Godina zmaja

Godina zmaja

Ovaj vikend sam imala Zoom konferenciju sa svojim kolegama iz ATL Europe udruženja (udruženja transformacijskih lidera Europe), na njemu nam je Marie Diamond, svjetski poznata feng shui majstorica, govorila o godini drvenog zmaja. Marie Diamond je ujedno jedna od mojih feng shui učiteljica.

Ovom prilikom vam želim prenijeti što nam je Marie Diamond sve prenijela o energiji drvenog zmaja, koja počinje 10.02.2024. Tako da će ovaj tekst biti većinski što nam je Marie prenijela, te mojih dodataka i interpretacija.

Prije nego krenemo u tumačenja značenja energije zmaja, važno je napomenuti da po feng shui postavkama letećih zvijezda mi ujedno ove godine ulazimo u novi 20 godišnji ciklus. Ulazimo u ciklus broj devet, koji spada u energiju vatre. Ujedno kako u feng shui-u postoji devet ciklusa i svaki je u trajanju od 20 godina, narednim 20 godišnjim ciklusom ćemo zatvoriti jednu eru od 180 godina, te nakon 2044. godine započinjemo novu eru. Ovaj ciklus je završni u jednoj eri od 180 godina. Imati ćemo završno rasvjetljavanje svega što nije dobro da bude očišćeno energijom vatre i svijetlosti da iz tog raščišćenoga možemo stvarati novu eru.  Vatra je simbol svijetlosti, duha, duše, pročišćenja i pozitivne energije. Tako će nam ova era donositi svjetlost i biti će puno više vidljivo ono što je bilo skriveno i biti će pročišćeno koliko ćemo dopustiti iščistiti. Žensko vodstvo u poslu i suradnje biti će vrlo jake.

Sada prelazimo na objašnjenje energije zmaja. Zmaj je jedina „životinja“ koja se se nalazi u sva četiri elementa: vodi – može plivati, zemlji – hoda po zemlji, zraku – leti i vatri – zmaj izbacuje vatru. Dakle usklađen je sa sva četiri elementa: zemljom, zrakom, vatrom i vodom. Time je vrlo moćan i osebujan. Zanimljivo je da baš sa zmajem krećemo u novi 20-godišnji ciklus vatre, a zmaj je vrlo moćan, povezan sa zemljom i sa vatrom.

Ove godine možemo očekivati da će skriveni segmenti, tajne, laži i manipulacije izaći na vidjelo, jer će biti rasvijetljeni. Do tog izlaska na površinu može doći kroz krizu, kao vulkan.

Odlična godina za ekspanziju, za širenje, za ostvarivanje velikih ciljeva – da naprosto poletimo!

Pitati se često kroz godinu: „Kako mogu još više narasti?“
Narasti i proširiti se u kontekstu svojih kapaciteta, rasta kao osobe, svojih usluga/proizvoda i slično. Velike su mogućnosti za duple prihode, duplo sve dobro što želite.

Bitno je učiniti svoj dio, ući u energiju – Mogu! Moguće mi je!

Također bitno je ući u svoju strast, jer zmaj i energija vatre je strast. Pitati se što vam stvara entuzijazam. Živjeti punim plućima svoj entuzijazam. Dobro je pitati se kojeg kapaciteta je vaša vatra – da li je mala ili je velika? Koliki vam je entuzijazam?

Simbol zmaja je ujedno drvo hrasta. To je vrlo moćno drvo koje je snažno i moćno iz razloga jer je vrlo duboko ukorijenjeno. Korijeni su ujedno simbol strukture. Time preneseno u našem životu, bitno je biti uzemljeni (imati česte šetnje u prirodi, jesti zdravu hranu, piti dovoljno tekućine, vježbati, biti prisutni u sadašnjosti), također bitno je u životu imati jasnu strukturu.

Pitati se – što vam je potrebno da bi bili jaki, snažni, uzemljeni i strukturirani kao deblo hrasta.

I bitna je strategija, pa se je dobro preispitati – koja je vaša strategija u vašem životu i/ili poslu?

Zmaj je društveno biće, koje se druži sa drugim zmajevima, tako će ove godine biti bitno družiti se sa članovima obitelji ili prijateljima koji su na vašoj frekvenciji.

Zmajevi su i znatiželjni, tako ćemo i mi imati tendenciju učiti nove stvari.

Zmaj svojim letom i hodom po zemlji, simbolizira spoj Neba i Zemlje. Što također predstavlja spoj 3D zemaljskog svijeta i 5D spiritualnog svijeta.

Povezati se sa zemljom je bitno uvijek, a nekako naglašenije ove godine, pa tako imajte na umu kupovati više organsku hranu i stavimo fokus na planetu Zemlju, te se otvorimo više učenjima o duhovnosti.

Puno novih rješenja bi se moglo realizirati ove godine.

Kako je zmaj i vatren, on predstavlja ljepotu i strast, pa ćete možda imati želju obnoviti svoju izgled bilo kroz oblačenje ili frizuru ili oboje. Zmaj se voli pokazivati i vrlo je ponosan, tako da je ovu godinu naklonjeno pokazati svoju ljepotu i biti ponosni.

Naravno, nije svima jednako. Nekim će kineskim horoskopskim znakovima ova godina donijeti ogromnu ekspanziju, a pogotovo osobama rođenima u energiji konja i pijetla. Nekima će se povećati financijski prihodi i više će putovati, a riječ je o osobama rođenim u energiji zmije. Za druge će ovo biti godina duhovnog rasta, a uz to vjerojatno i izazovnija – i to baš osobama rođenima u energiji zmaja, a neki će trebati biti pažljiviji – osobe rođene u energiji ovce. Imajte na umu, sve ovo je vrlo individualno.

U osnovi energija godine zmaja ima jako pozitivnu energiju i to će se prilično jako osjetiti.

 

Nikolina Balenović
intuitivna i dipl. feng shui savjetnica

 

****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu, bilo da radite adaptaciju ili uređujete svoj dom.  Više informacija OVDJE

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

 

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)