Feng shui savjetovanje

Dragi svi,

home

Kako ste danas? Ja sam divno i sjetila sam se jednog gospodina koji je pitao – što za tebe znači „savršen dan“ i tada mi je sinulo – za mene je savršen dan kada sam u protoku, kada sam povezana sa drugima, kada mi je srce otvoreno i kada sam sretna i kada svojom srećom inspiriram druge da i oni probude sreću u sebi, kada radim u veselju i igri a ideje samo lete kao lude. I danas je moj “savršen dan”.

I vama želim puno „savršenih dana“ a ne samo jedan do par njih godišnje, već skoro svaki dan.

Sreća dolazi iznutra i to svi znamo, i sve promjene trebaju dolaziti iznutra. Fizičko mjesto koje nam može zrcaliti kako se osjećamo i gdje možemo započeti promjenu ili pridonijeti našoj već pokrenutoj transformaciji je naš dom.

Pa dok neke svoje blokove razotkrijemo i počnemo mijenjati, promjenama u prostoru one se mogu ubrzati da se pokrenemo i transformiramo, jer samo uzmite za primjer ako u dnevnom boravku ofarbate zidove u drugu boju, premjestite raspored namještaja dodate neke sitnice – sigurno da ćete se osjećati kao da ste u novom prostoru, još ako je to u skladu sa povoljnom chi energijom prostora i usklađeno sa vama osobno na razini vašeg datuma rođenja, pa to je onda stvarno jedna lijepa feng shui i vaša osobna pozitivna promjena.

Dolazak sa godišnjeg odmora neka bude u nastavku sreće i veselja u vašem „novom“ feng shui domu.

Dogovorite svoje feng shui savjetovanje i uskladimo chi u vašem prostoru da bude nježna, blagonaklona i pozitivna.

Do 30.09.2014. cijena feng shui savjetovanja snižena je za 10% na navedene cijene u cijeniku. Iskoristite priliku i uživajte u svojem domu još i više.

Cijene i što možete očekivati tijekom konzultacija pogledajte na stranici feng shui savjetovanje.

Od srca,

Nikolina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *