Riješiti zadatak/zadatke sa to-do liste koji dugo stoje …

Ovaj vikend sam bila u akciji i napokon sam zajedno sa prijateljem Davorom, namontirala novi krevet mojoj kćeri. Toliko dugo želi taj krevet i sada ga napokon ima. I da bude još bolje, podesilo se je da ga je dobila baš za svoj rođendan. Yeeeey!

Manifestacija joj je bila vrlo moćna jer je stalno ponavljala kako želi svoj novi krevet koji je na polukat, i da želi ga želi na rođendan. Točno tako je i ispalo.

Ja nisam planirala, da ga točno tada radim, međutim energija me je jako pokretala u tom smjeru i sve se je otvaralo da bude baš tako.

Ne moram niti reći koliko je moja Laura presretna 🙂

A meni je divan osjećaj kada usrećujem svoje dijete na razne načine (kao vjerujem i svakom roditelju).

 

Iz ovog sam iskustava uvidjela dva važna segmenta –
kako moja kćer u lakoći manifestira & koliko je diiiivno maknuti zadatke koji stoje na to-do listi dugo vremena. 

 

Pa hajdemo redom:

 1. Kako moja kćer manifestira …

Promatrala sam ju kako ona to točno radi (možda bude korisno i vama). I evo ovako:

 • Želja se stvori sama od sebe u njenom srcu, ona ju osjeća i izrazi “Želim ….”
 • Podsjeća me uredno na svoju želju (da ja ne zaboravim hahaha) – dakle, fokus joj je i dalje na njenoj želji – nije ju zaboravila
 • Igrala se je i zabavljala se je i sa drugim stvarima, nije bila nesretna jer nema još svoj željeni krevet i bavila se je raznim drugim stvarima
 • Iako je čekala – nije niti u jednom trenutku odustala, nije niti posumnjala da se to možda ipak neće dogoditi
 • Prihvaćala je vremenski segment – koliko treba, treba

Tako ona to radi sa svime – vrlo jednostavno – nema filozofije, nema sumnje.
Znam, može vam se činiti, pa to je samo krevet, međutim puno se je tu segmenata trebalo posložiti da bude baš taj krevet i baš u to vrijeme i baš tako je i bilo.

 

Iz cjelokupne energije manifestacije i pozitivne energije sam i ja sebi ostvarila svoju želju 😉

Naime, kako smo rastvorili stari krevet, znala sam da ga želim prodati. Tako da sam pustila u svemir jasnu namjeru da želim da prodam krevet unutar 3 dana i da ga otpremim iz svojeg prostora unutar 3 dana.
Ta-da ….. točno tako se je i dogodilo 🙂  

 

Znam iz vlastitog iskustva, nije nam baš tako lagano manifestirati. Za neke “manje” želje može biti vrlo lagano, međutim za one želje, za koje je potreban veliki rast duše – time se pobuđuju podsvjesni obrasci, uvjerenja, prošli životi …. to se pobuđuje da bi se mijenjali i iscjeljivali. Za njih je potreban duboki i iskren rad na sebi.

 

Za ostvarenje “malih” želja mogući zadatak za predivnu dušu:

Probajte neku svoju želju ostvariti koja vam nije toliko jako važna i nije vam “smak” svijeta ukoliko se ne dogodi, ali ju ipak imate i bilo bi vam super da se dogodi unutar tjedan dana. Igrajte se.
Ostvarenjem te želje, stvoriti će se energija u vama koja vam može dati vjeru u vas da možete ostvariti puno toga, ali da je ponekada za neke “velike” želje potrebno vrijeme, dublji rad na sebi, promjena sebe ….
Ostvarenje “male” želje može vam dati vjeru u vas da je moguće.

 

Drugi dio 

  2.  Kako je diiiivno maknuti zadatke koje stoje na to-do listi dugo vremena.

Krevet od moje kćeri mi stoji na to-do listi već jako dugo i nikako nisam stizala zbog raznih drugih obaveza, posla, putovanja, drugih prioritetnih to-do lista, stalno je bilo nešto  …. A osjećaj kada je i to bilo rješeno je neprocjenjiv – GOTOVO!!! 

Baš mi se je otvorio novi energetski prostor u meni – koje oslobađanje!!!

Neke stvari stvarno ne može obaviti nitko osim nas i predivan je osjećaj kada to napokon i učinimo – to nešto što nam nije toliko važno sada, a znamo da to želimo učiniti. To uzima baš puno energije i sputava.   Divan je osjećaj kada je nešto završeno i gotovo i još ako je uz to usrećena time i još jedna druga duša – ma neprocjenjivo.  

 

 

Za vas predivne duše imam sljedeće poruke:

 1. Napravite nešto, barem nešto što vam stoji na to-do listi već preko godinu dana – barem pola dana uzmite za to  – neprocjenjiv osjećaj koji ćete imati kada to odradite ili barem kada krenete sa tim projektom.

 

Ukoliko slučajno nemate ništa što vam stoji na to-do listi dugo vremena, vrlo moguće imate nešto što možete raščistiti iz prostora i maknuti. Uh, koliko dobroga će vam to donijeti. Ujedno sada je tako i tako dobro vrijeme za pročiščavanje staroga i za ulazak u Novu godinu sa lakoćom bez tereta i sa novom energijom.  

 

Moj video na engleskom o raščiščavanju nereda 🙂

-koji su benefiti raščiščavanja nereda

– kako odmah znati što zadržati u svojem prostoru, a što maknuti iz svojeg prostora

-savjeti kako da stvarno to i učinite 🙂  

 

Probajte i pročistite nešto u svojem domu ili riješite nešto sa svoje liste obaveze koja dugo stoji na listi. Nakon riješenog, unutarnji osjećaj zadovoljstva je garantiran 🙂

 

Puno veselja od mene ovaj vikend 🙂  

Imajte divan dan.  

 

Puno ljubavi šaljem

Nikolina Balenović Knez

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.  

****

Možda ste i vi baš sada u uređenju dječje sobe ili možda nekog drugog djela u svojem prostoru i pitate se kako bi bilo najpovoljnije namjestiti prostor.  Tada je idealno vrijeme za vašu feng shui konzulataciju. Više informacija o tome možete vidjeti na https://www.sretanzivot.hr/feng-shui-savjetovanje/

****

 

Ako osjećate da bi vam bilo vrlo korisno imati pomoć i podršku na vašem putu. Spremni ste raditi na sebi, ići duboko u sebe, primiti poruke što vam vaša duša govori, primiti podršku i vodstvo za sebe i investirati u sebe, tada se slobodno javite za intuitivno čitanje ili kontinuitet intuitivnih savjetovanja (ukoliko ste već imali intuitivno čitanje) – da sam vam podrška na vašem putu da živite svoju briljantnost 🙂

Više informacija o intuitivnom čitanju OVDJE

U jednom satu osvijestiti svoje darove, svrhu, potencijale, koje su to blokade koje stoje na putu i prijedlozi rješenja – to je prava čarolija 

 

Ako vas to zove i osjećate se pozvano, biti će mi drago prenositi poruke za vas, povezati vas sa vašom izvornom frekvencijom i dati vam vjetar u leđa da živite svoju svrhu. Javiti se možete putem email nikolina@sretanzivot.hr ili putem donjeg formulara

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)