Koraci manifestacije

Slika preuzeta sa Interneta

Pogled sa Učke – slika preuzeta sa Interneta

Za vikend sam bila na Učkoj, divna planina na Kvarneru, kod Rijeke. Kada je vedro i sunčano pogled je nadnaravan.

 

Imala sam stvarno magičan dan!

 

A ovdje sa tobom predivna dušo želim podijeliti kako sam si ostvarila jednu želju i to unutar par sati.

Naime, vrijeme je bilo oblačno dok smo hodali, bilo je sunčano, ali ispod nas nad Rijekom i nad morem je sve bilo u oblacima, tako da dok smo se penjali kada bi došli do djela gdje se je pružao pogled mi smo samo vidjeli bjelinu i ništa. Bilo nam je to smješno i smijali smo se kako zamišljamo da vidimo more i nadnaravni pogled. Zamišljali smo i smijali smo se.

 

A onda sam u jednom trenutku zamolila Svemir da se razvedri i da se maknu oblaci, da bih bila jako zahvalna da dok se popnemo do vrha da mogu vidjeti taj predivan pogled na more, na otoke, na Istru, na predivne krajolike i na Rijeku. Moja želja je bila vrlo snažna i jaka, bez sumnje sam vjerovala u nju. Malo sam se energetski igrala da sam čarobnica koja odmiče oblake i shvatila sam to ozbiljno, a opet u skladu sa svojim zaigranim duhom – zaigrano, neopterećujuće i nevezujuće.

 

I u nekoliko navrata ponavljala sam sa vremena na vrijeme – “Stvarno ima dovoljno vremena da se oblaci maknu dok se mi polako penjemo prema gore.Stvarno bi jako voljena vidjeti taj veličanstveni pogled odozgora.”

 

Hodali smo i hodali, smijali se, pričali, zezali i došli smo na vrh, a pogled je prema moru i dalje bio bijeli prizor i ništa. Međutim, sa druge strane brda, prema Istri nije bilo oblaka – pa sam uživala u pogledu prema Istri. Iako nisam mogla vidjeti more, rekla sam … Nema veze, dakle doći ću još jednom na Učku da vidim i taj prizor.

 

Sjeli smo se na travu, jeli sendviće, zezali se i uživali u pogledu prema Istri. Uživali smo u zelenilu, opuštenosti i zraku.

 

Odlučili smo da idemo i kako smo se dignuli sa trave i krenuli prema dolje na drugu stranu brda … wooow čuda, oblaci su se dignuli i pružao nam se je veličanstveni pogled prema moru i otocima.

 

Moje veselje je bilo ogromno, kao malo dijete sam bila, samo sam se smijuljila i jurila po stijenama da su se i drugi ljudi smijuljili mojoj ogromnoj uzbuđenosti.

 

Odmah sam otrčala natrag do vrha kule ne bih li još bolje vidjela taj predivan pogled. Srce mi je bilo puno.

 

Spuštajući se sa vrha sva puna elana i sreće i hodajući našli smo se na jednoj prekrasnoj livadi, zastala sam i sjetila sam se da sam točno tu livadu vidjela u meditaciji dan prije.

 

Koje diiivno čudo, pomislila sam i momentalno sam dobila poriv zastati, sjesti na jedan greben, upiti još jače tu divnu energiju i upitati što mi je za znati.

 

Dobila sam sljedeće riječi:

“Upravo si svjedočila brzini manifestacije vrlo spontano, sve si spontano neplanski učinila, koristeći sve korake koji su potrebni za manifestaciju – za ostvarenje želje, a da nisi bila niti svjesna:

 

 1. Želi jako
 2. Vjeruj da je moguće
 3. Učini sve što možeš
 4. Zamoli za pomoć (tražila si pomoć od vjetra i sunca)
 5. Prihvati da možda i neće sada biti tako, već možda kasnije (ili neki drugi puta) i uživaj sa onim što jest i sa onim što imaš. Ne veži se (nisi stavljala ostvarenje svoje želje kao predmet svoje sreće)

I biti će tako.”

 

Eto predivna dušo prenosim ti fragment svojeg divnog dana na planini, svoj entuzijazam, a ujedno najvažnije, prenosim ti korake manifestiranja.

 

Probaj i ti 🙂

Ova je slika fotkana prije nego se je nebo razvedrilo: moja sreća i veselje su bili prisutni iako još nisam vidjela more (iako još moja želja nije bila ispunjena). Bila sam istinski sretna jer smo na vrhu, jer sam na Učkoj na kojoj nisam nikada bila, jer je sunčano … – baš baš sam bila sretna.

 

Budi sretna i ti dok još nemaš to što želiš, uživaj sa svim onim što imaš i prihvati da je uredu da toga nečega sada nema i tada će možda baš kao i meni vrlo brzo doći.

 

Međutim, ne igraj igricu – “ne vežem se pa će zato doći, a u principu sav fokus je na ostvarenju” već stvarno istinski dubinski iz sebe neka ti bude uredu da toga nečega što želiš, sada možda neće biti (što naravno ne znači da neće nikada doći), već budi otvorena da će doći  kada je baš savršeno vrijeme za tebe.

 

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović Knez
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)