Intuitivno slušanje

Za vikend dok sam bila doma u jednom trenutku sam dobila “poziv” unutar sebe i poruku “Odi van, odi se prošeći”. Prva pomisao mi je bila, pa već sam bila danas vani – sat i pol sam se šetala sa prijateljicom. Pomislila sam da je neobično da dobivam tu poruku, no kako uvijek slušam svoju intuiciju tako sam i tada.

 

Šećući se, došla mi je intuitivna poruka da ponudim svojim predivnim dušama popust za intuitivno čitanje ovaj tjedan, moj poklon obzirom da mi je rođendan. A zanimljivo u šetnji uopće nisam razmišljala o poslu, već sam naprosto šetala i odnese me divljenje na zelenu travu, na toplinu u tijelu i na pjev ptičica.

 

Nije prošlo niti minuta nakon toga doletjela mi je bubamara na ruku – kako zanimljivo, pomislila sam.

 

Odmah sam znala da je sve to znak i da trebam tu poruku poslušati.

 

Zna mi se dogoditi da dobijem neku dobru ideju za projekt ili za privatni segment i nakon par minuta se umješa um i počne govoriti zašto to nije dobra ideja ili zašto će mi to ili kamo to vodi …..

 

Bubamara je meni bila veliki podjsetnik da je vodstvo na djelu i da žele da poslušam, jer ima onih kojima je intuitivno čitanje sada baš potrebno i kojima će taj popust puno značiti. A ono što je još bitnije je da im intuitivno čitanje baš sada treba i da nije na meni da mozgam o ideji koja je došla.

 

Tako pozivam i tebe predivna dušo da se sjetiš gdje si dobila ideju / intuitivnu poruku od niotkuda …. Jesi li ju poslušala? …. Pogotovo kada dođe sa naknadnom brzom potvrdom (kao meni bubamara). 

Intuitivni život je slušanje i poslušanje tih suptilnih intuitivnih znakova, ideja, poruka, nježnih vjetrića, …. koji nam pokazuju što je sljedeći korak. 

 

Obzirom da sam taj isti dan u šetnji sa prijateljicom vidjela zmiju na putu dok smo šetale. A znam da je zmija transformacija i promjena i znam da je moj put uvijek promjena, uvijek nova transformacija i to isto donosim drugima. Ujedno osjećam da se baš sada događa jedna nova promjena u meni, kojoj se baš veselim. Sjetivši se zmije od tog istog jutra dok mi je bubamara bila na ruci, odmah sam znala da će i cijena za ovaj tjedan biti 555,00 za intuitivno čitanja jer to je broj promjene.

 

Jako se veselim ponuditi ti intuitivno čitanje – čitanje duše po posebnoj cijeni 555,00 kn za uplate do 16.06.2020. do mog rođendana 🙂 Veselim se unaprijed tvojoj transformaciji.

Intuitivno čitanje je poseban susret duša u kojemu prenosim 

 • Koje su tvoje osobne poruke duše,
 • Što ti je sada potrebno za znati,
 • Koje darove donosiš svijetu,
 • Koja je tvoja lekcija duše sada,
 • Koje su ti blokada i kako te blokade i lekcije riješiti za tebe najbolji način

Više informacije OVDJE

 

Uplaćeno intuitivno čitanje može se iskoristiti do 15.09.2020.

Napomena važna: u 6 mjesecu nemam slobodnih popodnevih termina (svi su rezervirani), samo jutarnji termini su mogući u 6 mjesecu.

 

Do sada preko 300 intuitivnih čitanja sa divnim dušama iz preko 15 zemalja svijeta.

 

Svjedočanstvo od prije par dana od jedne divne duše iz Singapura:

Hvala ti puno Nikolina ❤ Intuitivno čitanje bilo je jako lijepo!! Rezoniralo je sa mnom vrlo duboko. Hvala ti na konfirmaciji i hvala ti što si podijelila svoje iskustvo sa mnom. Dalo mi je nadu i svjesnost što mi je sljedeći korak naprijed!
Imaj divan tjedan!

YanLing, Singapur

 

Ukoliko si nedavno imala intuitivno čitanje slobodno proslijedi ovu posebnu priliku prijateljici ako osjećaš da bi njoj to moglo biti od velikog benefita.

Ukoliko si već imala intuitivno čitanje prije više od 6 mjeseci ili više i osjećaš da bi bilo korisno imati ga ponovno, onda je to poruka za tebe.
I sama sebi kanaliziram kada god osjetim da trebam.

 

Kao i uvijek slušaj svoju intuiciju i poslušaj za sve što ti se događa u životu, za sve segmente i uvijek si na pravom putu 
Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

****

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

Sva moja savjetovanja su on-line, putem Skypa, ili telefona.

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *