Dani bez motivacije

Imate li kada dane da vam se naprosto ništa ne da i nemate motivaciju?

 

Vjerujem da imate barem ponekada.

 

 

O čemu se to točno radi. Zašto ima takvih dana?

 • Možda se niste naspavali  kako treba (da stvarno može biti tako jednostavno) i onda iz toga nastanu sve neke čudne misli, a u principu je samo bilo potrebno naspavati se. Tako da ukoliko se osjećate nekako čudno i nikako vam se ništa ne da i dolaze sve neke negativne misli … pitajte se, jeste li se dovoljno naspavali? 😉
 • Možda bi trebalo porazmisliti o svojoj prehrani. Možda često jedete prerađenu hranu ili često jedete prženu hranu. Hm, da i to isto bude razlog da se osjećate nekako bez veze i ništa vam se ne da 😉
 • Možda se danima niste kretali, niste se šetali, vježbali
 • Možda niste danima bili na svježem zraku
 • Možda ste jako puno radili, pa ste premoreni i tijelo želi odmor
 • ….

 

Dakle, ako je povremeno poneki dan – najčešće budu upravo ovi razlozi – koji su tako jednostavni i tako logični.

 

Međutim, ukoliko se često osjećate da vam se ništa ne da i da nemate motivaciju … eee to je drugi par rukava.

 

Za to treba dublje pogledati:

 • Možda vam se ne da stalno raditi isto. Možda opet imate isti raspored kao i svaki tjedan, pa je vašem unutarnjem djetetu sve to zamorno i dosadno. Unesite neke “začine” u svoj raspored, učinite život ljepšim – to je pozivnica da ne bude uvijek isto i da unesete radost.
 • Možda vam je potrebna promjena životnih navika
 • Možda vam je potrebna promjena u poslu
 • Možda vam je potrebna druga percepcija 😉
 • Možda ….

 

Sjetite se … vi kreirate svoj život, ne on vas. Da, istina je, život se događa i svašta bude … ali reakcije na životne oklonosti su u našoj kontroli. Sve što nam se događa, u našoj je kreaciji ili sa razine duše ili u ovoj direktnoj 3D realnosti. 

 

Izabiremo svaki dan biti ili moćni stvaraoc i preuzeti odgovornost za svoje postupke i svoj život ili se igrati žrtve (on je kriv, ona je kriva, država je kriva, … u pozadini – jadna ja)

 

Tako da, nije Svemir kriv što imamo dane kada nam se ništa ne da, nego smo to nekim svojim postupcima iskreirali.

 

I ne, ne radi se o tome da smo sada mi krivi. Ne radi se o traženju krivca, nego treba cijelu situaciju shvatiti i reći: “Aha tu si … e pa dobro, napraviti ću ubuduće xyz drugačije.”

 

Tada možete shvatiti divna dušo, da su nam svi ti dani “ne da mi se” i “teške” situacije u principu dani kao sjajan poligon za učenje ljubavi prema sebi, učenje kako biti osnažena (a ne žrtva) i učiniti drugačije.

Sa ljubavlju,
Nikolina Balenović Knez
****

 

Napomena: nije dozvoljeno kopiranje teksta bez dozvole i/ili navoda punog imena i prezimena.

 

Ukoliko osjećate da bi vam bila korisna osobna pomoć i podrška od mene, ona je moguća na sljedeće načine:

 

Intuitivno čitanje / čitanje duše – kanalizirano prenošenje poruka + vibracijsko iscjeljenje da budete ono što jeste. Poruke – koje su vaše osobne poruke duše i vaših anđela i vaših duhovnih vodića, što vam je sada potrebno. Što vas blokira i kako te blokade transformirati za vas najbolji način. Koja je vaša lekcija duše sada.
Više informacija na linku intuitivno čitanje.

 

Intuitivna savjetovanja – za one koji su već imali intuitivno čitanje. To je spoj – kanaliziranih poruka, Theta healing tretmana, vođenih osobnih meditacija, spoj sa intuicijom. Sve za cilj rješavanja određenih vaših blokada + uvijek ljubav prema sebi.

 

Feng shui savjetovanje – Za vaš predivan dom – da bude u harmoniji, energetski u skladu i u skladu vaše duše. Da doprinosi vašoj cjelovitosti i rastu. Više informacija OVDJE

 

Poslati upit putem donjeg formulara ili na nikolina@sretanzivot.hr

 

 

POŠALJI UPIT

 

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet (obavezno)

  Vaša Poruka

  Slanjem podataka preko ovog kontakt obrasca pohranjuju se Vaše ime i email adresa u svrhu daljnje komunikacije za navedni upit.

  Slažem se sa - pravila privatnosti ove web stranice.

   

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)