče neke tvoje blokade slobodno se javi za 30 minutni besplatan uvodni termin putem telefona ili skypa za intuitivna savjetovanja putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

POŠALJI UPIT ZA INTUITIVNA SAVJETOVANJA

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

   

   

   

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *